Annonsera på Avpixlat

Två “flyktingbarn” häktade för grov våldtäkt i Eksjö

Eksjö, på småländska höglandet – ännu en svensk småstadsidyll som nu får sin beskärda del av grov asylrelaterad brottslighet. Foto: Boberger.

DEN INVANDRINGSRELATERADE SEXUALBROTTSEPIDEMIN Under natten mot lördag greps två unga män av polis i småländska Eksjö. De misstänks ha våldtagit en 17-årig flicka. På måndagen häktades de båda männen, på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt. Avpixlat har tagit del av dokument från Eksjö tingsrätt och kan avslöja att båda de häktade är utländska medborgare, med stor säkerhet s.k. ensamkommande flyktingbarn.

En rad mainstream-medier har rapporterat om den våldtäkt som begicks utomhus i Eksjö under natten mot lördag. Samtliga underlåter dock att nämna att de båda misstänkta gärningsmännen är utlänningar. Våldtäkten uppdagades omkring kl. 0.20 natten mot lördag. Ett förbipasserande vittne hörde då hur en kvinna skrek på hjälp utomhus, vid Storegårdsgatan i Eksjö.

Vittnet slog larm till polisen, som skickade flera patruller till platsen. Där påträffades två ynglingar och en flicka. Det tycks omgående ha stått klart för poliserna att flickan utsatts för någon form av sexuellt övergrepp. En polistalesman ska i en kommentar till en lokaltidning ha sagt att de båda misstänkta “i stort sett verkar ha blivit gripna på bar gärning“. Senare framkom att flickan utsatts för en fullbordad våldtäkt.

Både offret och de misstänkta gärningsmännen uppges vara 17 år gamla. Det finns dock skäl att förhålla sig skeptisk till de båda gärningsmännens påstådda åldrar. All tillgänglig information tyder nämligen på att de vistas i Sverige som “ensamkommande flyktingbarn”. Det innebär förstås att de mycket väl kan ha lämnat falska åldersuppgifter till Migrationsverket, och att de i själva verket kan vara betydligt äldre än 17 år.

Eftersom de båda misstänkta våldtäktsmännen ännu inte dömts för det brott de misstänks för väljer Avpixlat i nuläget att inte offentliggöra deras identiteter. Vi anser dock, med tanke på vissa invandrargruppers skyhöga överrepresentation i sexualbrottslighet, att det är relevant att uppge de båda misstänkta våldtäktsmännens nationaliteter, samt på vilka grunder de uppehåller sig i Sverige.

Båda de häktade är afghanska medborgare. I de häktningsframställningar Avpixlat tagit del av framgår att ingen av dem har fullständigt svenskt personnummer, samt att de båda har tolkbehov. Detta indikerar att de troligen bara varit i Sverige en kortare tid. Båda de unga männen är, enligt häktningsframställningarna, omyndiga. Den ene uppges vara född 1999, men har ännu ej fyllt 18, medan den andre uppges vara född 2000. Åldersuppgifterna bör dock, som påpekats ovan, ses med viss skepsis. De tycks båda sakna fasta adresser i Sverige. Även detta tyder på att det sannolikt är fråga om relativt nyanlända “flyktingbarn”.

Om de båda unga männen döms för det brott de häktats för ser Avpixlat inget skäl att dölja deras identiteter.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson