Annonsera på Avpixlat

Hall of Shame

insandare_150

INSÄNDARE Sverige är i knipa. 5 000 livsstilskriminella har tagit över hela stadsdelar och ett par tusen islamister myser vid parabolerna. Våra badhus, bibliotek, konserter och parker är inte längre trygga platser för framför allt våra döttrar och äldre. Hur blev det så här?

I gamla Bondfilmer finns det ofta en galen skurk, som ska ta över världen. Han håller ofta till på en öde ö. I verkligheten ser det annorlunda ut.

Här kommer ett försök att lista ett antal av de jag anser vara de värsta samhällsförstörarna. Välkommen till min Sveriges Hall of Shame. Personer och institutioner som borde betala varje veckopeng till statskassan framöver i evig tid.

  1. Dan Eliasson. Att tillsätta en gammal anarkist och punkare till rikspolischef ger talesättet bocken som trädgårdsmästare en helt ny dimension. Stackars underbetalda poliser som till råga på allt tagits ifrån allt mandat att hålla ordning, tvingas spela basket med buset i förorten. Spiken i kistan var att förlägga polishögskolan till det genusmarinerade kommunistnästet Södertörn (se eget avsnitt nedan). Nu har du fått din anarki, Dan. Kan du avgå nu?
  2. Fredrik Reinfeldt. Även Du min Brutus! Min gamla idol gör en Neville Chamberlain (lurad av Hitler 1938) och sluter ett av Sveriges genom tiderna mest destruktiva avtal 2011 med Miljöpartiet. Illegala invandrare får i och med detta fri skolgång, fri sjukvård, fler permanenta uppehållstillstånd och utökad anhöriginvandring. För att vinna valet 2014 säljer Reinfeldt ut Sverige och skapar världens mest attraktiva land för alla som har råd att anlita en flyktingsmugglare. Svenska myndigheter ställs mot varandra och kaoset är ett faktum.
  3. Anders Lindberg Som ledarskribent på Aftonbladet har Lindberg under många år skrivit den ena texten värre än den andra. När man tror att lågvattenmärket är nått, dröjer det bara någon dag så flyttas gränsen ytterligare. Lindberg är själva definitionen av PK. Är han i själva verket en robot med förinspelade budskap? Framtiden får utvisa.
  4. Fredrik Wershäll. Hovrättschef. Relativt okänd, men inte oskyldig. Hösten 2016 bestämmer Wershäll att det är olagligt för en domstol att testa ålder på kriminella (!). Från och med nu gäller den ålder den kriminelle anger, och personen kan således släppas fri, eller med ytterst lindrigt straff för att omgående fortsätta begå brott. Detta faktum har enligt oräkneliga vittnesmål från poliser inneburit en helt fruktansvärd arbetssituation, där den kriminelle är ute på staden igen innan polisen har hunnit skriva rapport. Hårresande men sant. Tack Fredrik!
  5. Victoria Kawesa. Partiledare för Feministiskt Initiativ. Säger ”orten” i minst varannan mening, men driver en ofattbart ologisk kamp, där själva ”ortens” kvinnor och flickor får klara sig själva. Det stora problemet är vita, laglydiga män med bil (!). Dessa familjefäder terroriserar enligt Kawesa hela samhället genom att ta hand om och älska sina döttrar och gå upp tidigt på morgonen för att åka till jobbet. Victoria, alla kan inte vara aktivister på bidrag. Några måste också betala skatt så ni kan fortsätta er ”kamp”. Glömde dom att berätta det på Södertörn?
  6. Södertörns Högskola. Ett svenskt Mordor. Här gäller egna regler och teorier. Enligt färsk statistik den högskola som är mest drabbad av fusk. Med affischnamn som Henrik Arnstad och Victoria Kawesa är detta inte speciellt förvånande. Båda är legitimerade fuskare. Borde heta Södertörns Förskola men det vore djupt orättvist mot traktens förskolebarn.
  7. Ehsan Fadakar. Krönikör på Aftonbladet. Försöker vara vänsterns svar på Hanif Bali. Tyvärr står intellektuella begränsningar i vägen för detta mål. Infantila angrepp och ogenomtänkta teorier är Ehsans signum. Ett riktigt stolpskott.
  8. Daniel Poohl. I godhetens namn driver organisationen Expo kamp mot ”rasism”. Daniel Poohl och hans kollegor är till stor del en rumsren del av AFA och andra militanta grupperingar som med tvivelaktiga agendor och metoder vill störta samhället som vi känner det. Man kan jämföra organisationen med det gamla hederliga STASI i Östtyskland, som spionerade och registrerade meningsmotståndare. Det kanske mest provocerande med Expos verksamhet är att den anses objektiv och ett kunskapscentrum för de som inte vet bättre.
  9. Alexandra Pascalidou. Vänster ända in i märgen kör Alexandra på och attackerar meningsmotståndare på bästa sändningstid. När hon sedan stöter på minsta motstånd menar hon att ”hat” har drabbat henne. Det här är en känd strategi både på vänsterkanten och i islamistiska sammanhang, att hålla en hög profil för att sedan anklaga motståndare för islamofobi, populism och hat. Det vore en välsignelse om längtan till Grekland blev för stor för fröken Pascalidou framöver.
  10. Anne Ramberg. Generalsekreterare på Advokatsamfundet. I oklanderlig frisyr och dräkt ger Anne Ramberg ett annat intryck än vänsteraktivister som brukar ha en lite mer ledig stil. Låt inte skenet bedra! Ramberg argumenterar ihärdigt mot allt som kan göra medborgares och brottsoffers liv lite drägligare. Här kommer de kriminella först. Alla förändringar i den så kallade asylrätten motarbetas med hela registret av emotionella verktyg. Vore man konspiratoriskt lagd så skulle man kunna tro att skärpningar mot illegala och kriminella skulle förstöra Advokatsamfundets affärer. Men så illa kan det väl inte vara…

Magnus

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson