Annonsera på Avpixlat

MENA + S = antisemitism

KRÖNIKA Just nu pågår ett slags drev om antisemitism mot Avpixlat som ett resultat av en nylig krönika. Drevet är i grunden både ett intellektuellt och moraliskt haveri. Om det är framväxten av antisemitism vi ska granska och diskutera slutar det snabbt i att bevisen oavkortat pekar mot MENA-migrationen samt Socialdemokraterna som bovarna i dramat.

Avpixlat anklagas nu oseriöst utan någon form av kött på benen lite här och var alltså för att vara ”antisemitiskt”. När vi granskar denna anklagelse ser vi snabbt att den är bortom löjlig och bara nonsens, rent trams. Tvärtom. Avpixlat är oavkortat den raka motsatsen, vilket enkelt bevisas. Låt oss gå över detta rationellt, inte känslomässigt, med flertalet trovärdiga källor som bevis som oavkortat visar att anklagelserna bara är en pseudodebatt i syfte att distrahera från det verkliga problemet – den MENA-invandrade strukturella antisemitismen som extremt få bland majoriteten urfega svenskar vågar ta i med tång samt Socialdemokraternas aktiva roll i antisemitismens framväxt de senaste åren.

Avpixlat har regelbundet belyst antisemitismen som växer fram i Sverige och framförallt i Malmö, betydligt mer systematiskt, öppet och verklighetsförankrat än någon annan svensk media, organisation, förening eller politiker.

Låt mig vara solklar vad som pågår och inte pågår kring den snabba och strukturella framväxten av antisemitism i Sverige sedan några år tillbaka. Avpixlat trakasserar inte och driver inte ut judar från Malmö eller Frankrike. Avpixlat fördömer sådant, vilket bevisas genom såväl Avpixlats nyhetsrapportering som diverse krönikor genom åren. Invandrare från MENA trakasserar och driver ut judar från Malmö och Frankrike, dessutom under Socialdemokraternas politiker, vilket nyhetsrapporter samt judars egna berättelser bekräftar.

Amerikansk media uppmärksammade tidigt att massinvandringen till Sverige leder till strukturell antisemitism. Niklas Orrenius belyste den invandrade antisemitismen i Malmö 2010 och i ett par ytterligare reportage några år senare. Paulina Neuding gjorde detsamma. Bevisen att den nyliga framväxten av antisemitism kopplas till massmigrationen från MENA är överväldigande.

Utöver flertalet mediereportage belyser en stor studie från 2015 att muslimer i Europa är betydligt mer antisemitiska än icke-muslimer. En brittisk studie från 2016 samt andra studier bekräftar denna utbredda och MENA-invandrade antisemitism.

Jag själv har skrivit flera krönikor där jag belyser just judars utsatthet i Sverige och den antisemitism som växer fram på grund av massinvandring från framförallt MENA som politiker och journalister vänder ryggen till. För det har jag mottagit mycket skit från både extremhögern och mainstreamvänstern.

Jag har även skrivit om den strukturella arabiska rasismen, som naturligtvis inkluderar antisemitism, en invandrad rasism bekräftad av en invandrare och rapporterat i Avpixlat.

MENA är helt enkelt en extremt antisemitisk region bortom all tvivel. Genom massmigration anländer oavkortat strukturell antisemitism till Sverige som sedan växer inom Sverige. Problemet löses inte genom mer av precis detsamma, alltså mer massinvandring från MENA. Tvärtom, problemet kommer bara växa.

Låt oss sluta hålla på med dessa meningslösa pseudodebatter där tomma anklagelser haglar och istället tala klarspråk i sakfrågor och de verkliga orsakerna istället. Jag har redan varit solklar kring huvudorsaken varför antisemitismen växer fram i Sverige, baserat på rena fakta med hänvisning till diverse trovärdiga källor, både media och studier – bortom all tvivel för den som är hyfsat verklighetsförankrad. Låt oss dock gå vidare till Turkiet som dessutom vill in i EU och Socialdemokraternas roll i den antisemitiska utvecklingen i Sverige.

I Turkiet säljer Mein Kampf som smör och har gjort det länge trots att judar protesterar, ett land som Avpixlat belyst där antisemitism växer så det knakar och där diktatorn dessutom uttrycker beundran för Hitler. Den utbredda antisemitismen i Turkiet stoppar inte Sveriges statsminister från att flörta med landet. Löfven skickar massa pengar till Turkiet samt har länge ansett att EU behöver Turkiet och att därmed Turkiet ska in i EU med all deras antisemitism som automatiskt kommer på köpet.

Utöver att flörta med antisemitiska kraften Turkiet bär Socialdemokraterna skuld till den nyliga framväxten av antisemitismen i Sverige och framförallt i Malmö. Malmös före detta “starke man” och socialdemokraten Ilmar Reepalu kan anses vara en genuin antisemit genom att aktivt tillåta framväxten av just antisemitism på hans egen bakgård utan att han brydde sig. Judar i Malmö anser iallafall det. Barack Obama såg utvecklingen och tvingades slutligen skicka ett specialsändebud för att granska Malmös antisemitism.

En nynazistisk och förintelseförnekande extremistorganisation hyllade Reepalus antisemitism i sin nättidning 2010, en artikel jag medvetet vägrar länka till. Ni får Googla fram den själva. Även Margot Wallströms antisemitism beröms i samma nynazistiska grupps tidskrift. Två framstående socialdemokrater har alltså erhållit beröm av nynazister som förnekar judeutrotningen. Trots det fick Reepalu sitta kvar på sin post som kommunalråd i Malmö i tre år till, varav två av dessa år var under Stefan Löfven som partiledare. Även Wallström får sitta kvar på sin post som utrikesminister under dessa omständigheter. Det är häpnadsväckande att Reepalus och Wallströms antisemitism som nazister öppet berömmer vänds ryggen till av den nuvarande statsministern. Samma organisation anklagar för övrigt Avpixlat för att vara sionister, judeförsvarare och dela säng med vänsterextremister.

Socialdemokraterna med Reepalu i spetsen omnämndes nämligen som de stora bovarna i det antisemitiska Sverigedramat i internationell media på grund av dess blåvägran att ta itu med antisemitismen som kopplas till MENA-invandringen. Vänder man ryggen till problemet är man del av problemet nämligen.

En judisk förening i USA utfärdade en resevarning för Malmö 2010 pga stadens framväxande antisemitism där MENA-invandring och Socialdemokraternas Reepalu var orsaken. Föreningen uppdaterade resevarningen med en ännu kraftigare varning om Malmös judehat 2015 under socialdemokraten Stefan Löfven som statsminister.

Även under en internationell judisk kongress togs socialdemokraten Reepalus antisemitism upp och judiska ledare i Sverige stämde träff med ledningen för Socialdemokraterna i syfte att diskutera antisemitismen. Socialdemokraternas kärleksförhållande till antisemiten och partikamraten Omar Mustafa rapporterades även internationellt.

Socialdemokraternas och Sveriges utrikesminister Margot Wallström förstärker bilden av partiet som antisemitiskt. Wallström hamnade åtta på samma förenings lista av de värsta internationella antisemiterna under 2016, endast två placeringar efter den palestinska terroristgruppen Hamas. Vidare pudlar Wallström till den antisemitiska staten Saudiarabien och hetsar samtidigt mot den judiska staten Israel.

Även Vänsterpartiet i Malmö, föga förvånande, är delaktig i problemet med antisemitism i staden.

Utöver MENA-migrationen och ett par politiska partier bidrar det svenska samhället som helhet men även traditionell svensk media till framväxten av antisemitism, vilket det krävs utländsk media att belysa då svensk media inte klarar av det, till exempel danska Berlingske och amerikanska Washington Post.

Ska vi diskutera de verkliga orsakerna bakom framväxten av antisemitism de senaste åren är det inte Avpixlat vi ska diskutera. Vi måste däremot diskutera MENA-migrationen samt Socialdemokraternas bruna historiska och nutida inställning kring antisemitism. Dessa två går nämligen hand i hand.

För att inte späda på problemet med antisemitism måste Sverige helt enkelt stoppa migration från regioner där antisemitism är norm, det normala, samtidigt som Socialdemokraterna, nu i regeringsställning, måste ta krafttag mot problemet, inte genom ord utan med handling, även när antisemitismen utövas av migranter, vilket uppenbarligen är i majoriteten av fallen. Dessa självklarheter är något som alltför många svenskar, framförallt inom politiken och media, aldrig vågar erkänna trots att det är helt uppenbart för många av oss andra.

Ni som nu gapar ”Avpixlat är antisemitiskt!”, om ni verkligen bryr er om den växande antisemitismen i Sverige – växt upp! Sluta bete er som överängsliga småungar i trotsåldern, livrädda att agera utanför åsiktkorridoren som den amerikanska journalisten Tim Pool snabbt bekräftade existerar i Sverige och kraftigt inskränker yttrandefriheten och välmåendet i landet. Agera vuxet, granska källorna som denna krönika länkar till och våga ta debatten om faktumet att massinvandringen från MENA är den största orsaken med Socialdemokraternas suspekta inställning till judar som sannolik tvåa.

Ett samhälle som är överängsligt där extremt hyckleri är normen och det önskvärda inom både politiken och media kan omöjligen fungera och överleva i längden utan är dömt att braka ihop, något Sverige just nu upplever. Framväxten av den invandrade antisemitismen i kombination med extrem feghet bland politiker, framförallt socialdemokrater, och journalister att granska och diskutera denna utveckling har föranlett just det skamliga samhälle som i politiskt korrekta kretsar hyllas som det nya mångkulturella Sverige.

Ekvationen MENA + S = antisemitism som det rapporterats om globalt är en skam för Sverige och är en av flera orsaker till att det nya mångkulturella Sverige blivit en världsnyhet och i grunden anses runtom i världen vara ett totalt fiasko.

Vi hörs i kommentarsfälten!

Björn Norström

Fler krönikor av Björn Norström hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson