Annonsera på Avpixlat

Kvinnlig(!) blottare åtalad, misstänkt våldtäktsman häktad

En kvinna tros ha gjort sig skyldig till sexuellt ofredande i en bastu på badhuset i Vilhelmina. Foto: Santeri Viinamäki.

DEN INVANDRINGSRELATERADE SEXUALBROTTSEPIDEMIN För drygt en vecka sedan väcktes åtal mot en kvinna som tros ha gjort sig skyldig till sexuellt ofredande. Kvinnan ska ha onanerat inför några flickor i en bastu på en allmän badanläggning. I onsdags begärdes en man häktad, misstänkt för att ha våldtagit en kvinna på en krogtoalett i Örebro. Fallen har tagits upp i mainstream-media, som dock – föga förvånande – underlåter att uppge att båda de misstänkta har utomvästlig, sannolikt asylrelaterad invandrarbakgrund.

Det är överhuvudtaget ganska sällsynt att kvinnor misstänks för sexualbrott, och det brott för vilket en kvinna nyligen åtalades vid Lycksele tingsrätt är definitivt av det ovanligare slaget. Kvinnan står åtalad för sexuellt ofredande efter att hon – enligt åtalet – onanerat inför tre unga flickor i en bastu.

Brottet ska ha begåtts i Vilhelmina, i södra Lappland, i februari förra året. Såvitt Avpixlat kunnat utröna tycks händelsen ha utspelat sig i en allmän bastu på ortens badhus. I stämningsansökan ger åklagaren följande beskrivning av den brottsliga handlingen. (Vi har i citatet ersatt den åtalade kvinnans namn med “XX”.):

XX har blottat sig för NN 4, NN 5 och NN 6 på ett sätt som kunde förväntas väcka obehag och som kränkt deras sexuella integritet. XX har vid tillfället fört sina fingrar in i sitt underliv och i stjärten, smekt sina bröst samt bitit och slickat på sina armar.

Den åtalade kvinnan uppges neka till brott. Det verkar dock som om de tre flickorna lämnat samstämmiga berättelser om incidenten, och det ska även finnas ett annat vittne som befann sig på badanläggningen vid tillfället.

I det dokument från Lycksele tingsrätt som Avpixlat tagit del av framgår inte den åtalade kvinnans medborgarskap. Hon har dock ett utländskt klingande namn samt uppges vid rättegången behöva en tolk som behärskar dari. Dari är en variant av persiska som huvudsakligen talas i Afghanistan. Av dessa upplysningar kan man förstås dra slutsatsen att kvinnan med stor säkerhet kommit till Sverige som asyl- eller anhöriginvandrare från Afghanistan eller något angränsande land.

Eftersom den åtalade kvinnan ännu inte dömts för något brott väljer Avpixlat i nuläget att inte offentliggöra hennes namn. Om hon döms för det brott hon står åtalad för ser vi dock inget skäl att dölja hennes identitet.

* * *

Natten mot söndag förra helgen tros en kvinna ha blivit våldtagen inne på nattklubben Villa Strömpis i centrala Örebro. Våldtäkten ska ha skett på en handikapptoalett omkring kl. 01 – 01.30 på natten. Den utpekade gärningsmannen verkar ha kunnat gripas kort efter händelsen. Han anhölls redan efter ett par timmar, och på onsdagen begärdes han häktad.

Mannen uppges neka till brott och ska ha motsatt sig häktningen. Vid häktningsförhandlingen ska Örebro tingsrätt emellertid ha bedömt att han “på sannolika skäl är misstänkt för brottet med anledning av preliminära resultat av en medicinsk undersökning samt fynd av biologiskt material på kläder“. Åtalet mot den häktade ska, enligt lokaltidningen, vara väckt senast den 26 april.

I lokalpressen beskrivs den misstänkte våldtäktsmannen som en 28-åring som är “hemmahörande i Sydnärke“. I de dokument från tingsrätten som Avpixlat tagit del av framgår dock att den våldtäktsmisstänkte 28-åringen har syriskt medborgarskap och behöver arabisktalande tolk. Allt tyder alltså på att han är en asyl- eller anhöriginvandrare som uppehållit sig i Sverige förhållandevis kort tid.

Eftersom den våldtäktsmisstänkte syriern ännu inte dömts för något brott väljer Avpixlat i nuläget att inte offentliggöra hans namn. Om han åtalas och döms för det brott han misstänks för ser vi dock inget skäl att dölja hans identitet.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson