Annonsera på Avpixlat

Politiker för det demokratiska partiet i Kalifornien mordhotas av sina egna väljare

Foto: Jnn13.

USA / VÄNSTERLIBERALT KAOS Det demokratiska partiet i USA har under de senaste åren varit i kaos, dels som ett resultat av att partiet förlorat ett betydande antal säten i både representanthuset och i senaten och dels efter att Hillary Clinton förlorade presidentvalet. Delstaten Kalifornien är nu i centrum för kaoset där vänsteraktivister mordhotat sina egna framvalda vänsterliberala politiker samtidigt som en demokratisk senator skäller ut partiets Kalifornien-gren.

Politiker för det demokratiska partiet i delstaten Kalifornien har under en tid arbetat för att förbättra sitt sjukvårdssystem genom nya lagar i syfte att skapa ett “universellt” sjukvårdssystem (dvs liknande europeisk välfärd/sjukvård), vilket i vänsterliberala ögon är detsamma som “gratis”. Detta initiativ visade sig vara betydligt svårare och dyrare än det demokratiska partiet hade tänkt sig. Som ett resultat har det demokratiska partiets delstatspolitiker lagt ned initiativen att skapa “gratis” sjukvård för alla, som dessutom inkluderar illegala invandrare.

Vänsteraktivister i delstaten som röstat fram dessa politiker tolererar dock inte att dera egna företrädare anser att kostnaderna blir alldeles för höga för skattebetalarna, vilket har lett till att politiker för det demokratiska partiet nu mordhotas av sina egna vänsterliberala väljare.

Utöver mordhot från sina egna väljare har även partiets politiker i delstaten mottagit hård kritik från Elisabeth Warren, en högt uppsatt senator för det demokratiska partiet i Washington D.C. Warren var delaktig i att skapa det numera kollapsande sjukvårdssystemet “Obamacare” som blev extremt mycket dyrare och ineffektivare för skattebetalarna än det utlovades av det demokratiska partiet och Barack Obama.

Det vi kan konstatera är att vänsterliberaler länge har skyllt alla problem på det republikanska partiet och mordhotat dess politiker. När Donald Trump vann presidentvalet har vänsterliberaler skyllt allt på Trump och mordhotat honom. Dock visar Kalifornien att det verkliga problemet ligger inom det demokratiska partiet och med partiets egna väljare eftersom partiet har full kontroll på det politiska systemet i delstaten men ändå inte lyckas åstadkomma det som utlovats samtidigt som deras vänsterliberala väljare nu även mordhotar sina egna framvalda politiker.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson