Annonsera på Avpixlat

Nordens Jerusalem

KRÖNIKA Strax före klockan 15.00 den 7 april 2017 fick de halalhippa verklighetsförnekande globalister som kanske ändå hade trott att landet med EU:s högsta invandring per capita skulle undslippa ett terrordåd med islamska förtecken sig en iskall dusch. Efter en sicksacktur på den högfrekventerade Drottninggatan brakade ett bryggerifordon med Kall öl. Klimatsmart. Förstås in i en parfymbutik på Åhléns, och – wham, bam, thank you ma’am!” – så var Stockholms provinsiella mödomshinna spräckt. Nordens Venedig tog slutligen steget upp i samma liga som andra terrordrabbade huvudstäder: London, Paris, Berlin och Jerusalem.

Efter det hade visat sig att attentatsmannen var en ”papperslös” uzbek som hade fått avslag på sin asylansökan – och därefter, simsalabim, hade försvunnit in i svenska myndigheters radioskugga – undrade man förstås hur attentatet mot Stockholms hjärtkammare skulle förklaras av svenska politiker och journalister – ni vet, de två yrkesgrupper som harmonierar med varandra som två enäggstvillingar.

Och skulle ni mot förmodan inte veta vilka jag syftar på så låt mig förtydliga: Det är de skygglappsförsedda kulturegalister som likt nyfrälsta på ett väckelsemöte har hyllat en generös invandringspolitik, talat om att vi måste hjälpa ”baaarn” med fjunmustasch och påstått att ”vi har massor av plats”. Just det: De som har bejublat Moderaternas migrationsuppgörelse med Miljöpartiet och inte har sett något problem i att okända människor från Syrien får PUT fortare än man kokar ett paket Ramen snabbnudlar eller att åtta av tio invandrare blir av med sina pass vid gränsen medan iPhonen alltid sitter som fastklistrad i bakfickan. Jag talar om de floskelspridare vars försvar av islam som fredens och toleransens religion alltid har kommit som en knäreflex trots att de inte har haft en blekfet susning om vad som står i Mellanösterns enda bestseller. De som har stått upp för dyra integrationsprogram, fri läkar- och tandvård, jobb och lägenhet för de IS-krigare som har återvänt till Svedala efter sina ”killing sprees” i Syrien och Irak.

Hur skulle de nu reagera när det visade sig handla om en ångerbefriad attentatsman som stödjer IS och var besviken över att inte ha dödat fler ”otrogna”? Skulle verklighetsdyslektikerna nu kanske rannsaka sig själv, inse att deras dumdryga naivitet stinker värre än en fiskfabrik en het sommardag, påbörja en ideologisk grundsanering innanför pannbenet och kanske ge de ”högerextrema krafter” rätt som varnat för just ett sådant scenario som på Drottninggatan i flera års tid?

Faktiskt hördes det trevande stämmor om att illegala invandrare kanske borde avvisas snabbare. Men för det stora flertalet var svaret på alla frågorna så klart ett rungande ”nej”. Att föreslå öronmärkta program riktade mot illegala invandrare med avvisningsbeslut skulle förstås gå emot ”allas lika värde”, den där felöversättningen som har ersatt både grundlagen och Fader vår. I dagens Värdegrundssverige föredrar folk faktiskt risken av att själv kunna bli nedmejade i en terrorattack framför att bli kallade för rasister.

I stället anordnades på Sergels torg ett kärleksjippo som besöktes av tiotusentals personer. Här stod svenska politiker som Jesus under bergspredikan och upprepade samma evangelium som vi har fått höra efter liknande terrordåd i Berlin, Nice, Paris, Bryssel och London. Vi får inte vara rädda, för då har terrorn vunnit. Det är bara att ta ett ”chill pill” och vända andra kinden till. Som jag har tagit upp vid flera tillfällen tidigare, just efter andra terrordåd inom EU, så är det just det här som är problemet. Utan initial rädsla är det omöjligt att utveckla en överlevnadsstrategisk vaksamhet. Det verkar till och med en intellektuellt obeväpnad hyckelsmurf som Henrik Schyffert (känd bland annat för standup-showen ”var inte rädda”) ha insett och gett uttryck för på Facebook. Det är lite för sent, Henrik Schyffert, det är sådana som du och många andra som har blod på era händer. Terrordådet i Stockholm var ett beställningsjobb av dig och dina gelikar.

Södermalmsbon Jonas Gardell noterar i sin senaste Expressenkrönika (”Vi kommer inte att låta dem ta vårt Stockholm ifrån oss”) att alla vittnen som SVT intervjuade efter terrordådet var invandrare. Det leder honom till den grumliga slutsatsen att ”vi kommer att klara det här”, vad han nu menar med det. Hoppas han på att majoriteten svenskar även i fortsättningen kommer att låta sig vilseföras och inte kommer att dra sina egna slutsatser av saker de tar in med sina fem sinnen? Eller betyder ”klara” att polisen kommer att reda ut brottet och att det sedan inte kommer att ske fler terrorattentat med liknande förtecken på svensk mark? Ledsen, Jonas, man uppskattar att det finns mycket fler illegala invandrare i landet än det dök upp besökare på ”Kärleksmanifestationen”. Det är människor, företrädesvis muslimer, som har fått avslag på sin asylansökan och sedan har gått under jorden. Ingen vet riktigt var de är. De kanske till och med gömmer sig i dina dunkla källarutrymmen. Det är inte heller klarlagt hur många av dem som, likt Akilov, hyser sympatier för terrororganisationer som IS. Och även om det inte handlar om tusentals så kan vi utgå från att i det i alla fall rör sig om hundratals.

Så om du tror att det här är en isolerad händelse som aldrig kommer att upprepas igen är du mer än lovligt naiv. Vi sitter på en krutdurk mitt i ett gnistregn bara för att du och dina kompisar har velat tillfredsställa era ideologiska våta drömmar om en gränslös värld där det inte finns någon som helst skillnad på människor oavsett om de har fötts i Borås, Ulan Bator eller Tasjkent. Vi är ju alla Homo sapiens.

Och oavsett vad Gardell eller andra anser om saken kommer den decennielånga, blåögda migrationspolitiken leda till att Stockholm och resten av Sverige tas ifrån oss genom en massa gatuhinder, vägspärrar och övervakningskameror. Det skulle förstås vara enklare och effektivare att ha ordentliga gränskontroller, men sådana åtgärder är tydligen inte med i vänsterns ”Lilla röda” och går såklart emot den öppna-gränser-filosofi som de gärna lovsjunger för att känna godhetens rus pärla genom blodomloppet som efter ett glas exklusiv champagne. De har hittills varit tryggt förvissade om att den misslyckade integrationen inte kommer att manifesteras på deras gator och torg. Attentatet på Drottninggatan har emellertid visat att inte ens vänsterns främsta företrädare kan känna sig säkra när de rör sig i cityvimlet eller sitter och pimplar rödvin på någon uteservering på Södermalm. Terrorn kan slå till varsomhelst och närsomhelst.

Här är en uppdatering till alla er: Det enhörningsbefolkade Atlantis som ni hittills har levt på har gått under. Ni håller på att ätas upp av ett monster som ni själva har skapat: Rädslan kommer att vara er nya följeslagare. Terrorn kommer att hemsöka även er på offentliga platser som sportarenor, teatrar, biografer, julmarknader, tunnelbanor, tåg och färjor. Men enligt de åsiktsräckesbalkar som ni har ställt upp är de motåtgärder som skulle kunna förhindra vidare terrorbrott det samma som ”hat”. Därför kan ert svar på den islamska ”utmaningen” bara bli mer kärlek, mer invandring och allt mer högljudda varningar för framväxande ”högerextremism”.

För att få ihop ekvationen löper nu ”Uppdrag förvanskning” på högvarv i dagspressen. Den 12 april kunde man i Aftonbladet och Expressen ta del av två i princip identiska artiklar. Här uttalar sig en vän till Akilov och påstår att den senare ”inte ens visste hur man ber”. Dessutom ska han ha tagit kokain och andra droger vilket, enligt Expressens hemmasnickrade förklaring ”knappast är förenligt med en jihadistisk livsstil”. Tja, vad ska man säga. Vi ska återigen tvingas svälja betet om att ”islam inte har något med islam att göra” med krok, lina och sänke.

Man kan fråga sig hur den muslimske Akilov inte vet hur man ber i en moské när man knappt behöver säga något eftersom imamen sköter den saken. Det enda man behöver göra är att lägga pannan i golvet och mumla ”allahu akbar” på rätt ställe. Klarade verkligen inte den utbildade sprängexperten Akilov av det? Det måste vara unikt för en person som är uppvuxen i ett muslimskt land och regelbundet har besökt källarmoskéer i en Stockholmsförort. Hur är det med droger då? En annan vän till honom säger: ”Han var ingen riktig muslim, han kunde be morgonbönen [jaså, det kunde han helt plötsligt?] sedan rökte han hasch och bad inget mer.” För det första nämns cannabis eller hasch inte i koranen och för det andra spelar det ingen roll om du har druckit alkohol eller tagit kokain innan du utför ett terrordåd. Din uppoffring för Allah är så stor att alla dina synder förlåts. Även terroristerna från 9/11 hade tagit droger. Vittnesuppgifter från Bataclan beskriver attentatsmännens ögon som ”stenkulor”, vilket tyder på kokainintag.

Terrorattentatet på Drottninggatan borde markera slutet för ”Den humanitära stormakten” och dess glupande aptit på ständigt nya migranter. Det är inte vårt ansvar att Mellanöstern håller på att förintas i onödiga krig. Det är inte vårt ansvar att stenrika oljeländer som Saudiarabien inte vill dra sitt strå till stacken för att de anser att syriska migranter kommer från en främmande kultur och därför inte passar in (trots att flyktingarna från Syrien eller Irak delar just språk, kultur och religion med dem). Det är inte vårt ansvar att EU:s flyktingpolitik, yttre gränskontroll och Dublinöverenskommelse har havererat. Det är inte vårt ansvar att George W Bush, Obama och Hillary Clinton har använt Mellanöstern som experimentell sandlåda. Det är inte vårt ansvar att Angela Merkel har satt sig i knäet på en lynnig despot som Erdoğan och på så vis har blivit hans sprattelkärring.

Men vänsterliberalerna kommer att fortsätta ignorera elefanten i rummet trots att man kan tycka att även de mest hårdnackade av dem nu åtminstone borde ha sett den yttersta tippen på snabeln. Fast nu kan de förstås njuta av det nya, spännande Sverige. I decennier har de kritiserat Israel för dess säkerhetsåtgärder mot palestinsk terror. Det är bara en tidsfråga innan vi i Sverige, utöver omfattande kameraövervakning på offentliga platser, kommer att få vänja oss vid metalldetektorer och beväpnade vakter framför snabbköp, pubar och restauranger – precis som i det av vänstern så förhatliga Israel. Stockholm kan då knappast göra anspråk på att vara Nordens Venedig längre. Det är då snarare Nordens Jerusalem. Men det var så här vänstern ville ha det. Och det var precis så här vi som har varnat för vådan med en ansvarslös invandringspolitik inte ville ha det.

Joakim ”Bronco” Mårtensson

Fler krönikor av Joakim Mårtensson hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson