Annonsera på Avpixlat

Federal domstol ger Donald Trump rätt angående valfuskutredning

USA / VALBEDRÄGERI För några veckor sedan rapporterade Avpixlat att Donald Trump tillsatt en utredning kring eventuellt valbedrägeri men att demokratiskt styrda delstater vägrade samarbeta. En federal domstol har nu beslutat att de vägrande delstaterna bryter mot lagen och måste samarbeta med Trumps utredning.

I måndags beordrade en federal domstol i USA att delstater måste samarbeta med Donald Trumps utredning kring eventuellt valfusk i samband med presidentvalet i höstas. Demokratiskt styrda delstater har vägrat, och som ett resultat tvingades Trump gå via en federal domstol där en domare nu alltså beslutat att dessa delstater måste samarbeta. Konkret betyder det att delstaterna måste överlämna viss information och vissa typer av dokument som berör presidentvalet, till exempel röstlängder och information kring registrerade väljare i varje delstat.

Avpixlat har tidigare rapporterat att valfusk förekommit och att en studie bekräftar att valfusket kan vara omfattande eftersom illegala invandrare och minderåriga ertappats som registrerade att rösta, vilket är olagligt. Att demokratiskt styrda delstater vägrat samarbeta kan vara en signal om att något i dessa delstater inte står rätt till, vilket nu alltså Trump får chansen att utreda tack vare det federala domslutet.

Flera av de aktuella delstaterna har dock påpekat att de endast kommer att samarbeta på ett begränsat sätt. Tre av dem har inte aviserat någon ambition att samarbeta överhuvudtaget, trots domslutet. Sannolikheten är därmed hög för att ärendet kommer hamna i domstolar i ett antal olika delstater och ett antal gånger innan innan utredningen kan genomföras som tänkt.

Donald Trump har gett utredningen namnetValintegritetsutredningen eftersom han med denna vill fastställa att presidentvalet genomfördes med integritet, en viktig princip som Demokratiskt styrda delstater alltså ändå motsätter sig att säkerställa.

För några veckor sedan vann Donald Trump en jordskredsseger i amerikanska Högsta domstolen kring sitt införda inreseförbud. Återigen vinner nu Trump i federal domstol, denna gång om utredningen kring eventuellt valfusk.

Domsluten visar att det, tvärtemot vad som påståtts, är det Demokratiska partiet och vänsterliberaler, inte Donald Trump, som bryter mot lagen. Det senaste domslutet måste alltså räknas som ytterligare ett rejält nederlag för konstitutionsfientliga och obstruerande vänsterliberaler och en stor seger till för Donald Trump.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson