Annonsera på Avpixlat

Elefanten i rummet

DEBATT Just nu pågår Almedalsveckan på Gotland och jag undrar om det är någon mer än de själva och media som bryr sig. Det dricks vin, minglas och festas i en hel vecka samtidigt som de tydligen ska diskutera politik. Trots all deras vurmande för multikultur så kan man inte se en enda slöja eller burka innanför ringmuren – hur kommer det sig? Är de rädda för att frottera sig med nysvenskarna?

Annie Lööf och Ebba Busch Thor som i sina senaste utspel vädjar att låta alla ensamkommande från Afghanistan få stanna i Sverige oavsett om de har skyddsskäl eller ej – borde de inte ha med sig en ensamkommande att hålla i handen som när Fridolin visade upp sin kolbit? Det är klart att det gör sig bra som PR i tryckt text så länge man inte själv behöver ha dem i sin närhet.

Hur vore det om alla politiker som just nu befinner sig på Gotland helt enkelt skulle lägga all tid och resurser som de nu lägger på att socialisera, på att istället samlas i en stor arena och tillsammans för en gångs skull prata om elefanten i rummet. Lägg alla partitillhörigheter åt sidan, nämn elefanten vid sitt riktiga namn, sätt er ner och erkänn vad ni har ställt till med samt ha en gemensam brainstorming kring hur ni ska reda ut problemen och föra Sverige ut ur det kaos som nu råder.

Många vill gärna åberopa att kriminaliteten har minskat sedan 1970-talet och att jag och många andra målar upp en domedagsbild som inte är korrekt. Man frågar sig då i vilken värld dessa personer lever i – hur vanligt var det för tjugo år sedan med trippelskjutningar i ett vanligt bostadsområde eller att 13-åringar blir våldtagna mot en husvägg mitt i ett samhälle, för att inte tala om alla sexuella övergrepp som sker på festivaler hela tiden? Jag kan inte påminna mig om att det skedde mord och våldtäkter flera gånger i veckan när jag var ung.

Det pratades inte om det på samma sätt kan man få höra från vissa som påstår att gruppvåldtäkter visst skedde stup i kvarten även förr, men att det som sagt tystades ned – om det hade varit så vanligt så borde man väl ha hört om det från någon annan eller läst om det i tidningarna. Nej, jag tänker inte acceptera det som en godtagbar ursäkt! Det här är någonting som har eskalerat de senaste åren och ja det beror till stor del på den oreglerade invandringen som vi har haft och fortfarande har.

Det talas också mycket om huruvida NMR ska få tillåtas att deltaga i Almedalen eller ej, men istället för att oroa sig över detta så borde man oroa sig över den utbredning som radikala islamistiska inriktningar tillåts få över hela vårt land och konsekvenserna av detta. Det är vår tids stora hot och inte nazisterna enligt min mening, även om jag inte försvarar deras handlingar heller.

Jag tycker inte att det är lämpligt att när Sverige står inför näst intill omöjliga utmaningar så ska våra folkvalda politiker, som får en högre lön än gemene man för att utföra ett viktigt jobb, sitta i Almedalen och roa sig själva på skattebetalarnas bekostnad! Om det hade varit ett vanligt företag som haft en stor kris så hade alla tillgängliga personalresurser plockats in för att så fort som möjligt komma till rätta med problemen och det hade inte varit ok att åka bort på konferens en vecka mitt i brinnande produktion!

Ni borde istället sitta och svettas i Rosenbad och se till att få Sverige på fötter igen – då hade ni åtminstone gjort er förtjänt av den lön och förmåner man får som folkvald politiker. Det känns som att ni har glömt att det är folket som har satt er där och att det är folket som ni ska arbeta för – nu känns det som att ni istället arbetar mot stora delar av befolkningen och alla som inte tycker politiskt korrekt ska tystas och hängas ut till varje pris.

Det är glädjande att allt fler svenskar börjar se igenom den fasad som det politiska etablissemanget har byggt upp och börjar kräva svar och handling från våra makthavare, men det krävs att många fler vaknar upp om vi ska få till en förändring till det bättre, så att vi kan lämna över ett land i bättre skick än idag till våra barn och barnbarn.

Jenny Piper

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson