Annonsera på Avpixlat

Blandade tankar om det nya Sverige

KRÖNIKA Ett kulturellt mångstyrt Sverige blev mer ett strukturellt bångstyrigt Sverige. De gamla svenska stordåden glömdes för de mer globala bombdåden och folkhemmets trygghet byttes mot kalifatets stygghet. Den blågula fanans fladdrande i vinden ersattes av den svarta fanans pladdrande om synden. Kvinna och man bytte kön – så att det skulle bli mera jämlikt i kön.

Det svenska barbariet ersattes av rikare kultur från Turkiet. En till kaplan utklädd islamist ansvarade för minaretbygget i Sverige. En bostadsminister med argan list. Men avslöjades sen som sinister salafist. De rättrognas bönemattor dolde förrädiskt terrorns bombmattor över oss otrogna förrädare. Harmlösa, förlåtande svenska kyrkor står tomma – moskéerna är mer fördomsfulla men sprängfyllda. Negerbollen blev symbolen när de rasifierade tog över ledarrollen. Den lömska hunden i vägrondellen drog igång hela den muslimska hatkarusellen. Alla raka rör i debatten tystas med järnrören den där speciella natten.

Budorden som rättesnöre byttes hursomhelst mot en gummisnodd till värdegrund som kan betyda vadsomhelst. Mantrat allas lika värde blev de besuttnas falska, ovärdiga rop för att trösta miljoner utfattigas hop. Med avväpnande argument har man lagt ner det väpnade svenska försvaret. Polisens handklovar har man bytt mot färgglada armband i detta arma land. Regnbågsflaggan har ersatt den röda fanan i demonstrationstågen. Den svenska arbetarrörelsen jobbar numera för att skapa fler lågavlönade jobb.

Skolresultaten sjunker som en sten – men det väger inte tungt i invandrardebatten. Det flyter på utbrister vår snabbfixarminister om skolans brister. Allt fler förorter blir utsatta på gettokartan, men det förnekas av ansvariga ministrar. Men dom ser bara kartans vita fläckar och har tappat kompassen. Likt Helan och Halvan roar de dock ett oroat folk. Att det eldas, skjuts och knarkas påverkar inte tryggheten säger de med lågande, laddade, maktberusade tal i rutan.

SVT – public service i medborgarnas tjänst är numera Statens Vänster Television i pk-medlöparnas tjänst. Åldringsvården har ersatts av en modern ättestupa där man med jättestupida argument kastar ut de äldre i fattigdom. Trots att de berikande invandrarna skulle garantera deras pensioner. Utlovat kompetensregn visade sig vara dimridå för politisk konsekvenstorka. Krisberedskapen är numera en bered-skapskris. Inte ens ransoneringskuponger finns i lager och nu det är knappt med vatten i magasinen. Inte ens vatten och bröd kan vi hoppas på om vi hoppas på av mindre humanstisk stormakt.

Det svenska folkhemmet har stor brist på hem och snart också på svenskt folk. Svensk demokrati har DÖförklarats i svensk demokratisk ordning. Miljöpartiets svikna löften och piruetter betalade några få sniknas välbetalda taburetter. Dubbeltänk á la Orwell krävs för idealismen – att inga raser finns, men dock rasismen, går väl an enligt den falska altruismen. Obegripligt danska språkljud förklaras med textruta i TV – men obegripligt nog inte invandrarsvenska missljud. Men det skulle ju kunna förklaras som hets mot folkgrupp och för att öka klyftorna mellan vi och dom.

Sjukast av alla är sjukvården själv – sjuksystrarna flyr till broderlandet Norge. Även polisen får ställa in sina operationer – semesterstänger i brist på konstaplar. Staplar istället brotten på hög i väntan på att chefen ska vända trenden. Problemet är utmanande enkelt – för många obildade huliganer och för få utbildade poliser. Man måste avsätta mer pengar till deras löner, eller avsätta den mer högavlönade, kräksjuke chefen.

Astronomiska skattepengar går till daltandet med samhällets erodörer – istället för symboliska skottpengar på dessa marodörer. Men vi har råd – svensk ekonomin går som tåget. Men tåget står mest stilla i brist på underhåll och skenande kostnader. Så nu tar man fram den niosvansade katten för att piska upp inkomstskatten. Våldtäktsmän får en vänlig klapp på knoppen, men borde behandlas på en annan del av kroppen. Sverige var först i världen med kvinnofrid – nu är vi störst i världen på dess motsats.

Allt är männens fel enligt nya forskarflugan genustänket. Könen är bara ett misogynt hjärnspöke menar vänsterns hen. Men den spyflugan är ju larvigt surr om man tänker efter med hela hjärnan. Höger och vänster är bakvänt i politiken. Den logiska, pragmatiska hjärnhalvan till vänster styr männen – den känslosamma, pratsamma högerdelen styr kvinnorna. Det går överstyr när alla beslutsfattare är feminister. En lobotimerad regerings ensidighet motverkar den naturliga, intellektuella mångfalden. Enfaldigheten härskar över härskarorna av sverige-patrioter med intakt hjärnbalk. Ingenting var bättre förr säger dom som inte var med på den tiden. Men det är på tiden att vi åter blir vad vi var. Nu är det gamla och fria det nya och ofria. Denna text skulle aldrig få publiceras i konventionella medier i åsiktsfrihetens Sverige.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson