Annonsera på Avpixlat

Stort tack till Anders Lindberg

KRÖNIKA Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg torde få spader när han i Yougovs senaste väljarundersökning ser att Sverigedemokraterna är Sveriges största parti. Några procent större än Socialdemokraterna!

Men till det har han i hög grad bidragit. Vi tackar för det. Hans mot Sverigepatrioter hatfyllda utfall och hans obegåvade politiska analyser och lögner öppnar ögonen för många förnuftiga människor. De vanliga svenskar som till skillnad från honom lever mitt i det kaotiska, sönderslitna, mångkulturella land han tror sig slå vakt om. De medborgare han föraktar, de som påtagligt upplever hur hans drömsverige i rasande takt närmar sig rena anarkin.

Hans och de andra välbeställda häxjägarnas ständiga anklagelser om att skattetyngda, tänkande, demokratiska medborgare är rasister och nazister fungerar inte längre. Vem bryr sig längre om att av dessa politiska medlöpare bli kallad rasist! Det blir snarare en komplimang och bevis för självständigt tänkande. Ordet har fullständigt tappat sin ursprungliga betydelse. Rasist betyder numera motståndare till det politiskt korrekta vanvettet.

Denne för socialismen kontraproduktive skribent vill nu se en ny decemberöverenskommelse för att stoppa Sverigedemokraterna. Han ser detta djupt odemokratiska förslag som en smittskyddsgräns mot de pestsmittade Sverigevännerna. Ett diktatoriskt sätt att ogiltigförklara miljontals väljares röster. Ett hån mot den demokrati som han påstår sig hylla. Ett smygande och lögnaktigt knep för att i princip göra Sverige till en diktatur och kringgå grundlagens första punkt – den om att all politisk makt i Sverige utgår från folket.

Hans hatfyllda utfall mot Sverigevänliga väljare borde betraktas som hets mot folkgrupp. Ett antal miljoner SD-väljare ses dock inte som folkgrupp i lagens mening – men det är ju bara en juridisk uppfattning. I verkligheten är ju denna grupp om nu var fjärde svensk ständigt hotad, diskriminerad, bespottad, idiotförklarad och förföljd för sin övertygelse om att rädda det som finns kvar av folkhemmet och den svenska kulturen.

Med sina hatfulla anklagelser mot politiska motståndare borde han också anklagas för hatbrott och förtal. Men i dagens Sverige är ju hatbrott något som bara kan begås mot vänstersympatisörer. Att han kallar Göteborgs.Postens ledarskribent Alice Teodorescu för krigshetsare och jämför henne med Hitler får passera opåtalat. Det enda denna kloka kvinna kan göra är att svälja påhoppen och offentligt förklara att hon fortsättningsvis vägrar att debattera med företrädare för Aftonbladet. Vilket är ett beklagligt och hotande tecken på det förfall i den politiska diskussionen som inte minst Anders Lindberg och andra rasistkortviftare bär ansvaret för.

Snart kan SVT inte hitta någon vettig person som är villig att försöka diskutera sakfrågor med honom eller andra enögda hatpredikanter på vänsterkanten. TV-debatterna lär om möjligt bli ännu mer ensidiga propagandamöten. Tidningarna lär förlora än mer förtroende och tappa än fler läsare. Trots att Anders Lindberg nyligen totalt lögnaktigt försäkrade att journalisterna håller sig till den absoluta sanningen och fullständigt osant påstod att tidningsläsandet i t.ex. USA har ökat starkt.

Det blir ju närmast komiskt när denne samvetslöse storljugare påstår sig representera en objektiv journalistkår på en allt mer efterfrågad tidningsmarknad. Må han länge få fortsätta sin gravgrävande journalistiska gärning som i oförstånd och politisk förblindning hjälper oss att bekämpa PK-maffian och i kampen för den svenska kulturen. Vi vanliga svenskar kan ju glädja oss över att det fortfarande är tillåtet att fira svensk midsommar. Trots att det är Ramadan.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson