Annonsera på Avpixlat

Kan vi stoppa terrorismen?

insandare_150

INSÄNDARE Kan vi förhindra muslimsk terror på våra gator? En intressant fråga, med ett inte helt enkelt svar. Men ännu mer intressant är det hur, och varför vi har fått detta. Jag läste en intressant teori om detta. ”Goda tider skapar svaga människor. Svaga människor skapar dåliga tider. Dåliga tider skapar starka människor, och starka människor skapar goda tider”.

Sverige har under lång tid haft goda tider, och nu har vi blivit svaga människor. Vi är så svaga att vi har skapat genuspedagogik och börjat diskutera våra olika sexuella läggningar och hudfärg. Och sortera upp oss i ”onda” och ”goda” grupper. Så allt avvikande från normen är gott, medan normen är ond. Och ju mer ”norm” vi är, desto mer ”onda” är vi. Så en vit, heterosexuell, medelålders man är väl ungefär djävulen själv. Otroligt groteskt ond med andra ord. Och för varje sak som man kan peka på, som gör att man skiljer sig från den normen, gör att man växer i godhet.

Så vi har ungdomar idag som inte vill stå upp för vårt samhälle. Som inte vill göra värnplikt, som inte vill ”ta vilka skitjobb som helst”, som de själva säger. De vill ha mycket pengar, roliga arbetsuppgifter och inget som är ansträngande. Och absolut inget tråkigt, gud förbjude. De är vana vid att bli curlade av sina föräldrar, och de klarar inte av att andra kan ha en åsikt som inte passar dem. De måste ha safety zones där de kan känna sig trygga i sina åsikter, och inte bli motsagda. Lite smålustigt, då de samtidigt är beredda att (i grupp, alltid i grupp) attackera de som inte delar deras åsikt. Så svaga är alltså dagens ungdom, psykiskt.

Fysiskt är det inte heller mycket bevänt med dem, få skulle väl klara de strapatser och utmaningar som svenska soldater gjorde för något decennium sen, eller kanske ännu lite längre tillbaka i tiden. För lite och för dåligt allsidig gymnastik i skolan. Läste till och med att de tränar på sexställningar på gymnastiken, istället för att träna med redskap… ack ja. Och skolbetygen sjunker. De krav på förkunskaper högskolan hade för ett par år sedan, de finns inte längre. Det var en lärare på en teknisk högskola som berättade att de får in elever som knappt, KNAPPT, kan de fyra räknesätten. På det ska de då lära sig att göra hållfasthetsberäkningar…

Klart, sen har vi ju sådana flumhögskolor som Södertörns högskola där man studerar ”kritiska vithetsstudier” och ”feminisim”. Så om man vill ha en akademisk titel utan att anstränga sig finns det ju skolor även för dem. Avskyr man sedan Sverige, är man som klippt och skuren för en akademisk karriär där. Nu gäller denna kritik inte alla ungdomar, men varje som faller under denna kritik är en för mycket. Och många är de…

Så det är inte undra på att dagens unga människor är svaga människor. Otroligt svaga av sig. Och det påverkar ju naturligtvis även våra politiker och journalister, som på olika sätt uppmuntrar denna svaghet. Vilket leder till att vi får ett samhälle därefter. Eller ”dåliga tider”. Det i sin tur har börjat skola fram en del starka människor. De som idag kallas för rasister, islamofober, högerextremister och troll. Folk som vågar stå upp, säga vad de tycker och tänker, säger att detta är fel, detta leder ingenvart. Vi måste göra något åt detta. Och dessa är ändå bara inledningen till vad jag tror vi behöver, för att återskapa ett bra samhälle igen. För med ord kommer vi ingen vart, om våra motståndare står redo med handlingar. Och vi ser ju vad dessa handlingar är. Våldtäkt, bilbränder, äldrerån, misshandel, terrorhandlingar, journalister som gör ”hembesök” för att få hänga ut oss vid den offentliga skampålen. Ja, metoderna är många.

Jag minns en artikel jag läste i en amerikansk tidning. Det var en ung reporter som frågade en gammal veteran från andra världskriget, om han trodde att de skulle gå att stoppa IS och deras terrorhandlingar. Skulle det gå att stoppa självmordsbombningarna. Han svarade nej, han tror inte det. För dagens ungdomar har inte vad som krävs. Vad som krävs är ett minst lika grovt angrepp tillbaka. De hade självmordsbombare på den tiden med, i form av japaner och deras kamikazepiloter. Men USA vann, för de stred på stränderna. De använde sig av eldkastare mot bunkrar. De brände ner och förstörde hela städer i Japan. Och på det använde de sig av två atombomber. Så de var ännu värre än japanerna, och därför gav Japan upp. Det skulle inte gå med dagens ungdomar, för de skulle inte klara av det. De har helt enkelt inte mage att göra detta.

Och, det ligger faktiskt något i hans ord. Vi har exempelvis sådana extrema grupper som F! De inbillar sig att det behövs polis eller militär behövs. Det går att lösa med ”dialog”. Har någon kvinna, utsatt av en grupp våldtäktsmän, lyckats att med dialog förhandla sig ur situationen? Om så, varför får vi inte läsa om det, och få ta del av hur hon lyckades? Tyvärr är svaret att möta detta våld med ett ännu kraftigare våld. Att exempelvis, utan pardon, skicka tillbaka våldtäktsmän till sina hemländer. Om de då påstår att de riskerar att dödas, nå, men det är ju deras problem. Det skulle de tänkt på INNAN de våldtog. Och det är ju deras hemland som straffar dem, inte vårt. Vi har bara utvisat dem. Likaså, om en moské tar emot hatpredikanter, stäng då ner moskén. Förbjud burka, och se till att det blir kraftiga böter. Har de inga pengar, dra ner på bidragen. Gör det jobbigt. Begår de brott, spartanska fängelser, och utvisning. Det GÅR att lösa, om vi bara ”har mage” att genomföra det.

Så varje grej de kommer med, bemöt det. Se till att det känns. Om de hävdar att de är oskyldiga, men det är ju våra offer med. Ingen kvinna har väl bett om att bli våldtagen? Mer än i deras fantasi och förutfattade åsiktsvärld, där de anser att kvinnor utan slöja ber om att bli våldtagen. Så istället för att försöka få tag på enskilda skyldiga, stoppa islam. Tala om för dem att så länge de inte själva gör något åt dessa terrorister själva, kommer vi inte att tolerera islam här. Det är muslimer som terroriserar och mördar oskyldiga, men inte ett pip hörs bland dem. Om vi då börjar stänga ner moskéer, förbjuda bärandet av burka, avslag på deras krav på halalmat osv, om vi blir tillräckligt hårda mot dem och talar om att vi inte tänker tolerera islam i väst förrän de har börjat agera mot dessa fundamentalistiska terrorister som begår brott mot mänskligheten i islams namn, då kommer de att reagera. Och när vi pressar dem tillräckligt hårt, då kommer de att ge sig efter dessa terrorister själva.

Nu hävdar säkert några att sådana handlingar kommer att leda till ännu mer hat, ännu mer terror, ännu mer våld. Och ja, initialt. Tills de övriga inser att så länge det finns en klick som beter sig, som kräver att få sin vilja igenom, som begår brott, som hotar och hatar oss svenskar, drabbas de alla. Och när de då inser det, då kommer de inte att vända sig mot oss, utan mot denna klick. Och då får vi tillbaka vår kultur, vår heder, vår trygghet, vår stolthet. Hårda män som skapar ett gott samhälle.

Och nej, ifall någon undrar, eller tror, så varken uppmuntrar eller uppmanar jag till att ta lagen i egna händer. Inga hämnare på våra gator. Vad jag säger är att vi, som väljare, måste vakna. Vi, som väljare måste påverka. Vi, som väljare, måste tala om för våra politiker vad det är VI vill. Och det genom att rösta. Det genom att gå med i partierna och tala om vad VI vill. Det genom att synas och höras, stödja och hjälpa varandra, visa att vi är en kraft att räkna med. Vi styr politikerna, som skapar nya lagar och nya myndigheter, som driver igenom detta. Vi lyssnar inte på några krav från deras sida, i VÅRT land. Vi bryr oss inte om vad de påstår sig få för straff i sina hemländer, när de begår brott i vårt. Sverige är VÅRT land, vi har en EGEN kultur.

Om inte de, med sin ”fiiiina” kultur som vi är så ”avundsjuka på”, kan få sitt land att blomstra, vem inbillar väl sig då att vi kan tjäna på att ta in den kulturen i vårt land? Vi har ju, bevisligen, en egen kultur som fungerar. Och de har ju en kultur som, också bevisligen, inte fungerar. Då ska ju de ta till sig av vår kultur, bli som oss, och leva gott. Inte försöka tvinga på oss deras kultur. För då blir det ju helt plötsligt TVÅ länder som inte fungerar.

Så, än en gång, vi har haft ett gott samhälle, som gjort oss svaga. När vi nu är svaga, skapas det ett dåligt samhälle, och där är vi nu. Ju fortare vi får fram starka människor som kan kämpa för att få tillbaka vårt goda samhälle igen, desto lättare är det. Om vi däremot INTE gör det, kommer vårt samhälle att gå under, och det bildas en ny oroshärd på klotet. Så valet är vårt. Ska vi fortsätta vara svaga, och se hur vårt samhälle går under, eller ska vi bli starka och kämpa för att få tillbaka vårt goda samhälle? Valet är vårt, men det brådskar…

Max Payne

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson