Annonsera på Avpixlat

Förtvivlans röst

KRÖNIKA Angående min förra krönika om valbojkott behöver jag nog bättre förklara bakgrunden till detta mitt medvetet provocerande, utopiska förslag. Många kommentarer visar att min avsikt inte klart framgick. Den att något rubba nomenklaturans ohotade, bekymmerslösa förtröstan om att Sverige kommer att ha högt valdeltagande oavsett hur illa de än hanterar sitt demokratiska uppdrag. Men påminnelsen om att väljarna faktiskt har möjlighet att demonstrera sin brist på förtroende för politikerna genom att vägra rösta behövs mer än någonsin. Det är faktiskt det enda fredliga, demokratiska sättet att påminna dem om att väljarnas vallojalitet måste förtjänas.

De måste påminnas om att en växande del av medborgarna har nått gränsen för acceptans av missbruk av demokratin och för nedmonteringen av folkhemmet. Att de inte längre låter sig tystas av de självgoda häxanklagelserna om rasism och nazism. Deras kritik bottnar i respekt för sina förfäders gärningar och i omsorg om sina barns framtid. Det handlar om viljan att försvara Sveriges, ja hela Europas överlevnad under den mångkulturella invasionen. Ett gigantiskt, politiskt, ostyrbart drömspel med katastrofala följder för hela mänskligheten. Ett sätt att fredligt höja rösten är att hota med valbojkott. Utan lojalt valboskap står en maktfullkomlig överhet maktlös – så länge den inte tar till våld och rent förtryck. Vägen dit är allt kortare i Sverige.

Faktum är att mitt parti – det imaginära Röstskolkarna – redan är Sveriges största parti. 20% av röstberättigade väljer att inte rösta. Därtill kommer blankröster och ogiltiga valsedlar. Dit kan också möjligen alla de som stödröstar på fyraprocentpartier eller småpartier för särintressen räknas. Sammantaget är de alltså fler än det största partiets väljare. Regeringen är dock inte helt omedveten om att det krävs ett rimligt högt valdeltagande för att valet inte ska ogiltigförklaras. Helst över 50%. Därför delar man ut minst 65 miljoner kronor i stöd till olika projekt för att öka antalet röstande – inte minst bland invandrare. Vilken effekt dessa skattemiljoner har vet man däremot inte. Det finns ingen vetenskaplig metod för att mäta resultaten av alla dessa röstfångarprojekt.

Man förlitar sig vidare på att den gemensamma valdagen för riksdags- kommunal- och landstingsval automatiskt ger högt valdeltagande för alla tre. Men ärligt talat – hur många väljare är tillräckligt insatta i kommunalpolitiken, eller gör ett välinformerat val i landstingsvalet? Ytterligt få eftersom resultaten visar att man i de flesta fall röstar som i riksdagsvalet i alla de tre valen. Hur skulle valdeltagandet vara för landstingsval om det genomfördes på separat tid? Förmodligen som i kyrkovalet – knappt 12%!

Att Sverigedemokraterna i en rad opinionsmätningar är största parti bland arbetare förnekas hysteriskt av Stefan Löfven. Han köper inte den verkligheten säger han diktatoriskt, och ska se till att de inte får inflytande. Det tänker han tydligen göra genom att kraftigt begränsa yttrandefriheten. Det räcker uppenbarligen inte med att demokratin DÖförklarats i Sverige. Nu vill han förbjuda att alla uppgifter om en persons etniska ursprung, hudfärg, sexuella läggning, politiska åskådning, religion, brottslighet mm publiceras. Han vill alltså införa censur i Sverige.

Godtyckligt kan på sikt författare, journalister, talare, artister lärare, bloggare etc straffas. I stort sett allt som skrivs här på Avpixlat blir olagligt. Ett dråpslag mot tryckfriheten och demokratin och en autostrada mot diktaturen. För detta lär han tvingas inrätta ett välbesatt, statligt sanningsministerium á la Orwell. Detta grovt ointellektuella, kortsynta, historielösa och närmast brottsliga hanterande av folkviljan kritiseras mycket lågmält av den allians som påstår sig vara i opposition mot regeringen. På några decennier har de tillsammans ödelagt det våra förfäder i strävsam kamp mot överheten under århundraden uppnått av frihet, civilisation, framåtskridande och svensk kultur. Vi står på ett Ruinfält av det svenska folkhemsbygget. Svensk kultur och historia ska med alla medel utraderas. Det är ett djävulskt, förrädiskt, omänskligt och destruktivt samhällssystem vi lojalt tvingas spela med i vid valurnorna.

Samhällskontraktet mellan de styrande och skattebetalarna har brutits av dagens politiker. Trots världens högsta skatter får vi inte längre trygghet, rättssäkerhet, sjukvård, utbildning, åldringsvård, ålderspension, kvinnofrid, polisskydd, arbete, handikapphjälp, psykvård, krisberedskap, gränsskydd och övrig samhällsservice. Det vi betalar skatt för. Välfärden är förbehållen den privilegierade politikerklassen och dess många politruker med partibok. Så många i det svällande myndighetssverige att de utgör en egen lojal valkrets.

Inför valen lovar politikerna rundhänt lösningar på alla akuta problem. De stora ödesfrågorna tycks de inte ens se. De ger löften de inte behöver uppfylla eller ta ansvar för i efterhand. Trots historiska svek kan Miljöpartiets Gustav Fridolin stå i Almedalen och pladdrande repetera samma svikna klimatlöften och samma tomma floskler som inför förra valet. Trots att han sedan dess förlorat i stort sett alla väljare och allt förtroende. Det enda som saknades var hans pedagogiska kolbit. Den har han ju fått äta upp. De andra partiledarna ägnar sig åt att undvika ansvaret för den katastrofala mångfaldsutopi och den oansvariga invandringspolitik som fört landet till anarkins brant. De är fruktansvärt bekymrade för de ökande klyftorna, men nämner aldrig elefanten i rummet. När Åkesson gör det blir han kallad rasist och hotad av historielösa, okunniga vänsteraktivister.

Jag förstår att många här hoppas på Sverigedemokraterna vid nästa val. Men då skulle det krävas att de får egen majoritet med 51% av rösterna. Det sker inte. Partiet kommer att förbjudas om de skulle närma sig den nivån. Löfvens censurkrav är ett första steg i den riktningen. Lägg ner din röst med Röstskolkarna. Vi är på väg mot Orwells 1984 – drygt 30 år senare än han förutspådde i den bok han skrev redan 1949. Läs (om) den innan du väl trots allt lägger din röst i nästa val. Ty du må tröstas av en annan författares berömda rader.

Därföre gläd, o vän! Och sjung i bedrövelsens mörker.
Natten är dagens mor, Kaos är granne med Gud.

Erik Johan Stagnelius

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson