Annonsera på Avpixlat

Terrorhotet

KRÖNIKA Trots alla ansträngningar från polis och säkerhetstjänst inser vi, närmast uppgivet, att nya terrorattacker väntar. Den vanmäktiga vreden mot dessa fega mördare känner ingen gräns. Förgäves försöker vi förstå vad som inspirerar dem och vad de vill uppnå genom att lemlästa och döda oskyldiga medmänniskor.

De påstår sig agera för islam. Men deras illdåd är knappast bara religiöst motiverade. Islam är lika mycket en politisk rörelse med världsherravälde som mål. IS är en rörelse som med Koranen som alibi sanktionerar ren kriminalitet och absurt människoförakt och ger psykiskt instabila en glorifierad möjlighet att leva ut sina empatilösa och samvetslösa hämningar. Med samma rätt som SS-soldaterna gavs att skoningslöst mörda undermänniskorna.

Terrordåden i västvärlden utförs i regel av invandrare. Ofta födda eller bosatta, legalt eller illegalt, i landet. Trots det hyser de alltså ett oförsonligt hat mot vårt samhälle. Varför? Vad skiljer dem från tidigare invandrarungdomar – som ju ganska odramatiskt assimilerades i t.ex. Sverige. Vi hade ju inga italienska eller chilenska terrorister. På den tiden hade vi inte heller no-go-zoner, bilbränder etc. Vad skiljer dagens Sverige från den tidens Sverige?

På den tiden gick barnen i söndagsskola. Sedan i skola med lärarauktoritet, disciplin och ordningsbetyg. 90% av alla 15-åringar konfirmerades. Scoutrörelsen uppfostrade många. Alla killar gjorde minst ett års värnplikt. Alla såg samma TV-program och hörde samma radioprogram. Olämpliga filmer var barnförbjudna. Knark var sällsynt – liksom våldtäkter, tiggare och moskéer. Ingen fördömde att vi firade nationaldagen eller svenska flaggans dag. Rasist kallades bara de få som hade genuint rasistiska åsikter.

Nu går barnen i könsneutral, genuscertifierad förskola. Söndagsskola finns knappt kvar. Lärarnas auktoritet är borta och i många skolor är svenska andraspråk. Scouter ser man aldrig. Få 15-åringar konfirmeras. Inga ungdomar har gjort värnplikt. De ser inte på TV och lyssnar inte på radio. Läser inte dagstidningar. ”Barnförbjudna” filmer ser de på datorn och information får de från bloggare på nätet. Knark är lättåtkomligt – liksom svartsprit och smuggelcigaretter. Kvar av alla uppfostrande institutioner är idrottsrörelsen – med sina huliganer, dopingproblem och läggmatcher.

I detta sekulariserade, ”öppna och upplysta” samhälle ska alltså ungdomar med helt annan kulturell bakgrund integreras. De är uppfostrade i muslimska hem med muslimska grundvärderingar. Kvinnan är underordnad. Demokrati är förkastligt. Alkohol och droger är förbjudna. Homosexualitet är ett brott. Flickor och pojkar separeras. Dans, musik och nöjen är syndigt. Månggifte är lagligt. Döds- och spöstraff är accepterade. Otrohet är en dödssynd. Hederskulturen ursäktar grova brott. Kvinnor ska bära slöja. Endast halalslaktat kött är godkänt och griskött förbjudet. Man ska be fem gånger om dagen.

Allt omkring dem är på tvärs mot islamska grundvärden. En religion som präglar deras uppväxt, men som de egentligen inte vet mycket om. Förvirrade och missnöjda i detta främmande samhälle lever de i en gråzon mellan regnbågsflaggan och den svarta IS-fanan. Med oerhört skicklig propaganda via sociala medier kan IS utnyttja deras osäkerhet och lova dem en hjälteroll i islams namn. Djävulen använder listigt religionen för sina egna syften. Han har kidnappat islam och kallar sig IS. Få muslimer tycks på allvar misstycka.

De som främst borde motarbeta detta är ju muslimerna. De borde som Londons muslimske borgmästare utbrista – ni ska inte kunna begå dessa avskyvärda brott i mitt namn, ni är inte muslimer! Men få muslimer tar avstånd från dårskapen. De flesta blundar och låter IS skända islam. Västvärlden kämpar mot terrorn – men på terrorns villkor. Det öppna samhället tvingas steg för steg stänga sig inför hotet. Trots förluster på slagfältet vinner IS ständigt mark. Man kan befara att terrorn kommer att öka i takt med att IS blir militärt utslaget. Vi behöver inte ”kärleksdemonstrationer” – vi behöver demonstrera vår avsky! Vi måste sluta kalla varje meningsmotståndare för rasist – en inbördes strid som enbart gagnar ondskans makt och underlättar dess rekrytering av indoktrinerade, radikaliserade ungdomar. Det borde vår statsminister tänka på när han ständigt drar fram rasistkortet.

Kriget mot IS måste vinnas med andra medel än militära och politiska. Det skulle behövas en långsiktig, allomfattande motpropaganda för att riva hjälteglorian av presumtiva terrorister. Vad tjänar hårdare straff och skärpta lagar för roll för den som fanatiskt övertygats och är beredd att offra livet för sin sak? Den falska föreställningen om att rädda den syndiga, depraverade västvärlden från demokrati, gudsförnekan och förfall. Den som de styrts att se som Sodom och Gomorra i en rättrogen islamsk värld. Det är hopplöst att försöka stoppa insmugglade eller rekryterade enskilda, ideellt förförda individer från att begå våldsdåd mot allmänheten. Det är som att jaga resistenta bakterier.

Västvärlden måste mobilisera författare, musiker, konstnärer, filmproducenter, skribenter, artister, bloggare etc. Någon måste skriva det stora litterära verket som avslöjar det radikala islam som djävulens verk. Vi väntar på TV-serien som avslöjar IS som ondskans makt. Vi ser fram mot musikalen som visar att IS är ett hot mot mänskligheten. När kommer den stora musikstjärna som avslöjar IS falska löften om martyrskap och Paradis. Vi behöver hjälp av konstnärer, poeter, författare i civilisationens kamp mot undergången.

Dagens ambivalenta politiker frälser inte världen. Vi får ingen hjälp av PK-förlamade journalister. Militären vinner aldrig över terrorismen. Vi får inget stöd av vår kyrkas företrädare. Polis och säkerhetstjänst kan bara göra det marginellt svårare för terroristerna. Det är ett nytt världskrig – det goda mot det onda. Vi måste mobilisera den civiliserade världens alla goda krafter och slå lika hårt mot avgrundsdyrkarna som mot rasism, slaveri, nazism och kommunism. Kriget mot terrorn vinns inte på slagfält eller i domstolar. Det är ett hjärnornas krig. Vi vinner inte om vi inte visar oss klokare, smartare och mer övertygade och enade än den djävulskt skicklige motståndaren.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson