Annonsera på Avpixlat

Stor framgång för Donald Trumps arbete mot kriminella gäng med illegala invandrare

USA / KRIMINALITET Under president Barack Obama nedprioriterades arbetet inom justitiedepartementet mot kriminella gäng, framförallt gäng som består av illegala invandrare. Donald Trump har helt lagt om kursen och högprioriterar nu arbetet mot kriminella illegala invandrargäng, ett arbete som redan visar positiva resultat.

Long Island utanför New York City har under en tid plågats av allt våldsammare kriminella gäng bestående av illegala invandrare fån Latinamerika. MS-13 är ett i synnerhet våldsamt och brutalt gäng på Long Island som domineras av just illegala invandrare. Dessa gäng kunde härja relativt fritt under Barack Obama. Donald Trump har flera gånger påpekat att han kommer att ta krafttag mot dessa, vilket han nu alltså gjort.

En sheriff på Long Island, Vincent DeMarco, understryker att Trump har agerat betydligt mer aktivt och med kraft mot dessa gäng än vad Obama gjorde, vilket har resulterat i att antalet arresteringar har ökat, och det dessutom betydligt snabbare och effektivare än vad sheriffen ens vågat förutspå. Viss gängkriminalitet tar under Trump endast ett par månader att utreda medan det, enligt DeMarco, under Obama tog betydligt längre tid. DeMarco ger Trump beröm för att han tillåter polisen att göra sitt jobb och stödjer polisen samt att han via justitiedepartementet, till skillnad från Obama, tar gängkriminaliteten på allvar.

DeMarco konstaterar att Trump helhjärtat stödjer arbetet mot kriminella gäng där Obama istället snarast motarbetade polisen och hindrade den att göra sitt jobb mot dessa gäng. DeMarco poängterar att det under Obama kändes det som om polisen var problemet och inte de kriminella gängen. Under Trump råder en motsatt inställning, enligt DeMarco.

Utöver våldsbrott ägnar sig MS-13-gängen åt att utnyttja hål i migrationslagarna för att kunna ta in ensamkommande ungdomar till USA från Latinamerika som sedan blir gängmedlemmar. Trump kommer sannolikt att arbeta för att täppa till dessa hål.

Under fredagen höll Trump ett tal inför poliser på Long Island som gav honom flera stora ovationer då han poängterade att illegala kriminella invandrare ska hanteras med hårdhandskar istället för med silkesvantar. I sitt tal kritiserade Trump även nuvarande lagar som han anser är för mjuka och uppmanade kongressen att stifta lagar som bestraffar kriminella gängmedlemmar hårdare samt att finansiera fler federala domare som snabbt och effektivt kan bestraffa gängkriminella, vilket inkluderar utvisningar för illegala invandrare.

Trump lovade återigen även att han ska säkerställa den amerikanska gränsen samt bygga Mexiko-muren, vilket poliserna i publiken också gav Trump stora ovationer för. Trump underströk även att han ämnar gå hårt fram mot människosmugglare. Han poängterade specifikt MS-13 som ett gäng av illegala invandrare som måste krossas.

Trump betonade även att när ett land inte verkställer sina egna redan existerande migrationslagar kommer landet få stora problem med invandringen, ett uttalande som även stämmer in på Sverige. Avslutningsvis underströk Trump att hans migrationsplaner är en del av hans mantra “Make America Great Again”, vilket även det gav stora ovationer.

Att trump ställer sig på polisens sida och inte de illegala invandrarnas är något som retar upp vänsterliberaler och det Demokratiska partiet, vilka länge gett sitt stöd till illegala invandrare och vänt ryggen åt poliser.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson