Annonsera på Avpixlat

Det var ju det vi sa om extremismpredikningar – rätt som vanligt!

KRÖNIKA Sådärja! Då fick vi på Avpixlat rätt igen, som vanligt. Déjà vu! Även Donald Trump bekräftades nu rätt av svensk media. Ämnet denna gång berör predikningar av extremism i moskéer, som dessutom betalas av svenska skattebetalarna genom föreningsbidrag och CSN.

Jag har skrivit ett antal krönikor om hur rätt vi på Avpixlat konstant har om utvecklingen i Sverige, oavsett om det gäller könssegregering, terrorism, jihadism, parallellsamhällen, skolförfallet som jag understrukit i ett antal texter, arbetslöshet, sjukvårdskollaps, utbildningsgapet, bidragsberoende, våldtäkter, antisemitism och rasism, kostnaderna för invandring, kriminalitet, sexuella övergrepp kopplat till kultur och tradition, osv. You name it!

Redan ett par år innan andra skribenter uppmärksammade bibliotekskaoset, men även badhuskalabaliken – problem skribenten till en början inte ens lyckades identifiera grundorsaken till, hade jag publicerat två texter på Avpixlat om just biblioteks- och badhusproblemen och dess uppenbara kopplingar till invandring från tredje världen.

Vi på Avpixlat leder samhällsdebatten. Annan media följer, som regel, åratal i efterhand. Avpixlat inspirerar tveklöst resten av Sverige, vilket bekräftas av att vi förr, eller snarare senare, precis alltid bevisas rätt när väl traditionell media och politiker får upp ögonen för det vi i åratal påpekat där fakta, källor, argument, verklighetsförankring och framsynthet alltid är våra bästa vänner.

Listan är lång på områden vi på Avpixlat bekräftats rätt efter att först ha överösts med hets, hat och diverse osmakliga anklagelser. Det senaste ämnet i ledet där vi nu bevisats korrekt är kring extremismpredikningar i moskéer, alltså uppmaningar till jihadism, våld, intolerans, hat och inte osannolikt även terrorism.

Den som läst religionsideologins diverse texter bakom extremismpredikningarna vet naturligtvis varifrån dessa predikanter bokstavligen får sin inspiration – precis samma texter som samhället försvarar som ”heliga”, vad nu det ”heliga” är i att uppmana till hat, kvinnoförtryck, intolerans, våld och mord. Texterna i fråga är nämligen mainstream, inte bara del av en ”extremism”.

Nu har journalister samt politiker, som alltid är sist på bollen och har noll förståelse för orsak och verkan, till viss mån börjat inse att extremismpredikningar minsann sker i moskéer i Sverige. Släpper man in Mellanöstern får man Mellanösterns fenomen, vilket naturligtvis även inkluderar just extremismpredikningar. Ett plus ett blir två, utom bland politiker och journalister som inte begriper denna urenkla ekvation.

New York City övervakade under en tid moskéer på grund av just extremismpredikningar. Dock upphörde det efter att polismyndigheten stämdes. Ett fall av halshuggning inträffade i USA för ett par år sedan efter att en individ inspirerats till detta av en imam under en predikning i en moské.

Extremismpredikningar är ett problem, oavsett USA eller Sverige. Eller Storbritannien för den delen, där verkligheten om vad som pågår i moskéerna belystes men som Sverige naturligtvis inte lyckades lära sig ett skvatt om. Inte ens Sveriges eget Uppdrag Gransknings-reportage i ämnet lyckades svenska politiker och journalister lära sig något av.

Istället hatades och hetsades det mot Donald Trump när han påpekade att extremismpredikningar i moskéer, vilket nu breder ut sig i Sverige, var ett problem i USA som han ansåg bör övervakas och stoppas. Trump hade rätt. Svenska politiker och journalister hade brakfel. Som vanligt! En Oklahomabo blev, mot sin vilja, ett huvud kortare på grund av den bistra verkligheten av vad som predikas i moskéer men som allt för många, framförallt verklighetsförnekande vänsterliberaler, vägrar erkänna.

Det naiva och obildade svenskar, som tyvärr genomsyrar politiken och journalistiken, inte förstår är att fenomenet med extremismpredikningar inte är kopplat till specifika nationalstater. De begriper heller inte att extremism inte stoppas av nationsgränser. Fenomenet är direkt kopplat till en specifik religionsideologi som överskrider nationsgränser och som genom migration drar med sig precis samma mörka kraft till lilla naiva Sverige. Endast en sund och verklighetsförankrad migrationspolitik kan förhindra detta.

Att inbilla sig att de mörka krafterna som finansierar moskéer i Sverige, till exempel Qatar och Saudiarabien, ska uppmana till predikningar om kärlek, tolerans mot kvinnor och HBQT samt mänskliga rättigheter, alla människors lika värde osv är naturligtvis rent dårskap.

Det är naturligtvis bara en tidsfråga innan den nyligt godkända moskén i Karlstad kommer predika extremism. När väl det inträffar kommer vissa stå som levande frågetecken och undra hur det kunde hända. Allt är nämligen redan upplagd för detta, sanktionerat av svenska statens oansvariga förvaltning av skattepengar. Skattebetalarna betalar nämligen redan extremismutbildningen i Saudiarabien som sedan sprids i Sverige, sannolikt även i moskén i Karlstad när den är “open for business”.

De som helt okritiskt godkänner alla dessa moskébyggen i Sverige begriper inte att finansiärerna i Mellanöstern endast utnyttjar svenska politiker och journalister som nyttiga jubelidioter som gladeligen hjälper till med spridning av extremism i Sverige, dessutom finansierat av svenska skattemedel.

CNS-lånet jag och många andra betalar tillbaka går nu alltså till att utbilda extremism och dessutom finansiera terrorverksamhet. Jag undrar därför om jag kan hållas återbetalningsskyldig när mina återbetalade pengar går till terrorism samt spridning av hat, intolerans och våld. Jag är alltså kopplad till en svensk organisation, CSN, som sponsrar extremism och terrorism. I USA, där jag bor, är det en kriminell verksamhet och straffbart.

Hoppas inte FBI får reda min koppling till terrorfinansiären CSN. Eller så kanske jag hoppas det så en amerikansk domstol genom ett domslut formellt kan tilldela mig den juridiska rätten att upphöra mina återbetalningar till CSN så jag därmed inte längre bidrar till finansiering av terror och extremism.

Vi hörs i kommentarsfälten!

Björn Norström

Fler krönikor av Björn Norström hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson