Annonsera på Avpixlat

Torrlägg träsket!

insandare_150

INSÄNDARE Folk i västvärlden har inbillats att de har självbestämmande, att de har givits rätten, genom lag, att själva styra över sina liv och sin framtid, pga att styrelseskicket i deras länder anses vila på demokratiska grunder. Det är en villfarelse och en lögn!

Människorna i de västerländska civilisationerna har bedragits, och låtit sig bedras, till att tro att de har något att säga till om angående vem/vilka som styr, och framför allt hur de styr. Sanningen är att västvärlden är utsatt för en styrning helt utan egen kontroll, och inte ens någon representation från folket, av en härskande “elit” som kontrollerar människors liv genom att då och då kasta till dem lite fler ben än vad andra, mer auktoritära stater runt om i världen gör till sina folk.

Vi i västvärlden har givits mer frihet och försetts med bättre utbildning än andra kulturer, och som ett resultat av det har våra “härskare” dragit nytta av det och blivit rikare än deras motsvarigheter i andra länder. Vi, folket, har tillåtits att vid vissa tillfällen fatta demokratiska beslut, men dessa beslut har varit lättviktiga sådana som har väldigt lite påverkan i det stora hela. I de riktigt viktiga frågorna har besluten alltid fattats av “eliten”.

“Eliten” kan man kalla globalisterna, The Deep State, PK-etablissemanget, eller som Trump kallar dem – The Swamp! Kalla dem vad du vill, det är ändå samma skrot o korn. Beslut som påverkar allas våra liv fattas inte av majoriteten, utan av en liten minoritet, inte sällan sociopater, som drivs av girighet och som låtsas bry sig om människor i tredje världen och flyktingars väl och ve. Flyktingarna, verkliga eller falska (ekonomiska lycksökare) utnyttjas av “eliten” för att få våra västliga civilisationer på fall genom att riva ner våra välfärdssystem en gång för alla och skapa internationell jämlikhet i form av relativ fattigdom, mer eller mindre för alla, utom förstås för den globalistiska eliten.

Vår relativt höga utbildning i västvärlden utgör ett hot mot den globalistiska gruppen. Hög utbildning (nu menar jag adekvat utbildning), om den skulle tillåtas i större utsträckning, skulle kunna göra historia av eliten, eftersom en gediget utbildad population skulle kräva självbestämmande för majoriteten och vägra att bli styrd av en liten elitgrupp.

Sjunkande PISA-resultat (numera i botten i paritet med Turkiet), ohejdad import av analfabeter och en allmänt fördummande skola tar hand om den biten. Om ni någon gång undrat varför det så ofta är självförsörjande arbetsamma invandrare med fast jobb och ordnade förhållanden som blir utvisade så har ni svaret här.

Att översvämma Europa genom en regelrätt invasion av andra kulturer, icke kompatibla med västerländska värderingar, kommer att bryta ned våra samhällen pga den finansiella börda det innebär att försörja människor som aldrig kommer att kunna bidra till att upprätthålla välfärdssamhället. Eliten har förklarat krig mot den västerländska civilisationen!

Egentligen spelar det ingen roll vilket eller vilka partier som styr vårt land. Det är ändå eliten (globalisterna, PK-etablissemanget, The Deep State) som styr eftersom de har infiltrerat varenda myndighet och statligt verk med trogna s k “nyttiga idioter” som arbetar i deras anda. Till och med rättsväsendet och polisen är infiltrerade, för att inte tala om våra lärosäten och inte minst det “opartiska och neutrala” public service.

Beslut som fattas av valfri regering och som inte är populära hos denna elit, kommer att obstrueras och motarbetas in absurdum och varenda käpp som finns att tillgå kommer att sättas i hjulen, exempelvis genom massiv mediepropaganda, för att förhindra att beslutet genomförs. Ett exempel på det är sabotaget av REVA-projektet.

Även rättsväsendet är styrt av denna elit och en av dess främsta representanter i Sverige heter Anne Ramberg som är ordförande i advokatsamfundet, en sammanslutning som agerar som om den vore en myndighet med generaldirektör Ramberg i spetsen. Genom nätverken Hilda och Ruben, som räknar in en mycket stor del av Sveriges samlade juristkår bland sina medlemmar (advokater, åklagare och domare), styr eliten mer eller mindre domstolarna. Om detta nätverk kan ni läsa här!

När det gäller brott begångna av invandrare verkar domstolar i allmänhet tillämpa den nedre delen av straffskalan, och ibland inte ens det. I ett fall nyligen dömdes två invandrare till skyddstillsyn för brott där minimistraffet ligger på sex månaders fängelse. Utvisning förekommer mycket sällan, oavsett hur grovt brottet är, och skulle det till äventyrs tillämpas i en tingsrätt så undanröjs utvisningsdomen ofta i hovrätten vid ett överklagande eller så verkställs det aldrig.

Varför kan man undra. Jag tippar på att ledamöterna i tingsrätten inte vid tillfället ifråga var medlemmar i Hilda och Ruben, men att hovrättsjuristerna var det. Dessa milda domar, samt att förövarna aldrig utvisas, går stick i stäv med den allmänna rättsuppfattningen, men idén är naturligtvis att behålla så många kriminella invandrare som möjligt ute i samhället, det bidrar ju också i hög grad till samhällets sönderfall.

Ett annat välkänt rättsfall är den synnerligen råa och grova misshandeln av sjukpensionären Carl-Erik Cedvander, som nästan slogs ihjäl och skadades för livet av ett somaliskt invandrargäng. Förövarna, 19 år eller troligtvis äldre, dömdes till några veckors trädgårdsarbete. Folk som har invändningar mot denna slapphet kallas för “brunråttor” av Rambergs väninna och handgångne “man” Cecilia Hagen, krönikör på Expressen. Synonymer till handgången hittar ni här.

Våra lärosäten översvämmas av vänsteraktivister och kraven på att kvalificera sig till utbildningen på Lärarhögskolan har sänkts så till den milda grad att en chimpans skulle klara högskoleprovet. Avsikten är att fördumma folket och i våra skolor arbetar mycket riktigt människor som (enligt direktiv) gör allt för att trumfa in rätt “värdegrund” i de arma elevernas mottagliga hjärnor. Genusfrågor, HBTQ och allas lika värde är vad som prioriteras och Gud nåde den elev som inte har rätt värdegrund! De riskerar att få sänkt betyg även i kunskapsämnen om de kuggar i den omhuldade värdegrunden. På Södertörns högskola får man lära sig att om man identifierar sig själv med en katt så är man troligen en katt och på Linköpings universitet kan man dejta en krukväxt.

Vad tror ni spottas ut i slutändan av detta produktionsband? Jo fördummade individer, helt enligt plan.

Public service – ni vet den där opartiska, oberoende och neutrala organisationen som man är tvungen att betala pengar till för att bli utsatt för propaganda och åtnjuta regelrätt vänsterhjärntvätt, vare sig man vill det eller ej – lever sitt eget liv fjärran från det folk de är satta att betjäna. De anställda har, i stort sett samtliga, svår vänsterslagsida och denna obskyra koloss på lerfötter kommer att, oavsett politiskt styre, fortsätta att trumpeta ut sitt vänsterbudskap, och de arma människor som inte har tillgång till en dator och/eller fria medier är ett lätt byte som faller offer för propagandan, vinklingarna och mörkningarna. Ägarna, nämligen folket, har absolut ingen insyn i vad som pågår bakom kulisserna inom public service.

När kritiken från folket ibland upplevs som en smula besvärande av eliten och de känner av ett ökat motstånd, händer det understundom att de backar lite grand, tar ett steg tillbaka och bidar sin tid så att säga för att återkomma med förnyad kraft och ytterligare gränstestningar när man tror att det har lugnat ned sig lite grand. Exempelvis så deklarerade Löfven mycket bestämt att gränserna i praktiken är stängda och att vi ALDRIG kommer att återgå till år 2015 massinvandring. Det fanns helt enkelt inte på kartan, för vi mäktar inte mer. Detta innebär att gränsen mot Danmark är hyfsat tätad medan man nu flyger in “flyktingar” – läs ensamkommande vuxna barn från Afghanistan – till Norrlands inland i skytteltrafik, samtidigt som man sätter munkavle på media som inte får rapportera om detta projekt som är menat att flyga under radarn.

För ett antal år sedan, när vinden blåste hårt runt öronen på Angela Merkel och det tyska folket verkade ha fått mer än nog av invandring, gick Merkel ut och höll ett tal där hon slog fast att “Multikulti ist tot” (Multikulturen är död), underförstått att nu är det slut på det här, nu sätter jag ned foten. Hon hade minsann äntligen förstått att den muslimska kulturen inte var kompatibel med den tyska och var beredd att sätta stopp för den ohejdade invasionen. Vad hände tror ni? Jo invandringen fortsatte oförtrutet, men de arma tyskarna förleddes att tro någonting annat och värmde upp till Merkel igen. Resultatet kan vi se nu när Tyskland liksom Sverige knäar under anstormningen av asylanter, företrädesvis vuxna ensamkommande män.

Vi kan också i Sverige iaktta att för tillfället så håller sig de stora tidningsdrakarna med “sanningssägare”, alltså journalister (åtminstone en per tidning) som säger sig ha sett ljuset och gör en kappvändning som får det att snurra i huvudet på de stackars prenumeranterna. Vissa ledarskribenter ser ut att ha bytt sida och gör nu avbön inför folket och vittnar om sina egna tillkortakommanden och naivitet, samt lovar att hädanefter göra bot och bättring och faktiskt rapportera sanningen så som den ser ut. Köp det INTE! Det är högst sannolikt inget annat än ett spel för galleriet och order uppifrån om att ta ett steg tillbaka, tillfälligt. Självklart kan det finnas en och annan som är ärlig i sitt uppsåt, men med tanke på vilka uppdragsgivare de har så måste jag säga, f-n tro’t!

I Sverige har vi mer eller mindre ett mediemonopol i den meningen att i princip alla större medier har en vänsterliberal inriktning och är medlemmar i paraplyorganisationer som också har det. Det finns också ett problem med ägarkoncentration bland de större medierna där en relativt liten “elitgrupp” har kontrollen över stora delar av media och bestämma över vilka nyheter och vilken information man vill ska nå folket. Att en och samma aktör äger Expressen, Dagens Nyheter och TV4 är ett sådant exempel på något som liknar osund kartellbildning och är ovärdigt ett land som kallar sig demokratiskt. Folket är helt och hållet i händerna på monopolistisk media och den eventuella agenda ägarna har. Det är i sanning en styggelse! Vi är dock inte ensamma, i USA t ex innehas många tidningar och nyhetskanaler av en och samma ägare och man börjar förstå vad Trump har att slåss emot.

Summan av kardemumman är att, som jag inledningsvis sa, det spelar ingen roll vem/vilka som styr Sverige, eliten finns där i bakgrunden och visar var skåpet ska stå. Även om Sverigedemokraterna vinner valet 2018 så kommer eliten och alla deras “nyttiga idioter” och handgångne män att fortsatt motarbeta och kasta grus i maskineriet. Det finns bara en väg att gå och det är att se till att det blir färre vänstervridna lakejer på exempelvis myndigheter och inom public service, att helt enkelt göra räfst och rättarting, vädra ut den unkna luften och börja om på nytt. Det kommer att kräva en del hårda nypor för dessa människor släpper knappast ifrån sig makten frivilligt.

Detta är vad vi och Trump (om han nu visar sig vara the real deal) har att slåss emot, och slåss får man – åtminstone bildligt talat – göra, inte minst emot media. Ska vi ha en chans i detta land så gäller det att inse vad vi har emot oss och vad som måste göras, det är inga svaga krafter precis.

Låt oss tillsammans torrlägga träsket – Drain the Swamp!

Avslutar med ett citat av Mark Twain som åskådliggör ovanstående i en enda rad:

“If voting made any difference, they wouldn’t let us do it.”

Katarina Broman

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson