Annonsera på Avpixlat

Nutidens inkvisition

KRÖNIKA När migrationsminister Tobias Billström 2013 dristade sig att tala om volymer i samband med invandringen var Sverige kanske som djupast nere i förnekelsens träsk. Reaktionerna från de rättrogna mångkulturivrarna blev närmast hysterisk. Billström kallades rasist och tvingades pudla – för att han ställt en högst relevant fråga hur mycket invandring Sverige kan hantera! Invandrarkatastrofen 2015 kunde ha undvikits om man lyssnat. Man hade hunnit bygga den mur Löfven aldrig skulle bygga men som han ändå i panik tvingades resa.

Nu, några år senare, vaknar vi sakta ur denna mardrömstid. Om några år kommer man att förundrat försöka reda ut hur denna förnuftsbefriade masspsykos kunde slå rot i Sverige. Men än finns ju en vänstervriden häxbrännarkader som ihärdigt blåser på glöden. Men de tappar alltmer flåset. Sakta, ännu med nästan omärkliga glidningar i tonläget, anpassar de sig till den uppvaknande, växande folkopinionens sunda förnuft och öppnar sina bakdörrar på glänt.

Sverigedemokraterna må vara politiskt bannlysta, men när de nu vuxit till näst största parti går det inte längre att trovärdigt avfärda dess miljoner sympatisörer som nazister och rasister. Särskilt inte när den mångkulturella verkligheten på punkt efter punkt visar sig överträffa dessa bespottade och förföljda Sverigepatrioters värsta katastrofvarningar. I efterhand kommer man att jämföra denna politiska häxjakt på oliktänkande med medeltidens inkvisition. Dåtidens kättare och häxor dömdes av en maktfullkomlig, vidskeplig kyrka med i stort sett totalt informationsmonopol och ett välorganiserat nätverk av avlönade eller beroende medlöpare.

Idag är religionen ersatt av det politiska, luddiga, till allt användbara men till intet förpliktigande begreppet ”värdegrund”. Kardinalerna är ersatta av pk-politiker och prästerna av till makten dumlojala journalister och rättrogna debattörer som mässar överhetens heliga ord från sina predikstolar i statskontrollerade medier. De som nu närmast ironiskt kallas oberoende ”public service” i allmänhetens tjänst.

Reinfeldts och numera Löfvens naiva och förnuftsvidriga världsuppfattning har närmast bokstavligen sprängt ett enat, tryggt och framgångsrikt land i småbitar. Deras falska, självgoda världsfrälsarambitioner får nu dyrt betalas av det svenska folk de satts att värna. Nu i ett folkhem som steg för steg närmar sig rena anarkin. Dag för dag, timme för timme får vi larmrapporter – nu senast om att vi har tusentals presumtiva terrorister och galningar som går lösa i samhället. Trots dagliga bränder, upplopp, skjutningar, våldtäkter, hedersbrott, rån, inbrott och allt fler ”utanförskapsområden” försöker de folkvalda närmast desperat försäkra oss att vi är tryggare än någonsin. Det är ju infantilt! De tröstar oss med att Sveriges ekonomi är ramstark. Men vem ska betala när hela Sverige fallit till samma nivå som det konkursmässiga Malmö. Staden som lever på pengar från övriga Sverige. Staden som Stefan Löfven ser som ett föredöme!

Trots världens högsta skatter kan staten inte leverera välfärd. Försvar, polis, sjukvård, åldringsvård, skola, boende, kommunikationer – på område efter område tvingas medborgarna hitta egna, privata lösningar. Staten har brutit skattekontraktet med medborgarna. Trots den stora lögnen om invandringens lönsamhet tvingas man nu höja skatterna ytterligare för att bekosta dess ofattbart stora direkta och indirekta kostnader. Dess totala kostnader är förmodligen Sveriges bäst bevarade statshemlighet. Vi borde påminna dagens ansvariga om socialdemokraten Gustav Möllers ord om att ”Varje förslösad skattekrona är en stöld från folket”.

Den nya religionens välbeställda elit förfäktar ”allas lika värde” som mantra i sin kamp för att rädda sina privilegier i form av höga riksdagslöner, välbetalda mediajobb, prestigefyllda ämbeten och säkrad ålderdom. Likt eliten i diktatursamhällen lever de ett skyddat liv i de exklusiva kvarteren, reser med de dyra flygen, kör de bästa bilarna och går före i egna gräddfiler. Inte en enda medlem av denna nya överklass av politiker, skribenter, kändisar och politiskt godkända experter lever ett vanligt Svenssonliv.

Pliktskyldigt gör partiledarna välbevakade blixtvisiter i verkligheten och herr Lövfen lovar Järvaborna 10.000 fler poliser för ökad trygghet. Men det är inte en polisstat som kommer att rädda demokratin och den svenska kulturen. Särskilt inte en polisstat med en högsta chef som spyr på demokratiskt valda partier.

Medlemmar i nomenklaturan tillåter sig i vissa fall rent olagliga, skandalmässiga excesser i lyx – på skattebetalarnas bekostnad. Ibland blir de avslöjade och tvingas pudla på vägen till nästa toppjobb. Översteprästinnan Mona Sahlin klarade detta jumpande från isflak till isflak i över 30 år!

Med näbbar och klor hävdar de att de kämpar för den lilla människan. För rättvisa och jämlikhet. Man undrar hur Aftonbladets välbetalda häxjägare Anders Lindberg, Fredrik Virtanen, Åsa Linderborg och Lena Mellin står ut med sig själva i dagens katastrofsverige. Hur länge ska DN:s Peter Wolodarski få sprida sina bakterier i samhällskroppen. När ska hovnarrar som Henrik Schyffert, Özz Nûjen, Magnus Betnér och Soran Ismail inse att de ständigt river upp rasism-såret genom att saklöst anklaga svenska folket för rasism. Hur länge står vi ut med faktaresistenta figurer som Henrik Arnstad och Täppas Fågelberg.

När avslöjar vi feministerna. Alla de som med Gudrun Schyman i spetsen klär sig i slöja och påstår sig stödja förtryckta muslimska kvinnor och kämpa för jämlikhet. Hur långt ska landet falla innan vi inser att denna ”den första feministiska regeringen” står naivt handfallen inför världens brutala verklighet. Hur länge får Miljöpartiet fortsätta att styra landet – trots att de agerar svängdörr för islamvänliga krafter genom framträdande medlemmar som Mehmet Kaplan, Maria Ferm, Åsa Romson, Alice Bah Kuhnke, Gustav Fridolin, Yasri Khan etc.

När ska MSB – Myndigheten för samhällsskydd och beredskap – våga slutföra sin granskning av det Muslimska brödraskapet, den som de skandalöst nog skrämdes att lägga ner. När ska vår kristna ärkebiskop kräva att för varje moské i Sverige ska det byggas en kyrka i en muslimsk stad. Trots att islam förbjuder att kyrkor byggs mellan moskéer och att sådan byteshandling därmed omöjliggörs. När ska kriminologen Jerzy Sarneckis överslätande bedömning av den galopperande brottsligheten i Sverige få konkurrens i TV-rutan av mindre Bagdad Bob-liknande forskare. Hur länge ska personer som kommunisten Rossana Dinamarca få göra riksdagen till lekstuga med sina mot väljarna respektlösa barnsligheter. Hur länge ska ansvariga ministrar få åka slalomtävling mellan halvsanningar och lögner.

Domarkollegiet i form av KU har upprepat varnat Anders Ygeman och Alice Bah Kuhnke. När är det dags att stryka dem från startlistan. Ministrarna Anders Ygeman och Morgan Johansson påminner om Peter – Haarlems hjälte. Sagan om den holländske pojken som räddade staden från översvämning genom att stoppa fingret i ett hål i havsdammen till dess hjälp kom och dammen kunde repareras. Problemet för ministrarna är att den svenska dammen nu har så många hål att fingrarna inte räcker till och att översvämningen inte går att stoppa. Hur många små justeringar av lagar och resurser de än försöker hejda läckorna med. Den där dammen skulle byggts stabilare och förstärkts för länge sedan och de som självsvåldigt öppnade dammluckorna borde få stå till svars inför det svenska folk som de så kategoriskt sviker. Även detta lojala och givmilda folk torde ha en gräns för tålamodet.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson