Annonsera på Avpixlat

Majoritet av “ensamkommande” ljuger om sin ålder

ENSAMKOMMANDEBLUFFEN Förra året togs nya riktlinjer fram för ålderstest av så kallade “ensamkommande flyktingbarn”. Detta efter att det inte längre gick att ignorera alla signaler om att här förekom ett omfattande asylfusk. Nu har sammanställningen av de första resultaten kommit. De bekräftar vad Sverigedemokraterna och alternativmedia larmat om i åratal – en förkrossande majoritet av “barnen” är i verkligheten vuxna män.

Rättsmedicinalverket redovisar att mer än tre fjärdedelar av alla “ensamkommande flyktingbarn” ljuger om sin ålder och i själva verket är över 18 år. Den egentliga siffran är med stor sannolikhet ännu högre. Detta eftersom mycket generösa marginaler tillämpas för att hellre fria än fälla. Att så stor andel ändå hamnat på vuxensidan visar att de ensamkommande generellt inte bara är över 18 år, utan väsentligt mycket äldre. Det är också värt att notera att Rättsmedicinalverket anser att också den övriga fjärdedelen testade kan vara vuxna. Testerna visar bara att det “möjligen talar för” att de är under 18 år. Eftersom testerna är frivilliga kan man dessutom förutsätta att många som vet med sig vara väsentligt äldre än 18 år avböjt att låta testa sig, vilket i så fall innebär att urvalet i testet är icke-representativt och den verkliga genomsnittliga åldern för “ensamkommande” är ännu högre.

Det var efter systemkollapsen i asylmottagande 2015 och att över 35.000 “ensamkommande” tagit sig in i Sverige på ett enda år som regeringen till sist ansåg sig tvungen att ta tag i den obstruktion som det vänsterliberala läkarförbundet under lång tid ägnat sig åt, där man vägrat utföra de medicinska ålderstester som man ålagts, en “civil olydnad” som Migrationsverket sett genom fingrarna med, även detta en konsekvens av en osund vänsterliberal politisering av myndigheten.

Under många år har många tiotusentals vuxna män från främst Afghanistan och Somalia felaktigt getts asyl i Sverige enligt regler som gäller för barn. Var och en av dessa “ensamkommande” kostar de svenska skattebetalarna runt en miljon kronor om året. Bara under 2017 kommer svenska folket att ha betalat närmare 40 miljarder (!) kronor för detta asylmottagande.

Fortfarande är ålderstesterna emellertid inte obligatoriska. Migrationsverkets handläggare har stor frihet att välja bort undersökningen och blunda för att den klient man har framför sig som hävdar sig vara ett barn uppenbart är en vuxen man. En handläggare på Migrationsverket kan dessutom bortse från resultatet av ett ålderstest och bevilja uppehållstillstånd för personen som ett barn, trots att testet indikerar att det rör sig om en vuxen man.

Under lång tid har Sverigedemokraterna och alternativmedia – inte minst av de stora dagstidningarna – beskyllts för att sprida rasistiska konspirationsteorier när de larmat om detta omfattande och systematiska asylfusk. I stället har man spridit falska nyheter och propaganda i syfte att vilseleda svenska folket.

Expressens rapportering i klippet ovan är en indikation om att etablissemangsmedia nu stryker flagg, erkänner att alternativmedier som Avpixlat hela tiden har haft rätt och inser att det inte längre är lönt att fortsätta kolportera vad nu till och med den medicinska vetenskapen belagt är desinformation om det fenomen som getts det nyspråkliga beteckningen “ensamkommande flyktingbarn”. Även Aftonbladet – vars ledarskribenter, såsom den ökände Anders Lindberg, länge hävdat att ensamkommandefusk är en inbillningssjuka bland rasister, gör nu ett slags avbön på nyhetsplats när man börjar rapportera sanningen.

Ahmad

Vetenskapen har nu belagt vad många länge känt till –
att de “ensamkommande flyktingbarn” i verkligheten är vuxna män.

Ålderslögnerna utgör dessutom endast en del av detta asylbedrägeri. Utöver att inte vara barn är de heller inte ensamkommande eller flyktingar. Det är numera väldokumenterat att dessa unga män kommer i grupp till Europa, insmugglade av ligor som för detta betalts stora summor av de unga männens familjer.

Avsikten är att sönerna efter att ha fått uppehållstillstånd i Sverige ska fungera som anknytningspersoner så att resten av familjen kan anhöriginvandra hit. Alternativt är tanken att sonen ska etablera sig i Sverige så att han kan börja skicka pengar till familjen i hemlandet.

Några verkliga flyktingskäl har dessa unga män mycket sällan. Tar man dessutom i beaktande att de passerat en rad säkra länder på väg till Sverige saknar samtliga av dem asylskäl. Det är exempelvis svårt att hävda att man flyr från krig och förtryck när man reser från Danmark till Sverige över Öresundsbron gömd i en långtradare.

Även dessa övriga aspekter av den exponentiellt växande ensamkommandebluffen har etablissemangsmedia nu börjat rapportera mer sanningsenligt om, efter att i många år anklagat alternativmedia för att sprida hat och rasism när de larmat och redovisat fakta om asylbedrägeriet.

Att Sverige på detta ansvarslösa sätt släppt in många tiotusentals unga män från Afghanistan och Somalia i Sverige har lett till en kraftigt ökad kriminalitet och otrygghet i landet. Många “ensamkommande” har med sig ett grovt narkotikamissbruk som finansieras med personrån och annan brottslighet.

De för från hemlandet också med sig en kulturell/religiös kvinnosyn som lett till att gruppvåldtäkter och sexuella trakasserier mot unga svenska kvinnor och tjejer ökat lavinartat. I skolorna har det skapat stor otrygghet för svenska flickor när vuxna afghanska och somaliska män placerats i klassen.

Regeringens uppdrag att på bredare front börja utföra ålderstester är ett välkommet om än otillräckligt steg för att komma till rätta med detta samhällsskadliga och extremt kostsamma missbruk av asylrätten. Nästa steg borde vara att införa obligatoriska ålderstester och även att göra dem retroaktiva för alla “ensamkommande” som kommit till Sverige i varje fall de senaste tio åren.

Mats Dagerlind

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson