Annonsera på Avpixlat

Det är skillnad på religion och religion

insandare_150

INSÄNDARE Det finns idag knappt en levande svensk som har upplevt något annat än den socialdemokratiska hegemonin och som trots en och annan borgerlig regering, står fastare än någonsin eftersom borgerligheten också har anammat den klassiska modernismen och jämlikhetsdoktrinen.

Svenskar har en komplicerad syn på religion. I Sverige är Gud död och har ersatts av den materialistiska världsordning som Olof Palme lärde oss att kalla välfärdsstaten. Olof Palme är väl för övrigt det närmaste Gud som vi kan komma? “Du ska inga gudar hava jämte mig”.

Socialdemokraterna kom till makten 1932, fyra år efter Per Albin Hansson berömda folkhemstal. Där startar den svenska historien. Den beklagliga historielösheten hos oss svenskar är ytterst en konsekvens av en medveten socialdemokratisk strategi som i mycket påminner om den kommunistiska. Historien tar sin början 1932 och före detta år finns inget av intresse. I själva verket skrevs historien om för att passa alla de reformer som sågs som betydelsefulla för den homo socialis man skapade.

Ända sedan dess har religionen varit ett rött skynke för såväl politiker som allmänhet. “Sådan far, sådan son”. Om du sitter på krogen och säger att du tror på Gud tar det “hus i helvetet”. En våg av förlöjligande och ilskna påhopp, idiotförklaring och ifrågasättande om psykisk hälsa, sköljer över bordet.

Ett annat scenario, några människor runt ett bort på puben, slammer och sorl, och så när maten serveras är det killen som försjunker ner i bön innan han plockar upp besticken. Ingen säger något. Ingen förolämpar honom eller förklarar honom som sjuk i huvudet. Varför? Jo, killen är muslim och Allah kritiserar man inte.

Det går inte ens att skoja om islam. Tänk på Muhammedbilderna och tänk på rondellhunden. Jyllandsposten har avvärjt ett terrorattentat och Lars Vilks har kontinuerligt en livvakt anställd av staten för att klara livhanken. Det är klassiskt att Täppas Fogelberg kunde vräka ur sig att han inte hade lust att betala för Vilks livvakt. När det handlar om islam finns det ingen gräns för hur mycket man kan slicka medhårs, det är ofarligt och premieras med glada tillrop.

Kristna är den mest förföljda och utsatta grupp i världen av idag. Man beräknar att bortåt en miljon kristna befinner sig på flykt från de muslimska länderna, särskilt de som upplevde den arabiska “våren”. Det är ytterst lite rapportering från denna tragedi i svensk media. Den senaste tiden har istället fokus legat på s k konvertiter som i Sverige har valt att överge islam för kristendomen och därför måste få stanna här. I våra grannländer som är mer verklighetsförankrade, har man ifrågasatt konvertiternas plötsliga omvändning.

Den kristna svenska kyrkan har idag förvandlats till politisk taburett där de, i huvudsak, kvinnliga prästerna öser ur sig såväl socialistpropaganda, Israelhat och svenskfientlighet, som snyfthistorier om muslimska flyktingar och romer.

Att kritisera islam för sin i grunden människofientliga ideologi är idag lika med en psykiatrisk diagnos: islamofobi. Att förlöjliga kristna är samtidigt intellektuellt och kultiverat och drar in pluspoäng hos samma grupp av privilegierade broilers som av en tillfällighet befolkar det segregerade kvarteren i Stockholms innerstad.

Islam måste vara oantastligt. Hellre begränsningar i vårt dagliga liv än islamkritik. Hellre könsuppdelade badtider. Hellre imamer i kyrkor och skolor. Hellre ignorans av hedersförtryck, förortsvåld och våldtäkter med muslimska förtecken. Hellre parallellsamhällen och radikaliserade enklaver och hellre hycklande feminister som kräver platser i börsstyrelser än kämpar mot kvinnoförtrycket inom islam.

Fadern, sonen och den Helige Ande representeras i Sverige av tre män med samma grandiosa drömmar, maktanspråk och agendor: Olof Palme, Bengt Westerberg och Fredrik Reinfeldt. Tillsammans har de monterat ner bit efter bit av ett välfungerande Sverige till detta moras vi ser idag. Det är lika oförsvarbart som oförståeligt och när Domedagen så småningom kommer, är det dessa tre som står vid skranket och döms till en evig tillvaro i Helvetet.

Medborgare X

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson