Annonsera på Avpixlat

Sverige i ett politiskt vakuum

KRÖNIKA Till övriga partiers fasa växer Sverigedemokraterna till synes ostoppbart. Detta trots att de har hela etablissemanget mot sig. Televisionen, radion, tidningarna, proffstyckare, kändisar, myndigheter, fackföreningar, kyrkan – hela det insuttna, offentliga Sverige står som en man bakom fördömandet av detta nya parti. Denna nya folkrörelse. Till varje pris ska dess miljoner anhängare förhindras att få inflytande. Detta trots att vår grundlags första punkt är att all politisk makt i Sverige ska utgå från folket. Det som kallas demokrati.

Övriga partier tävlar om att försäkra sitt avtåndstagande från detta det snart största partiet i Sverige. Beröringsskräcken är total. Men det spelar ingen roll vilka av de gamla partierna som får makten. Inget kommer att förändras. För att upprätthålla skenet av politisk vitalitet slåss de om relativt meningslösa skenfrågor för att slippa ta ställning i de stora ödesfrågorna. Välbesuttna och skyddade befinner de sig i stormens öga och ser inte stormvågens förödelse i övriga landet. Men de är alla enade mot folket.

Det finns bara två block i svensk politik. Det nya och det gamla. Vanligt folk mot nomenklaturan. Den samlas i ohelig allians kring luddiga begrepp som värdegrund, allas lika värde och mångfald. Kampen mot Sverigedemokraterna och dess väljare är skoningslös likt medeltidens inkvisition. Främsta vapnet är den lättsålda häxanklagelsen om rasism och nazism. Har-du-slutat-slå-din-fru-knepet. Trots att man samtidigt förnekar förekomsten av raser och i samtliga fall har en egen historia om hyllande av diktaturer och rasistiska ideal. Äldre, men betydligt mörkare än den det relativt nyfödda Sverigedemokraterna beskylls för.

Att stigmatisera Sverigedemokrater fungerar dock dämpande på överströmningen av väljare till detta parti. Det är enklare att spotta på oliktänkande än att hedersamt bemöta dem med egna, nya, trovärdiga alternativ. Utan risk för att bli socialt utstötta skulle med säkerhet ännu fler fosterlandspatrioter välja med hjärtat och se den nakne kungen. Det finns inget ljus i slutet av åsiktskorridoren. Det mångkulturella, pk-förlamade Sveriges växande problem blir allt svårare att bortförklara och dölja i takt med att vi närmar oss ren anarki. Desto mer vi närmar oss kaos, ju mer desperata och onyanserade blir de hatfyllda utfallen mot dessa föraktade svenskar.

Men ju oftare man viftar med rasistkortet desto mindre biter det. Desto mer skattepengar man öser över de värsta bristerna ju värre tycks helheten bli. Det går inte att köpa sig fri från verkligt ansvar. Den som kräver ansvar av andra bör föregå med gott exempel. Medborgarnas förtroende och lojalitet kan inte köpas – de måste förtjänas. Folkvald ska vara en hederstitel – inte ett välbetalt yrkesalternativ.

Internet är vår tids motsvarighet till boktryckarkonsten. Den bröt kyrkans och överhetens förlamande och fördummande informationsmonopol – liksom internet nu bryter statens och statsstyrda mediers ensamrätt på åsiktsbildning. Men liksom Gutenbergs uppfinning hätskt motarbetades av den härskande överheten – motarbetas nu digitaliseringens nya, fria aktörer desperat med alla medel av etablissemanget. Avpixlat och andra folkliga röster betecknas nedsättande som hatsajter av dem som hatar att andra fått tillgång till det fria ordet.

Det enda som skulle kunna tvinga fram en förändring vore ett folkligt uppror i form av allmän röststrejk vid nästa val. En väljarnas generalstrejk för återupprättandet av svensk demokrati och det svenska folkhemmet. En omöjlig tanke idag, men till slut enda alternativet för en fredlig, demokratisk revolution mot en ohörsam, idélös och självgod överhet. En överbetald, politisk överklass och dess medlöpare som stelnat i sina föråldrade, själviska formar. Vore jag inte så gammal skulle jag starta protestpartiet Valbojkotten Röstskolkarna (vr).

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson