Annonsera på Avpixlat

Hollywoodstjärna mordhotar Donald Trump och demokrat hyllar vapenattacken mot republikanerna

Foto: Caroline Bonarde Ucci.

USA Donald Trump blir regelbundet mordhotad av diverse vänsterliberaler. Hollywoodstjärnan och skådespelaren Johnny Depp kan nu läggas till den ökända skaran då han uppmanade till mord eller själv rent av mordhotade Trump inför en publik i Storbritannien i torsdags. Under veckan har även en politiker för det demokratiska partiet hyllat vapenattacken mot Republikanerna nyligen i vilken en högt rankad republikan i kongressen skadades.

Vänsterliberalen och Hillary Clinton-supportern Johnny Depp, bland annat känd för att ha spelat huvudrollen i Disney-filmserien Pirates of the Caribbean, mordhotade på torsdagen president Donald Trump inför en publik på omkring 1 500 personer i Glastonbury, Storbritannien. Depp frågade publiken när en president senast mördades av en skådespelare. Depp fortsatte med att det är en fråga utan insinuationer. Dock gick Depp vidare till vad som tolkas som ett mordhot eller i alla fall en uppmaning till mord och vilket Secret Service nu har informerats om.

Depp påpekade att han inte är en skådespelare utan att han ljuger för att tjäna sitt levebröd och att det varit ett tag sedan en president mördats samt att det kanske är dags nu, vilket sänder en klar signal att han vill att Trump mördas, antingen av honom själv eller någon annan.

För bara någon vecka sen försökte en vänsteranhängare och Bernie Sanders-supporter att massmörda republikaner i samband med en baseballträning. Gärningsmannen inspirerades av den hotfulla vänsterliberala retoriken mot republikaner och Donald Trump. Inom den kontexten måste Depps hotfulla ord mot Trump anses vara mycket oroväckande eftersom de kan leda till liknande attacker.

I vapenattacken mot republikanerna skadades den tredje högst rankade republikanska politikern i representanthuset, Steve Scalise, allvarligt. Scalises liv lyckades dock räddas och glädjande nog är han inte längre i kritiskt tillstånd utan på bättringsvägen.

Phil Montag, högt uppsatt politiker för det demokratiska partiet i delstaten Nebraska, har nu ertappats i en ljudinspelning där han uttryckte glädje över att Scalise sköts och samtidigt önskade att Scalise skulle dö av skadorna.

Presidenten Abraham Linconln mördades av skådespelaren John Wilkins Booth den 14 april 1965 i samband med en pjäs i Washington D.C., mordet på en president Depp sannolikt hänvisade till under sitt hotfulla tal mot Trump.

Terrorexperten Peter Bergen påpekar i en nylig text att USA nu ser en återkomst av vänsterterrorism som måste tas på allvar. Vi ser samma utveckling i Sverige.

Eric Trump, Donald Trumps vuxna son, påpekar att hans familj är under konstanta hatattacker från vänsterliberaler och att dessa inte har några gränser för sitt hatiska beteende, som även inkluderar Donald Trumps 11-årige son Barron.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson