Annonsera på Avpixlat

Svenska vänsterkvinnor utnyttjar “ensamkommande flyktingbarn” sexuellt

SEXUELLT UTNYTTJANDE På sajten “blankspot.se” som drivs av en grupp asylhaverister, däribland den i utlandet terrordömde och våldsbejakande kommunisten Martin Schibbye, postas regelbundet berättelser av pekoralkaraktär som syftar till att framställa Sverige som ett migrationspolitiskt inhumant land. Fokus för sajten ligger särskilt på så kallade “ensamkommande flyktingbarn”.

En relativt färsk historia sticker ut eftersom den beskriver vad som inte kan tolkas på annat sätt än att det förekommer ett omfattande sexuellt utnyttjande av dessa unga män från Afghanistan och Somalia. Förövarna är medelålders eller äldre vänsterkvinnor, sådana som i folkmun en smula elakt brukar gå under beteckningen “batikhäxor”.

Inlägget uppmärksammas på lördagen av Ann Heberlein på sajten Ledarsidorna som skriver att “alla varningsklockor ringer” när hon läser om hur dessa svenska kvinnor tar med sig de “ensamkommande flyktingbarnen” i sängen. Heberlein skriver att hon förstår, när hon tar del av vad den svenska vänsterkvinnan berättar, varför kvinnan valt att vara anonym.

Det stycke som sticker ut i vänsterkvinnans berättelser är följande:

Det blir fler besök, han är placerad på migrationsverkets boende, men får en natt då och då hemma hos mig. Nu funkar inte soffan längre, han får följa med till min säng. Jag textar en vän, hjälp – jag måste ha honom i min säng! Får svar: Det gör vi allihopa, ta det lugnt. Det är så, ge honom närhet, det är det du kan göra. Jag ger honom närhet, han håller mig i ett skruvstäd, så hårt att det gör ont.

Inte bara berättar kvinnan om hur hon själv går över gränsen till sexuellt utnyttjande. Hon beskriver också en verklighet där detta beteende inte är något undantag utan något som alla vänsterkvinnor som är involverande med “ensamkommande flyktingbarn” ägnar sig åt.

Ann Heberlein kommenterar vänsterkvinnans berättelse och vad detta i klartext handlar om:

Vad är det egentligen som beskrivs i texten? Det är inget annat än en beskrivning av hur en vuxen person – sannolikt en kvinna – tar en sårbar, traumatiserad pojke alternativt ung man till sin säng för att ”ge honom närhet”. Det är en isande beskrivning av hur en vuxen kvinna utnyttjar en ung man, en pojke, som befinner sig i stark beroendeställning till henne. Enligt textens beskrivning är den utnyttjade pojken ett ensamt barn i ett främmande land, skadad av svåra upplevelser från sitt hemland och flykten hit.

Det är ett skolboksexempel på hur förövare som föredrar unga offer arbetar: Hon söker upp sårbara, ensamma barn, knyter dem till sig och närmar sig dem långsamt, bryter ner barnets motstånd och fysiska integritet, visar omsorg, gör sig viktig i barnets liv – så viktig att barnet inte vågar protestera eller göra motstånd, skaffar sig en position i hans liv som gör att han måste tillfredsställa hennes krav.

Många massinvandringsförespråkande vänsterjournalister på de stora tidningarna läser vad som skrivs på “blankspot.se”. Den nu av Heberlein uppmärksammade texten har legat där i över en vecka. Ändå har ingen av alla dessa journalister skrivit om ett fenomen som i allt väsentligt påminner om en pedofilring.

Heberlein tar inte upp det, men den massiva tystnaden kan knappast tolkas som något annat än cyniskt taktisk. Man vill från mediaetablissemangets sida inte ge spridning åt saken eftersom det riskerar gynna Sverigedemokraterna och underblåsa det man kallar “främlingsfientliga stämningar”.

Ytterligare en faktor bidrar med stor sannolikhet till tystnaden – det strukturella radikalfeministiska matriarkat som det institutionella Sverige förvandlats till på senare tid. Om det varit ett nätverk av medelålders svenska män som på motsvarande sätt tagit unga asylsökande flickor i sina sängar, då hade detta tveklöst beskrivits med krigsrubriker på de stora tidningarnas löpsedlar. När kvinnor är förövarna har fenomenet inte samma nyhetsvärde i det vänsterliberala och vänsterfeministiska mediáetablissemangets ögon.

Det är oklart om inlägget på “blankspot.se” ådragit sig myndigheternas och polisens intresse. Det som framkommer i texten torde vara brottsligt. Oavsett de “ensamkommande flyktingbarnens” verkliga ålder, som ofta är betydligt högre än den uppgivna, är dessa unga män i Sverige klassade som minderåriga. Oaktat ålder utgör agerandet dessutom ett sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning. Båda brotten har fleråriga fängelsepåföljder i straffskalan.

Heberlein skriver också hur texten på “blankspot.se” faller in i ett mönster och nämner specifikt den pågående rättegången mot mot socionomen Johanna Möller som står åtalad för att, tillsammans med ett “ensamkommande flyktingbarn” från Afghanistan som hon haft som klient och inlett en sexuell relation till, ha mördat sin make och far samt försökt mörda sin mor. Heberlein skriver:

Möller drev tillsammans med en kollega, ett familjehem för ”ensamkommande flyktingbarn”. Hemmet beskrivs som en totalt gränslös plats, med tillgång till både droger och alkohol. Vidare framgår det att Johanna Möller utnyttjade sin position, sitt överläge i relation till de ensamkommande, och hade sex med flera av de boende. De sexuella aktiviteterna filmades, och bilder på den nakna socionomen och de unga männen läckte ut i pressen (vlt.se 20170216).

Nu är en av dessa unga pojkar som Möller hade sex med åtalad tillsammans med henne. Enligt åklagaren ska Möller ha förmått den unge afghanen att mörda hennes far och försöka döda hennes mor.

Heberlein skriver att hon känner till ett flertal fall när kvinnor som drivit privata HVB-hem och liknande inlett sexuella relationer med sina unga afghanska och somaliska klienter och tvingats säga upp sig från sina tjänster/ avsluta sina uppdrag åt Migrationsverket. Heberlein tror att det som framkommit bara “är toppen av ett isberg”.

Mats Dagerlind

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson