Annonsera på Avpixlat

Det ”öppna samhället” leder till det stängda samhället

KRÖNIKA Vi har genom åren blivit hjärntvättade med att vi måste försvara det s k ”öppna samhället”. Inbakat i det paketet kommer en extremt generös migrationspolitik som i princip innebär öppna gränser för världens mest dysfunktionella och terrorexporterande områden såsom Mellanöstern. För den som begriper utvecklingen och konsekvenserna av detta vansinniga resonemang står det allt mer klart att det resonemanget i själva verket i verkligheten leder till ett allt mer slutet och stängt samhälle.

Att migration från muslimska länder direkt leder till terrordåd i västvärlden är ett överflödigt påpekande. Barn i Manchester är de senaste i ledet som blivit utsatta för just precis den extremt oansvariga migrationspolitik som drivits genom åren, påhejat av journalister. Gärningsmannen, Salman Abedi, var son till en migrant från Libyen. Abedi var enligt uppgift på ett tre veckor långt träningsläger hos IS i Libyen alldeles innan dådet. Han hade dessutom en IS-flagga vajande på taket på sin bostad ”hemma” i England. Dessutom använde Salman både studentlån och diverse statliga bidrag som brittiska skattebetalare bekostat för att finansiera sitt bombbygge och slutligen massmordet på brittiska barn.

Under 1990-talet var pappan, Ramadan Abedi, boende i Libyen och medlem i den islamiska terrororganisation Libyan Islamic Fighting Group med kopplingar till al-Qaida. Ramadan påstod sig migrera till Storbritannien i syfte att fly från Muammar Gaddafis terror men tog alltså i själva verket med sig sin egen terrorism i form av familj och terrorgrupper.

Väl i England hyllade Ramadan militant islamism på internet och uppfostrade sannolikt sina söner till att underkasta sig militant islamism och terrorism. Sönerna följde i pappans fotspår. Att familjen från början ansågs vara flyktingar från Libyen som sökte skydd i Europa är uppenbarligen mycket osannolikt. Mer sannolikt är att familjen är del av en strukturell terroristmigration till Europa.

Pappan, men även brodern, sitter nu anhållna som misstänkta deltagare i terrordådet med kopplingar till de två terrornätverk som misstänks ligga bakom – IS och al-Qaida. Släpper man in Mellanöstern får man IS och al-Qaida. Om det råder det inte längre några tvivel.

För den som inbillar sig att detta kommer vara det sista terrordådet i Europa har jag dåliga men realistiska nyheter. Ett nytt terrordåd kommer snart. Följt av ett annat och sedan ytterligare ett. Sannolikt ett permanent tillstånd. Frågan är bara när och var, inte om. Det ”öppna samhället” har skapat en verklighet som innebär att dessa terrordåd numera är vardag, normaltillståndet. Det är bara att vänja sig helt enkelt och samtidigt ”tacka” politiker och journalister för dessa nya typer av konstanta och invandrade blodbad i på Europas gator och torg.

Familjen Abedi, IS, al-Qaida och en massa döda barn under en popkonsert är alltså en direkt konsekvens av det ”öppna samhälle” som politiker och journalister menar att vi måste värna om, nu mer än någonsin, för att bevisa att terroristerna inte kan vinna. Terroristerna har dock redan vunnit, vare sig vi erkänner det eller ej.

Som ett direkt resultat av terrordådet har England nämligen redan nu verkställt landets allra högsta säkerhetsberedskap, vilket innebär en massa besvär för oskyldiga britter och turister i landet. Utöver massiv polisnärvaro har militär beordrats ut på gator och torg. Kriget har nu anlänt på allvar till gator och torg.

Utökad elektronisk övervakning som även inkluderar övervakningskameror på offentliga platser är även en konsekvens när säkerhetsläget är extremt allvarligt och risken för ett nytt terrordåd inom kort är överhängande, speciellt eftersom bombtillverkaren fortfarande är på fri fot. Nu meddelar även den brittiska underrättelsetjänsten MI5 att den är fullt upptagen med över 500 terrorutredningar och att försöka hålla koll på fler än 23 000 (tjugotretusen) misstänkta terrorister i landet, en överväldigande uppgift som naturligtvis är en bekräftelse på att ett nytt terrordåd snart är att förvänta.

Ariana Grande har ställt in sin turné. Fotbollslaget Chelsea har ställt in sin ligasegerparad. Fotbollslaget Arsenal har ställt in ett stort evenemang. Det berömda vaktbytet utanför Buckingham Palace ställdes in. Parlamentet samt ett antal brittiska turistattraktioner stängde. Min vän i USA som funderade på att sommarsemestra i Paris och London med sin familj har nu ställt in de reseplanerna.

Det finns otaliga fler exempel på hur terrordådet haft direkta och stora konsekvenser för landet och befolkningens vardagsliv som bevisar att terroristerna redan skapat förändringar hos oss, alltså åstadkommit en del av sitt större mål – att omvandla samhället och få oss att anpassa oss efter dem. Vi dansar efter deras pipa helt enkelt. Ovan nämnda konsekvenser är därmed en delseger för terrorgrupperna och en delförlust för oss andra.

Det vi måste begripa är att generös invandring från muslimska länder inte leder till ett ”öppet samhälle”. Generös invandring från muslimska länder leder bevisligen återigen till terrordåd som nu dessutom riktas mot barn, i syfte att skrämma oss ännu mer, vilket det naturligtvis gör. Livet lunkar helt enkelt inte på som vanligt efter terrordåd som dessa oavsett hur mycket gap det är om styrka, sammanhållning, #prayforblablabla och vikten i att försvara det ”öppna samhället”. Tvärtom, konsekvenserna av det ”öppna samhället” leder till att människor konstant är rädda för att bli nästa offer för ett invandrat terrordåd.

Paniklösningen blir som alltid höjd säkerhetsnivå, fler poliser på gatorna där nu även militären tvingas användas, utökad övervakning, inställda evenemang, människor som undviker offentliga platser och folkmassor, stängda turistattraktioner och diverse andra konkreta konsekvenser som leder till inskränkningar av människors frihet, fritidsaktiviteter och livsnöjen. Just dessa typer av konsekvenser är i grunden det öppna samhällets raka motsats.

Människor börjar sakta men säkert hålla sig hemma istället för att gå ut, alltså frivilligt stänga in sig eftersom staten inte bryr sig om medborgarnas säkerhet då möjliggörande av enkel migration för terrorister har högre prioritering bland politiker och journalister än medborgarnas och nu även barns säkerhet.

Terrorister utnyttjar nämligen våra öppna gränser och vår naiva, rent ut korkade, inställning att det går att kombinera öppna gränser med ett tryggt, säkert och öppet samhälle. En sådan tanke är en ren motsägelse, vilket bevisas regelbundet i västvärlden genom just terrordåd som leder till minskad trygghet och ökad rädsla.

Det finns en anledning att till exempel Japan inte drabbas av konstanta terrordåd där migranter från Mellanöstern är gärningsmännen. Japan fattar att migration från Mellanöstern leder till just terrorism, utöver diverse andra massiva problem som Sverige nu upplever i snabb takt.

Att förneka att terrorism skapar rädsla och otrygghet är att ljuga. Människor är rädda. Människor är otrygga. Öppna gränser och migrationen har orsakat detta nya och tyvärr permanenta tillstånd.

Problemet är vänsterliberalismens oförmåga att begripa verkligheten. Signalerna som vänsterliberaler sänder är solklara – invandrad terrorism föredras över barns trygghet och säkerhet. Två nyliga demonstrationer bekräftar dessutom det.

Efter terrordådet i Manchester organiserades kärleksmanifestationer som symboliserade fred, kärlek och solidaritet. Vi ska alltså visa kärlek och solidaritet till invandrade terrorister och bakomliggande totalitära ideologi som lemlästar våra barn.

Någon dag senare anlände den folkvalda amerikanska presidenten till Bryssel som vill stoppa invandrad terrorism och istället skapa trygghet och säkerhet. Då organiserades omedelbart hatprotester som underströk att terrormigranter ska släppas in och terrormotståndare som presidenten ska kastas ut. Vi ska alltså visa hat mot människor och bakomliggande demokratiska ideologier som inte vill att våra barn ska lemlästas av invandrade terrorister.

Kändisar är nog de som allra mest representerar hyckleriet kring detta. Den ena artisten efter den andra har de senaste dagarna uppmuntrat till kärlek, mod, sammanhållning, solidaritet och det “öppna samhället” som naturligtvis inkluderar massinvandring från terrorområden. Samtidigt lever precis samma kändisar med massiva säkerhetsåtgärder såsom murar runt sina hem, sofistikerade övervakningssystem, personliga säkerhetsvakter samt åker i skottsäkra bilar för att skydda sig själva och sina nära och kära mot att själva bli offer för våld, inklusive terrorism.

Vi kan konstatera att ”det öppna samhället”, vilket konkret betyder öppna gränser för Mellanöstern och representeras av invandring av terrorister, leder till regelbundna terrordåd, massiv övervakning och utökad närvaro av polis samt militär. Resultatet och det nya normaltillståndet blir slutligen sakta men säkert ett allt mer stängt och slutet samhälle.

Vi hörs i kommentarsfälten!

Björn Norström

Fler krönikor av Björn Norström hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson