Annonsera på Avpixlat

Tror våra makthavare att Sveriges befolkning är helt bakom flötet?

DEBATT Den senaste tiden har jag hört från både närstående och ytliga bekantskaper att de har fått nog. Denna brottsvåg som drar över Sverige i en aldrig sinande ström i kombination med att många får upp ögonen för att det blir fler och fler som ska äta av kakan samtidigt som kakan inte blir större, gör att människor börjar bli modfällda och att de ser som enda utväg att lämna Sverige.

I veckan som gick kunde man i de flesta medier höra om en man i Småland som beviljats svenskt medborgarskap och som tack vare en paragraf i utlänningslagen förlorat möjligheten att ta hit sin familj. Eftersom han kom till Sverige för att kunna ta hit hela släkten och få en bra framtid så känner han sig nu besviken samt anser nu i efterhand att han aldrig skulle ha ansökt om medborgarskap om han hade känt till dessa regler. Detta utspel har nu bidragit till att Centerpartiet vill ändra lagstiftningen så att fler anhöriginvandrare kan komma till Sverige.

Nu är det många människor i vårt land som känner att det här var droppen som får bägaren att rinna över. Tror våra makthavare att Sveriges befolkning är helt bakom flötet? De flesta har sett med egna ögon vad den okontrollerade migrationen har ställt till med och vill inget hellre än att det ska regleras och införas hårdare regler – inte tvärtom! Svenskarna har fått nog av att det kommer hit människor och utnyttjar systemet som våra politiker har skapat! Majoriteten av befolkningen kan räkna ut att om alla ”ensamkommande barn” som får medborgarskap ska ta hit alla sina släktingar som i sin tur ska försörjas, så är det här landet bortom all hjälp inom några år. Det kommer inte finnas några pengar kvar till nästa generation som ska ta över efter oss och det kommer heller inte finnas några medel till att ta hand om oss när vi blir gamla. Om vi tycker att de äldre har det illa ställt nu så är det nog bara en försmak av vad som komma skall!

Polisen har tappat kontrollen totalt och enligt en nyligen gjord undersökning (Samhällsbarometern 2017) känner sig varannan svensk otrygg. Med den här negativa utvecklingen med skottlossningar, rån, våldtäkter, bilbränder, stenkastning mot blåljuspersonal etc vareviga dag så kan vi alla räkna ut hur framtiden kommer att se ut. Det börjar bli patetiskt att läsa om kriminella asylsökande som gång på gång undkommer utvisning av humanitära skäl eller något annat kryphål. Många föräldrar oroar sig också över hur barnens skolgång ska påverkas framöver. Än så länge är det mest storstäderna som har haft problem som följer i de segregerade skolornas kölvatten och i de mindre orterna finns det fortfarande möjlighet att välja en skola i ett område som inte är så drabbat, där man fortfarande har resurser att kunna se alla barn samt ge dem de bästa förutsättningarna för var och en. Men vad händer när systemet konstant fylls på och det slutligen drabbar hela landet. Vi har redan nu problem med sjunkande kunskapsnivåer bland eleverna i Sverige och om den här dårskapen får fortsätta som vissa politiska partier förespråkar så kan vi alla se vartåt det barkar.

Därför förstår jag att många tänker i banorna att det bästa är att spara ihop pengar och lämna landet. Men det är så sorgligt att det ska behöva vara så här. I vilket annat land struntar regeringen i att sätta sina medborgare i första rummet? Jag skulle väldigt gärna vilja veta om Stefan Löfven och hans parti verkligen ville uppnå detta när de tillträdde till makten? Var det här August Palms vision när han i slutet av 1800-talet grundade Sveriges socialdemokratiska arbetareparti? Det tror jag absolut inte och han vänder sig nog i graven när han ser vad som har blivit av vårt en gång så stolta och fantastiska land.

Häromdagen kom beskedet från regeringen och Morgan Johansson att de inte kommer att börja riva några pass för återvändande jihadister. Samtidigt stramar våra grannländer åt sin asylpolitik med olika åtgärder eftersom de till skillnad från naiva Sverige har insett att det är ohållbart att fortsätta som vi gör. De flesta kliar sig i huvudet och undrar hur vår regering egentligen är beskaffade, men jag betvivlar att man kan skylla deras agerande på intelligensbrist – det måste vara något annat som ligger bakom. Det enda man kan vara säker på är att så länge den här destruktiva regeringen får fortsätta att styra Sverige så kommer det aldrig att bli någon förändring!

Frågan är om vi alla bara ska ge upp, packa våra gemensamma tillhörigheter och lämna landet åt sitt öde? Nej, det tycker jag inte! Vi ska inte stå tysta och se på när samhället fortsätter att förfalla utan vi måste ta vårt ansvar för nästa generation och sätta stopp för detta vansinne! Nu är det viktigare än någonsin att vi försöker påverka vår omgivning, särskilt de som ännu inte har insett bredden av vansinnet. Även om svensken inte är ett protesterande folk så är det många där ute som har fått nog nu och jag hoppas innerligt att majoriteten av dessa väljer att stanna kvar och kämpa ända in i kaklet!

Jenny Piper

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson