Annonsera på Avpixlat

Den muslimska massinvasionens kostnader och långsiktiga konsekvenser

DEBATT Syftet med den här artikeln är att klargöra verkliga, om än mycket dystra och skrämmande, fakta då det gäller muslimsk massinvandring och dess långsiktiga konsekvenser om ingenting görs för att stoppa det hela och reversera utvecklingen. Jag har därför bemödat mig om att ange så många källor som möjligt för mina påståenden och slutsatser.

Jag hoppas att den sprids så mycket som möjligt och att faktaargumenten förhoppningsvis kan påverka många väljare att om ett drygt år se till att Jimmie Åkesson blir vår statsminister.

1) Hur många muslimer finns det i Sverige?

En mycket obehaglig fråga, som den svenska sjuklöveralliansen absolut INTE vill ha svar på. Oftast hänvisas det till PEW som uppger att den muslimska populationen i Sverige uppgår till 4,6 %. Tobias Hübinette kommer i sin kritiska krönika fram till att andelen muslimer i Sverige är 10,2 %. Vår egen Jan Sjunnesson hävdar att andelen muslimer är drygt 12,5 %.

Så vilken siffra är rätt?

Utgående från SCB:s befolkningsstatistik över utrikesfödda och deras barn födda i Sverige så kan man uppskatta antalet muslimer till drygt 1,1 miljoner. Man måste dock justera upp den siffran. I statistiken förekommer länder med en mindre andel muslimsk befolkning men man kan på goda grunder anta att det just är den muslimska befolkningen som sökt asyl i Sverige.

Vidare måste siffran justeras upp p g a tredje generationens muslimer och med tanke på alla barngiften i vissa fall fjärde generationens uppväxande muslimer. Lägg därtill hundratusen som inte fått uppehållstillstånd ännu, de som har fått avvisningsbeslut men som inte utvisats, de som har valt att gå under jorden, de som vistas helt olagligt i Sverige, så hamnar vi på 1,5 miljoner muslimer i Sverige.

Mitt resonemang bekräftas delvis av den här studien.

Ett annat problem (inte utmaning) är att även utan tillskott av asylanter och dess anhöriga så växer den muslimska populationen hela tiden. T ex är nativiteten i Somalia 6,26 barn per kvinna. Samma mönster går igen i andra muslimska länders befolkning som valt att invadera Sverige såsom t ex Iran, Irak och Syrien.

Man kan således räkna med att den muslimska befolkningen “naturligt” ökar med 3 % per år. Med andra ord innebär det att om endast 40 år, utan en enda asylant eller familjeinvandrare, så är den muslimska befolkningen i majoritet i Sverige. Med fortsatt invandring och familjeåterförening så kan det gå betydligt snabbare än så, i värsta fall är muslimerna i så fall i majoritet redan på 2030-talet.

2) Hur mycket kostar massinvasionen?

En annan mycket obehaglig fråga som 7K duckar helt inför. Varken regering eller riksdag vill veta. I vårt västliga grannland Norge är man dock helt öppen med att undersöka kostnaderna. Applicerat på svenska förhållanden skulle kostnaden (som främst ligger i kommuner och landsting och inte i statsbudgeten) innebära astronomiska siffror.

Av försiktighetsskäl väljer jag därför att sätta ner den siffran betydligt till drygt 300 000 000 000 (tre hundra miljarder) kronor per år. Det innebär drygt 40 000 kronor per år för varje skattebetalande svensk (men det kan alltså vara mycket mer).

Det allvarliga är att p g a den ökande andelen muslimsk befolkning så stiger den här kostnaden varje dag, varje vecka, varje månad, varje år. Trots ett gigantiskt skatteuttag måste Sverige låna pengar för att betala för massinvasionens kostnader genom att öka statsskulden.

Dessutom är de som kommer till mer än 97 % ekonomiska flyktingar och har alltså INGET asylskäl alls. De styrs helt av ekonomiska skäl och ljuger emellanåt om sin ålder, vilket vissa kommuner nu tar krafttag emot.

Vem som helst förstår att detta inte är hållbart. Det måste upphöra här och nu! Ändå fortgår det hela varje dag utan att något görs.

3) Vilka andra konsekvenser har massinvasionen fått och vad kan vi räkna med i framtiden?

Förutom Daesh (eller IS) som lockar många krigare i Sverige så finns det många andra problem. Att jihadismen ökar i Sverige framgår tydligt från SÄPO:s nya rapport. Dessutom ökar antalet kvinnor och barn som blir jihadister. Regeringens policy att bota jihadister med terapi och blommor funkar INTE!

Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) har slagit larm om att stora skattehöjningar är att vänta. Hur hög kommunalskatt klarar vi av att betala; 35, 40 eller 45 kronor per intjänad hundralapp?

I takt med massinvandringen ökar också påfrestningen på vården som kommer att gå ut över svenskar. Det kommer att leda till ett ökat antal dödsfall och misär som kunnat undvikas om resurserna funnits.

Infiltreringen av muslimska intressen i samhället framgår av Magnus Norells MSB-rapport men tyvärr så fortsätter inte utredningen p g a hot. SÄPO, hallå! Utred och utvisa!

Andra konsekvenser är laserattacker och raketattacker.

Glömde jag bort att omnämna det sexuella våldet. Joakim Jonasson har här på Avpixlat gått igenom sexualbrottslighet de senaste åren bland utom europeisk befolkning i Sverige. Det sexuella våldet får också andra konsekvenser som att en del kvinnor tar sitt eget liv då våldtäktsmännen går fria.

Dessutom är det inte bara kvinnor som blir våldtagna utan även en blott 4-årig flicka kan bli offer. Nu är det inte bara kvinnor och 4-åriga flickor som kan råka illa utan i ramadantiden riskerar även får att bli våldtagna, i det aktuella fallet var skadorna i underlivet så svåra att fåret fick avlivas.

Även en del fällda gärningsmän begår nya brott som t ex den uppmärksammade Iranättade Facebooksändaren vid våldtäkten i Gottsunda som nyligen knivhögg sina släktingar.

En annan avart som våra invandrande ovänner begagnar sig av är stöld och bedrägerier. För den som vill fördjupa sig i de grova brottens fortplantning kommer här ännu en länk. Är inte det här (vers 2:191) hets mot folkgrupp? Ytterligare konsekvenser av islamiseringen av Sverige är att vår kristna tradition inte tillåts existera längre.

I takt med en ökande muslimsk befolkning kan vi alltså räkna med att dessa och andra brott kommer att öka kraftigt. Alldeles för få poliser med alldeles för lite befogenheter har en totalt omöjlig uppgift att försvara oss svenskar. När dessutom rättsväsendet i starkt begränsad omfattning verkligen följer lagen så framstår problemet som olösligt och bara eskalerande.

4) Hur löser vi problemet (INTE utmaningen)?

För det första gäller det att stänga gränsen, sannolikt behöver vi en Swexit för att göra det. Det räcker dock inte utan vi måste försöka att hjälpa till så alla dessa asylanter som vägrar integrera sig i det svenska samhället och som bara utnyttjar våra bidragssystem kan återvända till sina hemländer.

Redan nu finns ett ekonomiskt bidrag för asylsökande som frivilligt återvänder till sina hemländer. Det bjuder mig oerhört emot (av rättviseskäl) men erbjud samtliga flyktingar en engångsersättning om 250 000 SEK och fri hemresa för samtliga familjemedlemmar.

Naturligtvis skall samtliga DNA-testas innan utresan så att de inte kan komma in igen under annan identitet (kräver naturligtvis obligatoriskt DNA-test av inkommande). Jag ser ingen annan väg att lösa det hela p g a Olof Palmes, Fredrik Reinfeldts och Stefan Löfvens misstag. Även om summan kan tyckas hög så ger det vinst inom 1,5 år för varje flykting som lämnar landet.

Med andra ord, om vi får majoriteten av de asylsökande att lämna landet så kan vi inom bara två år rusta upp vård, omsorg, skola, annat välbefinnande, samt sänka kommunalskatten. Dessutom kommer massor av resurser som t ex vården, polisen etc att frigöras. En högre ekonomisk ersättning till de som frivilligt lämnar landet är trots allt en billig lösning då alternativet betyder Sveriges undergång.

Gabriel Wallgren

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson