Annonsera på Avpixlat

Det var ju det vi sa – dubbelt upp!

KRÖNIKA ARTIKELN GÅR NU ATT KOMMENTERA Nyligen slog verkligheten återigen ned som en bomb i den politiskt korrekta världen när det visade sig att flickor i en muslimsk friskola strukturellt diskrimineras och tvingas sitta längst bak i bussen precis som svarta i USA under segregeringen. Några dagar efter detta inträffade ett terrordåd i Sverige, något etablissemanget förnekat kan inträffa eftersom vi har blivit uppläxade av desamma att “Sverige aldrig varit tryggare”, oavsett migrationen.

Först vill jag bara klargöra några saker från förra krönikan. Vissa uppfattade den som att jag stödjer Trumps beslut att attackera den syriska flygbasen, att texten är mina åsikter. Så är inte fallet alls, vilket jag hoppades språkbruket påvisade.

Texten hade tre syften.

  1. Att kortfattat förklara Trumps eget resonemang varför han tog beslutet att attackera, baserat på hans egna uttalanden alldeles efter attacken.
  2. Att kortfattat summera reaktionerna som framkom i diverse amerikansk media alldeles efter attacken samt hur olika länder och amerikanska politiker reagerade, såväl de som stödjer beslutet som de som motsätter sig det, baserat på faktiska uttalanden av diverse officiella representanter.
  3. Att påvisa att vänsterliberaler nu inte vet hur dom ska vända och vrida på sig när Trump bevisligen inte lyder Putin utan istället agerar efter deras önskemål gällande Assad, vilket inte är mina åsikter utan baserat på hur diverse vänsterliberal media samt politiker uttalat sig om Trump före och efter attacken.

Min egen tanke är att Mellanöstern länge varit, fortfarande är och kommer under överskådlig framtid att vara ett område i kaos, konflikt och krig. Oavsett vem som gör vad eller inte kommer den situationen att kvarstå. Grundproblemet enligt mig är regionens bakomliggande religion, ideologi samt kulturer som tillsammans skapar den våldsamma situation vi ser i Mellanöstern och dessutom skapar detsamma när dessa förflyttas genom migration till västvärlden och Sverige, vilket vi upplever och är något denna nya krönika belyser, så åter till den. Det viktiga är att västvärlden och Sverige tar kontroll över sina gränser samt minimerar migrationen från vissa områden i världen för att inte även våra länder ska sluta i samma permanenta kaos, konflikt och krig som just Mellanöstern.

Könssegregering och terrorism är två av otaliga konsekvenser av massinvandringen vi på Avpixlat varnat för i åratal men kallats “rasister”, “främlingsfientliga” och “islamofober” för. Återigen bekräftas vi dock helt rätt i sak. “Det var ju det vi sagäller nu igen för oss, för femtioelfte gången – denna gång att terrorism och könssegregering blir resultatet av en oansvarig migrationspolitik.

Avpixlat, inklusive jag själv, har regelbundet varnat för att med massinvandring från kulturer, religionsideologi och värderingssystem som är totalt inkompatibla med Sverige och västvärlden kommer parallella samhällen växa fram där homofobi, kvinnoförtryck, könssegregering och andra barbariska fenomen blir norm. I min senaste krönika skrev jag om just detta, utöver ett antal tidigare texter jag levererat genom åren i Avpixlat där jag varnat för detta om och om igen. Vi har även varnat för migrerad terrorism av precis det slaget vi ser runt om i Europa, Nordamerika och Australien. Vi kan nu luta oss tillbaka och dubbla upp våra “det var ju det vi sa” och “vi hade rätt precis hela tiden”.

Denna krönika handlar dock om könssegregeringen eftersom den nu sannolikt göms bort i kölvattnet av terrordådet. Därför anser jag att det är viktigt att fokusera på även den aspekten av massinvandringens negativa konsekvenser.

Samtidigt som politiker nu helt naivt uttrycker chock och förvåning över denna könssegregering, som dessutom endast är toppen på isberget av ett betydligt större problem, bekräftar det att vi på Avpixlat haft helt rätt i sak precis hela tiden, om både massinvandringens konsekvenser samt politikers och journalisters okunskap samt feghet och naivitet i ämnet. Politiker och journalister ville ha mångkultur. Politiker och journalister har nu fått mångkultur, där bland andra barbariska fenomen könssegregering ingår.

Jens Ganman uttryckte nyligen svidande kritik mot svensk media, en kritik som vi på Avpixlat i åratal uttryckt. För den som inte sett intervjun rekommenderas den starkt eftersom den bekräftar och legitimerar allt vi på Avpixlat påpekat om svensk media genom åren.

Att politiker nu i talkör uttrycker att ”detta får inte ske i Sverige” om könssegregeringen och att ”i Sverige sitter killar och tjejer tillsammans i bussen” löser precis ingenting. De parallella samhällen som växt fram kan omöjligen stoppas eller återställas till vad som anses vara hyfsat svenska värderingar endast genom meningslösa fördömanden från politiker och eventuellt några journalister som alla själva är livrädda att ens besöka dessa parallella samhällen.

Det politiker och journalister fortfarande inte begriper är att de bakomliggande faktorerna kring könssegregeringen i bussen är desamma som bakom skamvåldet, antisemitismen, kvinnoförtrycket, bacha bazi, tahharush, homofobin osv som snabbt växer fram på grund av massinvandringen från tredje världen – ett helt system, en struktur, som är mycket större, kraftigare och mäktigare än svenska politiker och journalister och vad de inbillar sig.

Det är strukturer som dessutom är mäktigare än de under amerikanska segregeringen. En modern Rosa Parks i en no go-zon i Sverige kommer inte att kunna åstadkomma liknande förändring som Parks åstadkom i Montgomery, Alabama år 1955 och som sedan spred sig i hela USA.

En modern Rosa Parks i en no go-zon i Sverige kommer bli hårt bestraffad av sin egen familj, släkt och vänner samt andra som bibehåller förtrycket, om ens någon sådan Rosa Parks vågar träda fram. Utöver det kan en förändring inte ske eftersom svenska politiker och journalister är alldeles för fega att ta striden och konflikten med de strukturer som ligger bakom könssegregeringen, alltså kultur, religionsideologi och värderingssystem som många migranter stenhårt håller fast i.

Dessutom belönas dessa barbariska krafter med diverse skattefinansierade bidrag för att kunna bibehålla och utveckla barbariet, till exempel genom olika föreningsbidrag och socialbidrag som endast förstärker parallellsamhällena och dess makt att utöva könssegregering, kvinnoförtryck och diverse annat som patriarkatet i området behagar.

Feministisk stadsplanering löser precis ingenting heller. Roten till problemen är kultur, religion, ideologi och värderingssystem som är inkompatibla med Sverige och västvärlden. Hur stadsplanerar man bort sådant? Det är omöjligt! Om stadsplanering är den bästa lösningarna Sverige med F! i täten är loppet kört, vilket det tyvärr sannolikt redan är i dessa parallellsamhällen.

Ni som påstår att jag har fel, svara på detta. Hur exakt och konkret löses vilka specifika individer eller grupper (utan hänvisning till det generella “samhället”) som ska bege sig in i parallellsamhällena och sätta stopp för kvinnoförtrycket och könssegregeringen? Poliser? Socialsekreterare? Integrationsministern? RFSL? F!? Exakt vilka individer och/eller grupper ska skickas in i kvinnofientliga och patriarkala no go-zoner runt om i Sverige för att omvandla dessa till jämställda och kvinnovänliga områden där feminism och floskeln om alla människors lika värde omfamnas?

Politikerna och journalisterna som aktivt skapat detta elände borde vara de som skickas dit. Men som vi väl vet vågar dom naturligtvis inte det utan hänvisar bara till att det är “samhällets” ansvar, vad det nu betyder egentligen annat än att de skyller ifrån sig och vägrar ta ansvar.

För varje gång vi på Avpixlat bekräftas korrekt, precis som är fallet med könssegregeringen, blir jag tyvärr alltmer övertygad att Sverige helt tappat kontrollen, framförallt beroende på att inga konkreta åtgärder vidtas för att stoppa den kanske numera oundvikliga utvecklingen, om det nu ens går att stoppa. Kanske utvecklingen bara går att begränsa numera.

Den politik som sjuklövern och vänsterliberal propagandamedia aktivt drivit i åratal har nu fått öppet genomslag överallt i det svenska samhället. Könssegregeringen i bussen är bara ytterligare ett bevis och, som sagt, är bara toppen på isberget. Om dessa parallellsamhällen skulle granskas ingående, objektivt, öppet och ärligt skulle det med största sannolikhet visa sig att det är betydligt värre än vi anar på alla nivåer.

Det är bortom skamligt att politiker och journalister som aktivt och systematiskt skapat det som växer fram nu påpekar att ”samhället”, alltså många av oss som varit emot den oansvariga migrationspolitiken hela tiden, förväntas hjälpa till att lösa problemen. Det är ännu skamligare att de fortfarande inte ens begriper att drastiska, konkreta, akuta och extremt obekväma åtgärder nu krävs.

Det finns nämligen inte längre några diplomatiska och myspysiga integrationslösningar på problemen i dessa parallellsamhällen. Sverige måste helt enkelt dramatiskt minska invandringen från vissa regioner, kulturer, religionsideologier och värderingssystem samt systematiskt börja utvisa migranter som vägrar leva efter svenska lagar och regler. Det måste bli slut på det daltandet som sänder solklara signaler till invandrare att de inte kan bete sig precis hur som helst i Sverige utan konsekvenser.

Strukturellt kvinnoförtryck och könssegregering som “moralpoliserna” i invandrarområden upprätthåller utan konsekvenser är direkta brott, och dessutom grova sådana, mot FN:s mänskliga rättigheter. Sådant agerande borde rimligtvis bestraffas med utvisning från landet, fråntaget medborgarskap eller liknande, med hänvisning till just FN:s stadgor och motiveras med att utvisningen skyddar kvinnorna i området.

Samtidigt måste media börja agera neutralt och stenhårt granska dessa parallella samhällen samt öppet och ärligt rapportera vad som pågår där utan att försköna, ljuga, pixla och mörklägga.

Att terrorism och könssegregering skulle inträffa i Sverige som ett direkt resultat av migrationspolitiken var aldrig en fråga om “om”, utan enbart “när”. Politiker, journalister och kändisar som arbetat stenhårt för att skapa det Nya Sverige där dessa företeelser är vardag har onekligen mycket blod på sina händer. Det är dom som i grunden är ansvariga, inte vi som i åratal varnat för detta men av samma politiker, journalister och kändisar isolerats och hängts ut.

Detta är varken det första terrordådet i Sverige (glöm inte 2010) eller strukturella könssegregeringen som uppdagas. De kommer heller inte vara de sista. Nyheter som dessa kommer nu bli del av vardagen precis som i Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Belgien som praktiserat samma “öppenhet”, “tolerans” och “Welcome Refugees” som Sverige för onda, våldsamma mördarkrafter vars mål är att utplåna oss i våra egna hemländer. Detta är nu officiellt en permanent verklighet även i Sverige som etablissemanget systematiskt vurmat för och infört.

Det vi med säkerhet vet nu är att vi på Avpixlat haft rätt hela tiden, både beträffande terrorism och könssegregering, utöver mycket annat. I det stora sammanhanget är det dock en klen tröst med tanke på alla offer för utvecklingen.

Vi hörs i kommentarsfälten!

Björn Norström

Fler krönikor av Björn Norström hittar du HÄR.

 

Pga ett tekniskt fel gick artikeln tidigare inte att kommentera. Detta är nu åtgärdat.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson