Annonsera på Avpixlat

Steg för steg mot Mecka

KRÖNIKA Det islamistiska terrorhotet har påverkat vår vardag i många avseenden. De tidsödande säkerhetskontrollerna på för att försöka begränsa flygplatserna, kamerabevakning överallt, begränsning av resandet, enorma kostnader för att minska terroristernas möjligheter att lyckas. Men inte minst gemene mans rädsla och ständigt gnagande oro för nära och kära. För att inte glömma de oskyldiga offren för det islamistiska våldet i Sverige – och dessa offers sörjande familjer och vänner. Denna politiska religions brott mot mänskligheten är oförlåtliga!

Men ändå får man inte i åsiktskorridorens Sverige kritisera islams utbredning i vårt land och i Europa utan att förminskas till rasist och islamofob. Nu följer vi effekterna av Transportstyrelsens it-skandal. Men få tycks minnas att denna myndighet tidigare lydde under den avskedade ministern Kaplan med långtgående, undergrävande uppdrag från det muslimska brödraskapet. Detta förräderi mot svenska folket har alltså under ytan pågått länge. Med regeringens tysta eller ignoranta godkännande.

Nu finns det en miljon muslimer i Sverige. Med ökad asyl för dessa invandrare och deras höga nativitet blir de allt mer dominerande och kravställande mot det gamla svenska folkhemmet. Väl hjälpta av senaste decenniers s.k. folkvalda företrädare för svenska folket – inte minst den islamistiska svängdörren mot makten – Miljöpartiet.

Alla muslimer är inte terrorister. Men de flesta terrorister är muslimer. Men svenska, moderata muslimer sitter i moment 22-saxen. De kan möjligtvis försiktigt kritisera terrorn, men de kan inte kritisera islam utan att riskera liv och hälsa. De lever i islamdominerade utanförskapsområden – som blir fler och fler. De vill inte assimileras och får därför inga jobb. Det tar ett decennium av bidragsberoende innan en bråkdel av dem får ett riktigt jobb. Övriga smiter till slut in i det ansträngda svenska pensionssystemet och blir som de flesta svenska fattigpensionärer.

De lever under sharialagar i muslimska enklaver. Det leder till att deras ungdomar i brist på annat blir kriminella och/eller radikaliserade jihadister. Till dessa områden har polis och svenska myndigheter inte tillträde. T.o.m. brevbärarna vägrar jobba där. Där gror våldet med narkotikabrott, rån, bilbränder, hedersvåld, mord och gängstrider. Samlingspunkten är moskén. De är snart fler än kyrkorna i Sverige. Där anställer man numera imamer. Antalet islamska organisationer och föreningar växer och finansieras av svenska skattebetalare. Deras företrädare har förtursrätt i svenska ”public-service-media” och i många andra avseenden.

Sveriges utrikespolitik är liksom inrikespolitiken proislamsk. Det ökande hotet mot Malmös judar oroar även omvärlden. USA:s president skickar speciella ombud för att markera denna oro. Israel markerar upprepat sitt missnöje med den svenska politiken och ansvarig minister. Våra grannländer blir alltmer kritiska till den svenska invandringspolitiken. Sveriges ärkebiskop har samma valspråk som det numera skrämmande Allahu akbar – Gud är större.

Svenska skolbarn får inte längre kristendomslära. Trots att den kristna kulturen har präglat deras land i århundraden. De får inte serveras fläskkött. Flickor och pojkar får inte ha gemensamma idrottslektioner, de får inte bada samtidigt i simhallen, de får inte ha traditionell skolavslutning i kyrkan. På många håll inställs det traditionella luciafirandet. En del går i klasser där ingen annan talar svenska. Men den unge minister som har ansvaret för våra barns utbildning halsstarrigt och förnuftsbefriat vägrar erkänna att detta är orsaken till den svenska skolans ostyrda, handlösa förfall.

Kritiska, svenska konstnärer tvingas leva under islamistiskt livshot och med ständigt livvaktsskydd – eller har dömts till fängelse. Klassiska konstverk plockas ner i offentliga lokaler – eftersom de kan upplevas stötande för muslimer. Olämpliga böcker bränns av biblioteken. Den vanliga, svenska handskakningen kritiseras av samma skäl. Halalslakt accepteras – trots stor osäkerhet om huruvida svensk djurskyddslag därvid följs. Importen av halalslaktat kött är stor och utom kontroll för svenska konsumenter. Problemet med hedersmord ges ingen större politisk uppmärksamhet. Svenska politiker har t.o.m propagerat för månggifte, barnäktenskap och betydligt värre. Den svenska, feministiska nomenklaturan har i falsk sympati med muslimska kvinnor klätt sig i slöja. Utan att fatta att slöjan är en islamistisk maktsymbol. Stora festivaler får läggas ner eftersom man inte kan skydda besökarna mot sexuella ofredanden. Vår högste polischef ömmar för den ”stackars unge invandrare” som våldtagit en ung svensk flicka.

Trots att en överväldigande majoritet av de allt fler våldtäkterna begås av invandrare får man inte tala om det i den humanistiska stormakten. Den självcensurerande mediavärlden mörkar alla uppgifter om etnicitet etc. En stor del av kvinnorna i Sverige vågar numera inte gå ut ensamma kvällstid. Trots att vi var först i världen med hårda straff för kvinnofridsbrott, t.o.m. dödsstraff. Svenska myndigheter får barrikadera sig bakom skottsäkert glas och låsta dörrar för att skydda sig mot missbelåtna, kränkta invandrare. Synagogor måste ha ständig bevakning. Röster höjs nu också för att den svenska flaggans kors kan vara förolämpande mot islam. Men den har ju å andra sidan i många fall ersatts av den mer färgglada, politiskt korrekta regnbågsflaggan. Även vår nationalsång angrips för att vara ett uttryck för främlingsfientlighet.

Steg för steg mot Mecka alltså. Dit vi orena ännu inte har kvalificerat oss för tillträde. Nu har katastrofmyndigheten Transportstyrelsen beslutat att talen 666 och 786 inte får förekomma på svenska bilars registreringsskyltar. 666 är enligt islam djävulens nummer och 786 kan ses som kritik mot islam och kan inte få köras omkring som förolämpning mot muslimer. Tänk om de varit lika noggranna i hanterandet av svenska folkets säkerhet. Det buddistiska 108 eller det satanistiska 218 har de dock missat. Ingenting är heligt i Sverige – utom islam.

Ps. Planerna för min bok ”Sverige avpixlat” fortskrider. Välvilliga bidragsgivare har redan spontant gett ekonomiskt stöd för förberedelser i form av förbättrad datorkapacitet, research och överlevnad. Jag har nu kunnat påbörja bakgrundsarbetet och skrivandet. Stort tack för detta!

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson