Annonsera på Avpixlat

Var glada att sopgubbarna tar striden

Jeff Ahl (SD)

DEBATT Det luktar ruttet om vår samhällselit! Christopher Fjellner som är en del av en denna samhällselit sprider halvsanningar och lögner om den vilda strejk som brutit ut bland Stockholms sopåkare. Det är förvisso föga förvånande att en toppolitiker i sjuklövern smutskastar svenska arbetare. Svenska arbetare som slåss för sin rätt är trots allt det största hotet mot deras Sverigefientliga vision om ett gränslöst Europa, där både den ekonomiska och politiska makten rycks ur folkets händer.

Det är viktigt att vissa grundläggande fakta ställs till rätta. Sopåkarna är utsatta för ett hårt lönedumpningstryck. När jag var yngre arbetade jag vid enstaka tillfällen som sopgubbe i Stockholms innerstad och jag känner många som arbetar där. Jag vet vilka försök som ständigt görs för att ta in okvalificerad låglönearbetskraft från utlandet. Jag vet också att det är ett enormt tungt, skitigt och ofta otacksamt arbete.

Jag beundrar de som varje morgon åker ut vid 4-tiden för att åta sig ett samhällsviktigt arbete. Inne i Stockholm lyfts 60-literssäckar med mat med ren muskelkraft, det finns inga hjälpmedel. Det stinker skit, arbetskläderna som delas ut av arbetsgivarna är ofta undermåliga och på vintrarna blir det ännu tyngre att för hand dra överfyllda 660-literskärl över de slaskiga snövallarna. Ett arbete som sliter ut kroppen i förtid ska självfallet betala sig! Fjellners lögner som pekar ut Stockholm innerstads sopåkare som gangsters är därför patetisk och osympatisk.

Åter till min grundtes, den vilda strejken är ett symptom av något mycket allvarligare, nämligen att såväl fackpampar som multinationella storföretag och sjuklöverns toppolitiker i Sverige är beredda att offra sina landsmäns väl och ve för att realisera sin Sverigefientliga dröm om ett gränslöst Europa. Vanliga svenskar får betala med sin trygghet och i alltfler fall med sina löner samt arbeten. En sak ska alla lägre tjänstemän, småföretagare och övriga arbetare i Sverige ha klart för sig – den lönedumpning som sprider sig inom transport- och byggnäringen kommer till sist drabba er också. Var glada att sopgubbarna tar striden, framförallt när facket allt oftare sviker.

Den ideologiska striden idag står mellan oss nationalister som vill värna våra landsmäns rätt till trygghet och de globalistiska socialisterna, liberalerna samt kosmopoliterna som är beredda att offra tryggheten för ett ”gränslöst Europa”. Det är dags för vanliga svenskar att förena sig, de riktiga arbetarna borde börja med att ta tillbaka fackförbunden från pamparna så att fackförbunden återigen värnar arbetarna och slutar hålla det arbetarfientliga och EU-vurmande socialdemokratiska partiet, som nu aktivt tar del i att försämra för svenska arbetare, om ryggen.

För ni vet väl vilka som styr i Stockholm? Just det, Socialdemokraterna och de rödgröna, de har låtit ett lönedumpande sopåkarföretag att verka Stockholm. Var är Socialdemokraternas solidaritet med svenska arbetare när det väl gäller?

Jeff Ahl
Styrelseledamot SD Norrbotten
Riksdagsledamot

Åsikterna som ges uttryck för i texten är Ahls egna och inte nödvändigtvis partiets.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson