Annonsera på Avpixlat

Efter 100 krönikor på Avpixlat

KRÖNIKA Jag har nu skrivit över 100 krönikor på Avpixlat. Trots att min dator upprepat kapats och stängts. Med hjälp av generösa läsare har jag skaffat nya och kunnat fortsätta att skriva krönikor. Sammantaget en hel bok. En del är jag inte särskilt nöjd med. Andra har fått godkänt av läsarna. Några har lyckats med avsikten att starta viktiga diskussioner här på Avpixlat.

Jag har fått 10.000-tals kommentarer med ris och ros och med tacksamhet läst dem alla. Några få av mina texter har fått uppmärksamhet i vidare kretsar. Kanske har jag sått ett tvivlets frö hos några med annan politisk uppfattning än min. Ty även nomenklaturan tjuvläser ju dessa förtalade sidor. Men jag inser ju att jag är en liten viskande röst i jämförelse med de stora, statstrogna drakarnas vänstermegafoner. Aftonbladets samvetslösa ljugarpar Lindberg och Virtanen, DN:s Wolodarski, Radions Täppas Fogelberg, regeringens kronvittne Arnstad, Miljöpartiets diktatur på SVT. För att nämna några få av demokraturens många mäktiga häroldrar med outsinliga resurser. Ständiga gäster i TV-rutan. När fick Mats Dagerlind chansen att medverka i försvar för det fria ordet?

Public Service – vilket hån mot svenska folket! I över ett år undvek de att ställa frågor om it-skandalen på Transportstyrelsen. När denna, den kanske värsta läckan sedan spionen Wennerström, till slut kommit i dagen försöker regeringen, ytterst ansvarig, desperat slingra sig från detta ansvar. Skandalen kommer att växa, det är jag säker på. Vi har bara sett toppen av isberget. Det tycks inte finnas någon gräns för sveket mot svenska folket. Den trojanska hästen har fått fria tyglar. Det går i sporrsträck mot den islamistiska avgrunden.

Fria medier som Avpixlat är som David mot Goliat. Man slungar sanningen mot jätten – men än så länge duckar maktens monster och försöker vrida vapnet ur händerna på dissidenterna. Med förtal, hot, censur, isolering, datorkapningar och en armé av välbetalda, antisvenska krypskyttar ska deras röster tystas. Med växande läsarkrets hotar ju dessa ”hatsajter” väcka den mest infödda socialdemokrat till besinning – miljöpartister är väl bortom räddning. Hotet mot pk-maffian växer när folkets förtroende för de traditionella medierna sjunker som en sten i takt med att deras rapportering allt mer uppenbart avsevärt skiljer sig från den kaotiska verklighet som vanligt folk upplever. Åsiktskorridorens kolportörers spegel av dagens Sverige har spruckit från kant till kant. Den liknar allt mer de vanställande speglarna i Lustiga huset.

En gång för länge sedan fick jag idén att man kunde trycka texter på mjölkförpackningarna. Arla köpte tanken och under de första åren skrev jag dessa texter. Vi började med en serie med rubriken ”Till vetgiriga barn”. I enkla termer försökte vi förklara komplicerade fenomen som elektricitet, ånga, färger, demokrati, åska, boktryckarkonsten, blodomloppet, radiovågor, lateralt tänkande, morsealfabetet etc – vi lärde t.ex. läsarna att med minnesteknik lära sig detta alfabet på 30 minuter. Mycket strikta regler om opolitiskt, opartiskt och reklamfritt innehåll gällde. Det begränsade utrymmet (ungefär som detta stycke av denna krönika plus någon illustration) krävde dessutom en speciell skrivteknik, anpassad till barn.

Snart visade det sig att dessa ”mjölkpaneltexter” i hög grad också lästes av vuxna. Det var ju svårt att låta bli att läsa texten på frukostbordets filförpackning. Mätningar visade att detta ”kartongmedium” hade fler läsare än något annat medium i Sverige! Det kom snart att kallas ”Mjölkuniversitetet” och jag var anonymt Sveriges mest lästa skribent. Vi publicerade cirka ett dussin texter, som byttes med en ny omgång ungefär var fjortonde dag. Det blev alltså otaliga, lärorika, ofta mödosamma skrivarmödor för min del.

Nu har jag alltså skrivit 100 krönikor här på Avpixlat. Tänk om jag haft lika många läsare som när jag skrev texter för mjölkkartongerna! Avpixlat och andra fria medier gör ett fantastiskt jobb för att motverka utförsäljningen av Sverige. Själv startar jag dagen genom att läsa Johan Westerholms Ledarsidorna.se och de initierade artiklarna där. Dessa fria medier behövs för att påminna om det ansvar vi alla har för att försvara den hotade svenska kulturen. Det fantastiska fädernesland vi ärvt att vårda till kommande släkten. Som nu i rasande takt faller sönder. Timme för timme. Mord efter mord. Våldtäkt efter våldtäkt. Brand efter brand. Moské efter moské. Brott efter brott.

Tiden börjar bli knapp. Man känner sig allt mer förtvivlad och maktlös inför det ofattbara öde vi riskerar att drabbas av. Tyvärr når väl inte Avpixlat dem man helst skulle vilja tala med. Indoktrinerade ungdomar, slentrianröstande väljare, historielösa beslutsfattare, pk-förlamade byråkrater och unga politiska fanatiker av alla regnbågens färger. Korta krönikor ger ju inte heller utrymme för allt jag som gammal pensionär skulle vilja förmedla till yngre generationer. Om det gamla, goda Sverige vi är på väg att förlora. Om vägen från blomstrande, älskat folkhem till mångkulturens anarkistiska avgrund.

Det enda sätt på vilket jag skulle kunna ta min del av ansvaret vore att skriva en vitbok om allt detta jag upplevt under ett långt liv. Med utgångspunkt i dessa 100 krönikor och allt jag samlat som inte rymts i dem. Jag har skissat på en bok med arbetsnamnet ”Sverige avpixlat”. Intresserat förlag eller annan intressent som kan ge mig ekonomiskt stöd för ett sådant omfattande och maktpåliggande projekt är välkomna att höra av sig. Det handlar inte om ersättning på nivåer som gäller för t.ex. Anders Lindberg på Aftonbladet – eller BBC:s högst betalde stjärna. Han tjänar ofattbara 25 miljoner kronor om året! Nej, i mitt fall handlar det om att jag för research, resor, datorkostnader, virusskydd etc behöver lite utöver min fattigpension.

Efter många påstötningar om att skriva en bok genom välvilliga kommentarer till mina krönikor lovade jag att snart återkomma i ämnet. Nu har jag med viss vånda gjort det. Ett färdigt bokmanus om en annan svensk ofärdstid finns i min dator. Titeln är ”Istället för Poltava” och är en något antifaktisk berättelse om Sveriges förfall under envåldshärskaren Karl XII och den tidens överhet och deras förtryck av den svenska menigheten. Om dåtidens förmätna dröm om att göra det fattiga Sverige till den ledande stormakten. Dock inte humanistisk som idag. Jag återkommer till den i kommande krönikor.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson