Annonsera på Avpixlat

Innebandyflickor ofredades av muslimska män – uppmanades använda långbyxor

SEXUALBROTTSEPIDEMIN Flickor födda 2003-2007 ska enligt frilansjournalisten Joakim Lamotte ha ofredats under ett träningsläger av ett gäng muslimska män. Då trakasserierna uppdagades ska flickorna ha uppmanats att anpassa sin klädsel och använda långbyxor.

Lamotte fortsätter att rapportera om konsekvenserna av den mångåriga oansvariga massinvandringspolitiken. På fredagen skriver han om ett innebandylag bestående av unga flickor som alltså ofredats av ett gäng muslimska män som jagat dem.

Flickorna deltog i ett innebandyläger som hålls på Rosvalla Arena i Nyköping. Enligt en mamma till en av de drabbade flickorna Lamotte talat med, jagades de av männen och tvingade låsa in sig på toaletterna medan angriparna skrek och bankade på dörren. Inifrån toaletterna ringde de tränaren som kom till deras undsättning.

Efter attacken ska flickorna av ledarna ha uppmanats att byta ut shortsen mot långbyxor, att inte duscha eller använda de offentliga toaletterna – allt för deras egen säkerhet. Flickorna ska även ha tvingats byta lokaler för att känna sig trygga.

Enligt föräldrarna Lamotte varit i kontakt är många av flickorna upprivna och har ringt hem och gråtit. Föräldrarna menar att det är fel att deras barn ska behöva flytta på sig då de inte gjort något fel, och att ansvariga försöker tona ned det hela.

På arenan hålls även en muslimsk tillställning.

– Vi pratade med våra ungdomar innan vi åkte på det här lägret om att det kommer vara ett muslimskt konvent på samma ställe och om vilka skillnader det finns i synen på vissa saker, så att de skulle känna till vad troende muslimer tycker om att tjejer går i shorts. Efter den här händelsen kanske någon ledare har sagt att om de känner sig tryggare med långbyxor så kan de ta på sig det, men vi har inte tvingat någon. Det är ju inte tjejerna som skall behöva anpassa sig egentligen, säger Henrik Pehkonen, ansvarig för innebandylägret, till Lamotte.

Attacken har ännu inte polisanmälts. “Det kan ju vara så att tjejerna överdriver när de blir rädda och man inte vet vad som är sant”, uppger Pehkonen. “Vi har pratat med ledarna för det muslimska konventet och haft en bra dialog om det som hänt. Det kanske är femhundra muslimer där och så missköter några sig. Det skall ju inte alla behöva lida för”, heter det vidare.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson