Annonsera på Avpixlat

Så här har det alltid varit i Sverige, men om inte så är det Donald Trumps fel!

KRÖNIKA Då är det dags igen, ett krig mellan två etniska enklaver inom Sveriges gränser där ingen av grupperna är svenskar. Denna gång i Trollhättan. Massiva polisresurser går åt men som slutar i att ingen grips. För att citera Yogi Berra, “It’s like déjà vu all over again”.

För några månader sedan skrev jag en krönika om när kriget kom till Ronneby. Föga förvånande är vi inne på precis samma ämne igen, nämligen utomeuropeiska klaner från tredje världen som “löser” sina konflikter med gatuvåld inom Sverige samtidigt som det svenska samhället står helt handfallet och hoppas att turen står på sin sida, med andra ord att det inte blir alltför blodigt.

Dessa typer av etniska, religiösa och kulturella konflikter kommer inte att bli ovanligare i framtiden. Tvärtom, de kommer bli allt vanligare och dessutom våldsammare. Att inbilla sig att regelrätta gatustrider med vapen stannar i Aleppo, Kabul och Mogadishu när Sverige släpper in ett stort antal vapentränade unga män från just dessa områden är att leva i en utopi. Liknande gatustrider kommer till Sverige med, var så säker.

Vi på Avpixlat har haft rätt i allt hittils beträffande migrationens konsekvenser, även om terroristdåd med dödlig utgång. Konflikterna och fenomenen trappas helt enkelt upp och liknar allt mer de konflikter och fenomen som utspelas i precis samma länder migranterna härstammar från. Ju större antal och andel migranter från dessa områden desto större problem, dessutom.

Bara de senaste dagarna har det framkommit att kanske 150 000 kvinnor i Sverige är könssympade, att det finns tusentals potentiella islamister och terrorister i landet, att det fortsätts att kastas kvinnor från balkonger – två under veckan och att antalet “no go-zoner” växer stadigt, utöver territoriekriget i Trollhättan mellan araber och somalier.

Jag upprepar, ovan är enbart en liten del av vad som framkommit de senaste dagarna. Vad som pågår under ytan och under längre tid som inte har rapporterats eller vi inte ens vet om är naturligtvis betydligt mer skrämmande, till exempel att ett nytt terrordåd som är i planeringsstadiet, vilket vi naturligtvis och realistiskt måste räkna med numera.

Vi på Avpixlat har varnat för allt detta länge och mer därtill. Vi bekräftas rätt även i dessa specifika frågor nu på löpande band.

Vi får nu även bekräftat att utvecklingen går snabbt och att problemen högst sannolikt är irreversibla och olösliga samt att detta är det nya normaltillståndet som dessutom bara kommer bli värre. Vänta dessutom bara tills nästa lågkonjunktur när ekonomin får stora problem med ytterligare försämrad välfärd och dessutom minskade bidrag. Det som för närvarande ligger och pyr kommer under en lågkonjunktur att explodera som en bomb, vilket kommer leda till betydligt större sociala konsekvenser och samhällskonflikter än vi ser idag, utöver ekonomiska problem.

Det som sker i Sverige är extremt mycket allvarligare och värre än någonting Donald Trump har gjort eller sagt under sin tid som president. I jämförelse med hur svenska politiker och journalister har tillåtit Sverige utvecklat, med ovan exempel under senaste dagarna, har Trump agerat rena som ängeln sedan han kom till makten. Politiker och journalister i Sverige utövar endast psykologisk projicering, vilket är en mental försvarsmekanism där man projicerar sina egna tillkortakommanden på någon annan. Trump har blivit syndabock för det episka politiska och mediala haveriet i Sverige.

Rent konkret betyder det att istället för att erkänna att man själv som politiker och journalist skapat ett Sverige i snabbt och massivt förfall hetsar och hatar man mot Trump, men även mot Ungern, Polen och Tjeckien, eftersom de inte vill att deras länder ska utvecklas på samma destruktiva sätt som Sverige. Kanske svenska politiker och journalister även är bittra på att Trump och dessa länder väljer att se Sverige som skräckexempel och istället vill gå motsatt väg kring migrationen samt att de har kuraget att våga ta det förnuftiga beslutet.

Vi måste nämligen sätta detta vansinne i sitt rätta sammanhang. Det hetsas och hatas mot politiker som vill sina egna skattebetalande medborgares bästa, som till exempel att skydda dessa mot terrorism, gatuvåld och sexuella övergrepp. Samtidigt uppmuntras vuxna vapentränade islamistiska män från tredje världen som hatar kvinnor, HBQT samt västvärldens demokrati och yttrandefrihet att anlända, leva på bidrag och utöva sina barbariska ritualer på svensk mark. För bara någon generation sedan hade dagens svenska verklighet ansetts vara fullständigt vansinnig av både politiker och journalister. Idag är det istället politiker och journalister som är fullständigt vansinniga och aktivt skapar denna verklighet i vad som en gång var kanske världens mest välskötta och fungerande nation.

Istället för att vara ärliga mot svenska folket och be om ursäkt samt erkänna hur massivt politiker och journalister svikit det svenska folket, tutar de fortfarande i oss att territoriumkrig mellan araber och somalier, masskönsstympning av kvinnor, religiösa no go-zoner, kast av kvinnor från balkonger och att tusentals islamister alltid har funnits i Sverige och att vi måste acceptera att detta är det önskvärda Sverige. Om vi inte accepterar detta kallas vi rasister och nazister samt hängs ut som detta i media. Vidrigare politiker och journalister än alltför många av de de svenska hittar man nog inte på Tellus, inte ens i USA.

Som galenskaperna inte tar slut här. Vi kan numera även “trösta” oss med att badkar är farligare än terrorister. Snart är väl toaletter farligare än territoriumkrig mitt på öppen gata med gissar jag. Allt för att normalisera och relativisera konflikterna, terrorismen och barbariet som anlänt med full kraft från tredje världen och som Sverige står helt handfallen och handlingsförlamad inför. Sveriges enda strategi i nuläget är att gapa “så här har det alltid varit i Sverige, men om inte så är det Donald Trumps fel!”.

Vi hörs i kommentarsfälten!

Björn Norström

Fler krönikor av Björn Norström hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson