Annonsera på Avpixlat

Herr Löfvens ständiga förolämpningar

KRÖNIKA Herr Hitler är en förolämpning, skrev den förutseende nazistkritikern Torgny Segerstedt i Göteborgs Handels och Sjöfartstidning (1933). För det blev han bannad av den svenske statsministern och hotad av den tyske riksmarskalken Hermann Göring. Liksom Karl Gerhard när han framförde sitt revynummer med den Trojanska Hästen (1940). En kuplett som kritiserade Nazityskland och den svenska eftergiftspolitiken med bl.a tysktågen genom Sverige.

”Vi svenskar umgås med kraken i sämja, han går numera i reguljär trafik” sjöng Karl Gerhard. Han skulle ha kunnat sjunga samma visa idag. Nu är det ju en annan skenande stridskamp som smugglas in i demokratin i reguljär trafik. Men öket har samma syfte. Spräng sönder Sverige inifrån. Nazismens blitzkrig har ersatts av islams utnötningskrig. Nu är det dock värre – via det s.k. Miljöpartiet har vi nu femtekolonnare ända upp på regeringsnivå. En av dem dessutom som förment försvarare av den svenska kulturen med makt att hjälpa inkräktarna att undergräva den. Hon tror sig naivt sitta säkert i sadeln och kunna styra det alltmer tygellösa, vrenskande svenska folket mot den kalifatiska fållan. Integration har ersatts av infiltration. Slugt ser man till att detta dessutom dyrt får betalas av de naiva, generösa svenska skatteslavarna.

Efter påstötningar och hot från denne Göring förbjöds Karl Gerhard av regeringen att vidare uppträda med detta antinazistiska nummer. Segerstedts texter censurerades med svartstreck. S.k. ”grå lappar” sändes från regeringen där media förbjöds att publicera obekväma uppgifter. Men som sagt – det är samma visa idag. Dagens överhet använder nu samma godtyckliga förtals- och censurpolitik. Herr Löfven föreslår nu kraftiga begränsningar för tryckfriheten och det fria ordet. Han skulle inte bygga yttre murar, men nu bygger han även interna murar kring utanförskapsområden, mellan flickor och pojkar, mellan stad och landsbygd, mellan gammal och ung, mellan sjuka och friska, mellan fattig och rik, mellan nomenklaturan och folket. Om detta får vi inte tala.

Beredskapstidens ”En svensk tiger” har fått en ny innebörd.

Statstrogna medier har sedan länge lojalt censurerat sig själva som lydiga arbetshästar åt överheten. Det är fria röster som nu ska tystas. Nu ska man t.o.m. betala clowner för att göra demokraturen lite roligare. Man skäms inte för att med alla medel idiotförklara och chikanera svenska folket inför hela världen. Via skatten betalar vi alltså det kollektiva självmordet. Det finns ju redan en clown som säger att det är roligt att betala skatt. Till slut avslöjad som bedragerska och skattefuskare, men fortsatt generöst avlönad av svenska folket. Övriga folkvalda clowner får hela världen att skadeglatt gapskratta åt den tragikomiska, humanitära stormaktens allt mer bisarra pajaskonster.

Nuförtiden är det en annan ökänd, trojansk häst som inte får kritiseras. Den islamska. Den som oroar sig för denna invasion blir av nuvarande statsminister kallad rasist och nazist! Historien upprepar sig – med andra förtecken. Men historien känner inte herr Löfven. Möjligen skulle man kunna tacka honom för att han oavsiktligt med dessa grova, oanständiga förolämpningar jagar allt fler anständiga svenskar till folkrörelsen Sverigedemokraterna. Att en ledare för den svenska regeringen kan spy sin obildade galla över ett demokratiskt valt riksdagsparti med miljontals sympatisörer borde i sig diskvalificera honom som Sveriges statsminister. Personligen blir jag rasande.

Vi som är gamla nog för att ha upplevt Sverige under nazitiden är för evigt vaccinerade mot denna djävulska irrlära. Att av en oborstad, historielös uppkomling bli kallad nazist är en fruktansvärd skymf. Jag påstås därmed hylla en politisk vansinneslära som kostade miljontals civila och soldater livet under outsägliga lidande. Bland dem delar av min släkt. Min avsky mot herr Löfvens och hans unga, gröna ministrars nazistanklagelser mot Sverigepatrioter vet ingen gräns.

Dessa unga strebrar är alla uppvuxna i ett blomstrande och fredligt folkhem. Som möjliggjordes efter fruktansvärda uppoffringar av patriotiska unga soldater från andra länder. De har inte upplevt det jag som mycket ung kände under kriget. Mörkläggningen, flyglarmen, ransoneringens knapphet, vedupplagen, gengasröken, karbidlampornas osande, pappersinsamlingens högtalarbilar, de ödesmättade radiosändningarna, skyddsrummens skräck, de rädda vuxna, den pinande oron för mina föräldrar i blitzens London, de skräckfyllda, bleka, danska judiska flyktingar som mina farföräldrar tog hand om. Eller de tysta, skrämda barn från Finland som kom hit med namnskylt om halsen och blev mina lekkamrater. Dessa omedvetna, självsäkra politikerbroilers anklagar i sin farliga brist på erfarenhet mig för att vara nazist! För att jag hör till folkrörelsen Sverigedemokraterna och skriver här på Avpixlat. Det är oförsonligt, avgrundsaktigt djävligt!

Men hur ska ungdomar idag kunna genomskåda lögnen? Efter att ha genomgått en indoktrinerande, totalitär svensk skola och matats med tillrättalagda nyhetssändningar under hela sitt liv. En urartad svensk skola som nu är i händerna på en annan grön, självgod och historielös minister som anförtrotts ansvaret för våra barn och barnbarn.

Det finns väl några imbecilla unga svenskar som i sin enfald hyllar det nazistiska helvetet och försöker se ut som SS-soldater. Liksom det finns unga fanatiska vänsterdrägg som med Stalin som förebild tar sig rätten att använda våld. Stalin var annorlunda än Hitler enbart genom att han mördade ännu fler oskyldiga människor. Men att använda dessa nutida, barnsliga, okunniga, våldsamma politiska ytterligheter för att rikta uppmärksamheten från den verkliga faran för Sveriges förintelse är ett fegt och bakslugt brott mot det svenska folket. Vi har en högste polischef som spyr när han ser Jimmie Åkesson. Man kan hoppas att han, Löfven och deras politruker sätter i halsen nästa gång de anklagar vanliga oroliga, svenskar för att vara nazister. Något annat sätt att strypa deras otidigheter tycks inte finnas innan de för evigt tystats av landets nya islamska härskare.

Ps. ”En Svensk Tiger” var ett led i den svenska ”tysthetskampanjen” under kriget. För att förhindra att tanklösa svenskar skulle avslöja uppgifter till fienden. 1941 skapade Bertil Almqvist den berömda affischen med den blå-gul-randiga tigern. Den spreds i 400.000 exemplar i offentliga utrymmen, på brevpapper, klisterlappar etc. Bertil Almqvist låg också bakom de tecknade böckerna om Barna Hedenhös. Synd att något gammalt exemplar av tigern inte fanns på Transportstyrelsen och ansvarigt departement när man slapphänt lät utländska intressen få tillgång till känsliga uppgifter som kan hota rikets säkerhet.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson