Annonsera på Avpixlat

Våldtäktssverige är en skam!

KRÖNIKA Antalet våldtäkter i Sverige ökar katastrofalt. FN-statistik visar att Sverige har näst flest våldtäkter i världen. Sedan 1975 har antalet våldtäkter ökat med 1 395 procent! Det sker 165 övergrepp per dag! 85% av de svenska kvinnorna är rädda för att gå ut kvällstid. Varje dag lägger polisen ner mängder med våldtäktsutredningar. En av fyra kvinnor kommer att bli våldtagen! Detta i ett land som först i världen antog en kvinnofridslag. Den infördes med övriga fridslagar av Birger Jarl 1280! Förövare dömdes till dödsstraff!

Sedan 1996 anges i statistiken inte våldtäktsmännens identitet. BRÅ har sedan länge upphört med forskning om sexualbrottslingars etnicitet. Därför kan t.e.x. kriminologen Jerzy Sarnecki regelbundet som ett gökur ständigt gala om att ingen forskning finns som visar att de flesta våldtäkter begås av utlandsfödda. Vi vanliga vardagssvenskar kan ju dock lägga ihop ett och ett. Men också fristående undersökningar tyder på att minst 85 % av de dömda är utlandsfödda. Politikerna vill med alla medel förhindra att svenska folket får dessa uppgifter. De skulle avslöja en av de stora katastroferna med massinvandringen.

Mångkulturivrarna skulle tvingas erkänna att detta gigantiska experiment har lett till ofantliga problem. Inte minst alla dessa våldtäkter på svenska kvinnor. Konsekvenser som borde förutsetts av godhetsberusade politiker med normalbegåvning och ett uns kunskap om historien. Kanske t.o.m av professor Sarnecki. Men fakta måste nu istället döljas och förvanskas för att folkvalda ska slippa ansvar för det formidabla sveket mot dem som valde dem. Ändrar de inte sitt strutsbeteende kommer det att få ett slut med förskräckelse. Drömmen om den humanitära stormakten blir till rena mardrömmen om ansvariga inte vaknar ur sin dvala.

Invandrarna kommer från kulturer med helt annan kvinnosyn än vår. I deras hemländer vaktas kvinnorna rigoröst. De får aldrig vara ensamma med män utanför familjen. De lever sitt liv inomhus i insynsskyddade hus. De måste klä sig heltäckande och beslöja sig. Männen i dessa kulturer ser minsta odöljd kroppsdel och varje antydan till självständighet som en sexuell invit. Slampor får skylla sig själva – det har männen laglig rätt att anse i dessa kulturer.

Övervägande delen av invandrarna i Sverige senaste tiden är unga män med denna bakgrund. Sommarklädda, festande svenska tjejer utan eskort ser de som en parningssignal. De kallar frigjorda svenskor för horor, ty så är de uppfostrade i hemländerna. Kulturkrocken blir för alltför många tjejer en fasansfull upplevelse. En enda är för mycket. Inte bara kvinnor för övrigt. Häromdagen blev en 9-årig flicka utsatt för våldtäktsförsök i lekparken. Vittnen kunde avstyra illdådet, men trots att man haft ögonkontakt med angriparen anser polisen inte att deras beskrivning av mannen är trovärdig nog för att lämna ut hans signalement.

En för våldtäkt av 8-årig flicka dömd invandrare får nu sänkt straff! En arabisk man, dömd för våldtäkt på 14-åring, får inte utvisas! Hur länge ska detta fullständiga vanvett få fortsätta! Bland allt mångkulturelände skulle bara detta med råge motivera totalt asylstopp i Sverige. Av omsorg för de tusentals drabbade, svenska kvinnorna, deras familjer och de många tjejer som inte utan rädsla vågar gå ut kvällstid.

Jag är en gammal man – med fyra döttrar och många barnbarn. Döttrarna är vuxna. När de växte upp fanns inte mobiltelefoner – vi kunde inte som dagens föräldrar hålla ständig kontakt med barnen. Men vi behövde ju inte heller som dagens föräldrar ständigt oroa oss för att döttrarna skulle bli våldtagna på joggingturen, på promenaden, på cykelturen, på festivalen, på badstranden eller t.o.m på lekplatsen!

Jag skäms för våldtäktssverige. Jag är så gammalmodig att jag anser att svenska män ska skydda sina kvinnor. Vi framstår ju som vekliga töntar när vi låter oss köras över av ociviliserade inkräktare utan respekt och självkontroll. Om någon av mina döttrar ofredats av dessa typer skulle jag gått genom eld och vatten för att lägga vantarna på honom. Straffet för min oresonliga reaktion skulle jag varit beredd att ta. Ty polis och ansvariga politiker reagerar ju inte. Svenska män måste demonstrera sin vrede mot de styrande i detta mångkulturella våldtäktsland. Ansvariga måste fås att inse att vi inte längre accepterar detta slapphänta dårhus och detta mörkande av verkligheten. Det är nattsvart nog som det är. Vi kan inte alltid vara på plats för att fysiskt försvara våra kvinnor. Då hamnar vi i samma förödmjukande övervakningshelvete av kvinnorna som i arabländerna. Det är inte svenska kvinnor som ska behöva anpassa sig till invandrarkulturen – det omvända ska gälla! Men med denna feministiska regering lär kvinnofriden inte återupprättas. Bland dess medlemmar finns ingen kraftkarl som Birger Jarl.

Men vi män kan med opinionsbildning tvinga lagstiftarna att radikalt skärpa tonen mot våldsverkarna. Vi kan inte gå tillbaka till Birger Jarls dödsstraff. Men vi kan hota med livstids fängelse, utvisning, offentligt avslöjande med namn och bild. Vi kan hota överslätande politiker och myndigheter med att ta saken i egna händer – genom medborgargarden, hemlig privat övervakning med frivilliga ”insatsgrupper” vid festivaler, utsatta platser som joggingspår, gångtunnlar, busshållplatser, lekplatser etc. Vi kan rösta bort alla politiker som inte vill skriva på försäkran om att ta i med hårdhandskarna. Nolltolerans ska gälla!

Vi kan offentliggöra listor med de politiker som inte ställer upp. Via Avpixlat och andra fria medier. Vi kan skapa en ideell organisation (KFK – Kamp för kvinnofrid?) av svenska män med uppgift att på alla upptänkliga sätt göra klart för potentiella våldtäktsmän att svenska män inte finner sig i deras beteende. Med affischer på flyktingförläggningar, socialkontor, apotek, systembolag etc etc. Vi kan sätta dekaler på våra bilar. Vi kan dela ut information utanför butiker, idrottsarenor, järnvägsstationer etc. Vi kan protestera med högtalarbilar utanför riksdagen, moskéer och domstolar. Vi kan genomföra aktioner via sociala medier.

Jag är säker på att en majoritet av svenska män skulle bidra till start av sådan organisation mot våldtäkter. Med ekonomiskt bidrag, med bevakningsuppdrag, med informationsutdelning, med organisation, med idéer, med mun-till-mun-rekrytering etc etc.

Riktiga, svenska karlar kan kavla upp ärmarna och tvinga fram ett slut på våldtäktsvågen. Om inte är vikingatakterna för evigt döda. Upp till kamp mot kvinnoförtrycket!

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson