Annonsera på Avpixlat

Upp till kamp för kvinnofriden!

KRÖNIKA Minst 85% av Sveriges kvinnor känner sig inte trygga på gator och torg. En av fyra kommer att våldtas. Det är ju ofattbart att det får fortgå i ett civiliserat samhälle! En färsk undersökning i Uppsala visar på den sorgliga utvecklingen. År 2013 kände sig 45% av kvinnorna trygga på stan. Redan det en låg siffra. År 2017 känner sig bara 19% trygga! Bara två av tio flickor i gymnasieåldern känner sig trygga på stan! 2016 anmäldes 20.300 våldtäkter och mörkertalet är stort, många orkar inte anmäla. Antalet dömda förövare var 689!

Efter min krönika ”Våldtäktssverige är en skam” kommenterade många mina förslag till svenska män om att starta en protestkampanj. De flesta instämmer, men tror inte att det är möjligt att påverka vare sig våldtäktsförövarna eller de politiker som genom sin flathet låter dem härja i vårt land. Ty trots våra politikers omfattande mörkläggning framgår av fristående undersökningar att en överväldigande del av våldtäkterna begås av män med utländsk bakgrund. I princip alla grova våldtäkter begås av utlandsfödda.

Men ska vi verkligen ge upp och acceptera att svenska kvinnor ska leva i ständig skräck för ociviliserade, respektlösa våldsverkare. Ska vi förnedrade tvingas överge tusenårig svensk kultur för att stoltsera med att mångkulturssverige ska vara en humanitär stormakt. Ett beslut som odemokratiskt påtvingats oss som en utopisk dröm för respektlösa, historielösa folkvalda som anförtrotts ansvaret för vårt land. Av politiker som inte kan upprätthålla en fungerande polismakt, som inte kan vidmakthålla ett militärt försvar, som inte kan se till att sekretessklassad information inte hamnar i främmande händer.

En statsledning vars ministrar och myndighetschefer slipper undan ansvar. Som i värsta fall kommer undan med miljonbelopp i avgångsvederlag, nya högbetalda uppdrag och möjligen dagsböter motsvarande de som utdöms för brott mot knivlagen. En stormakt som inte kan skydda sina kvinnor, som inte kan ge våra barn god utbildning, som inte kan ta hand om sina gamla, som inte kan erbjuda invånarna bostäder, som inte kan erbjuda tryggt barnafödande och allt annat som vi betalar världens högsta skatter för.

Det finns inga offentliga uppgifter om hur många homosexuella det finns i Sverige. Men internationella uppskattningar tyder på att de utgör ca 5% av befolkningen. Att jämföra med de 85% av svenska kvinnor som numera känner sig hotade av våldtäktsmän. Genom mångårigt arbete av RFSL och Priderörelsen har man lyckats mobilisera en stor del av svenska folket och ansvariga politiker mot hot, våld och diskriminering av HBTQ-personer. I dessa dagar ser vi lika många regnbågsflaggor som blågula flaggor. Något man dock kan invända mot. Att ständigt i alla sammanhang mötas av uttryck för HBTQ-kampen är oproportionerligt och tröttsamt.

Om kampen för kvinnofrid fördes med samma intensitet, samma stöd från regering etc skulle våldtäkterna kunna begränsas. Men HBTQ- gruppens förhållandevis lilla del av befolkningen har alltså med outtröttligt och engagerat, protesterande lobbyarbete lyckats väcka hela samhällets engagemang för sina frågor. Man har fått till stånd lagändringar, stort stöd från politiska partier, myndigheter, näringsliv, media, kyrka och en stor del av allmänheten. Denna lilla grupp medborgare har alltså lyckats göra sina frågor till något av de viktigaste samhällsfrågorna vi alla har att bekymra oss om. Trots alla stora ödesfrågor för Sveriges överlevnad som mer borde sättas i fokus av majoriteten av folket och dess folkvalda.

Kan en liten grupp åstadkomma detta, så vore det märkligt om en majoritet av svenska folket – inte minst de svenska männen – inte skulle kunna få de ansvariga beslutsfattarna att med radikala metoder få stopp på våldtäktsvågen. Även om det skulle krävas långtgående beslut som stopp för asylmottagning och annat som strider mot drömmen om den humanitära stormakten. Vi har offrat vår kultur, våra traditioner, vårt folkhem, vår trygghet och vårt välfärdssamhälle för denna från början dödsdömda utopi. Vi ska inte stillatigande behöva offra vår kvinnosyn dessutom.

Upp till kamp mot nya tidens kvinnoförtryck! Tillbaka till den kvinnofrid som med hårdföra lagar först i världen instiftades av Birger Jarl för många hundra år sedan. I det Sverige som enligt en historielös herr Reinfeldt enbart stått för barbariet.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson