Annonsera på Avpixlat

Det naiva Sverige

KRÖNIKA Den muslimska friskolan Al-Azharskolan i Vällingby könsuppdelar eleverna. Flickor och pojkar har skilda gymnastiklektioner, skilda rum för bönestunder och flickor får gå på skolbussen baktill – pojkarna framtill. Avskyvärt säger statsminister Stefan Löfven – så gör vi minsann inte här i Sverige. Oacceptabelt menar Gustav Fridolin. Som alltid lika naivt överraskade över att det feministiska Sverige är alltmer kulturellt splittrat. Men det är ju inte förvånande om man besvärar sig med att tänka efter en aning utanför den hjärndödande åsiktskorridoren.

Sverige har av påstått humana skäl lockat hit en stor mängd människor med värderingar som är oförenliga med svenska traditioner och jämlikhetsideal. De kallas flyktingar – trots att bara några procent av dem är det enligt FN:s definition. De kommer från kulturer där ickemuslimer är mindre värda, ja närmast fredlösa, där kvinnor är underordnade, där homosexualitet är förbjuden, där lojaliteten bara gäller den egna klanen, där religionen står över allt annat. Är man född och uppfostrad i en sådan kultur ändras naturligtvis inte dessa uppfattningar huxflux för att man får svenskt medborgarskap. I synnerhet inte när Sveriges regering inte gör ett dyft för att förklara dessa, för de nykomna, okända regler och värderingar – utan istället missaktar den egna kulturen, föraktar sina egna traditioner och kallar infödda svenskar för rasister och islamofober.

Att som den svenska regeringen hoppas på en evolutionär snabbspolning hos den muslimska diasporan i Sverige tyder på ansenlig brist på tankeförmåga. Man gör i stort sett allting fel när det gäller integration av miljontals nysvenskar. Att med generösa villkor locka hit långt fler människor än man kan erbjuda ett värdigt liv är helt enkelt omoraliskt. Hur än detta motiveras med den humana, självgoda värdegrund som ryggradslösa och okloka politiker gömmer sig bakom för att slippa ta ansvar för landet och svenska folket. Kostnaderna för att ta hand om alla dessa smugglarkunder och försöka att ge dem omedelbar svensk levnadsstandard är astronomiska. Samtidigt som 60 miljoner verkliga flyktingar försmäktar i fattiga länders primitiva flyktingläger och ytterligare 20 miljoner nu hotas av svältdöd och epedemier i torkans Afrika.

Den svenska solidariteten är synnerligen selektiv och lika förljugen som mantrat om allas lika värde. Vad är likavärdet mellan den pompöse Reinfeldt med 156 000 kr i månaden i övergångsersättning från riksdagen trots eget företag med vinst på 9,5 miljoner – och det afrikanska barn som dör i brist på ett glas vatten. Vad är likavärdet mellan Aftonbladets idiotiskt babblande, välbeställde ledarskribent Anders Lindberg och den syrianske pappa som just mist sina barn i den senaste gasattacken. Dessa hycklande fjantar borde kvävas av sin egen uppblåsta falskhet.

Att fösa samman en stor mängd invandrare i flyktingläger och förorter är att obetänksamt skapa utanförskap och social misär, uppmuntra till motstånd mot svenskhet och svenska lagar, skapa trångboddhet, arbetslöshet och kriminalitet. Dagens politiker motarbetar därmed tidigare generationers långa, mödosamma kamp för ett enat, rättvist och jämlikt folkhem. Det Sverige som tidigare beundrades av omvärlden, men som nu blivit sinnebilden för hur självgod, dåraktig politik och ensidiga medier snabbt kan förvandla ett välmående, tryggt land till ett orwellskt inferno.

Dessa getton omges av osynliga murar och dess invånare gör om dem till kopior av de krissamhällen de uppger sig ha flytt från. De blir växande muslimska öar i det sekulariserade Sverige. Varför de flytt till ett land vars kultur de så föraktar förklaras av de falska löften om kravlöst lyxliv som oansvariga, svenska politiker och media fortsatt sprider i omvärlden. Något som tacksamt utnyttjas av hänsynslösa människosmugglare.

I allt fler no-go-zoner tvingas man leva efter muslimska lagar. Beväpnade ungdomsgäng styrs av våldsbenägen hederskultur. Moralpoliser i form av shariaväktare trakasserar och hotar dem som försöker anpassa sig till svensk kultur. Kvinnor får inte leva utan man, inte gå ut ensamma, inte äta vad de vill, inte dricka eller servera alkohol, inte röka, inte äga hund, inte sola på balkongen, inte visa sig obeslöjade, inte vara sexuellt avvikande, inte använda parfym, inte dansa, inte använda baddräkt etc etc.

Sverige var först i världen med lag om kvinnofrid. Redan år 1280 infördes den av Birger Jarl. Ofredande av kvinnor var belagt med dödsstraff. Nu har vi flest våldtäkter i världen och majoriteten av förövarna är av utländsk härkomst och anser inte att våldtäkt är ett särskilt allvarligt brott.

Moskén är samlingspunkten i dessa samhällen. Dit är kvinnor välkomna i mån av plats – och då hänvisade till speciella, bakre rum. Imamerna styr åsiktsbildning och vardagsliv enligt Koranens bud. En mycket stor del av de muslimska invandrarna har islamistiska ideal och delar i tysthet jihadistiska åsikter med med IS. Till denna terrororganisation har också jämförelsevis många radikaliserade ungdomar från Sverige anslutit sig. Motsvarade en svensk bataljon har rest för att delta i jihadisternas barbariska terrorverksamhet. Tillbaka i Sverige behandlas de som Mallorcasemestrare.

Trots detta hävdar Miljöpartiet att vi ska locka hit fler invandrare. Centerpartiet vill ha ytterligare 30 miljoner invandrare till Sverige. Tokpartiet Fi meddelar genom sin nya partiledare att man vill skrota det svenska försvaret, ha helt fri invandring och inte utvisa utländska brottslingar – eftersom vi inte utvisar vita, svenska sådana. Men man anser ju också att den svenska flaggan är rasistisk, så därifrån kan man ju vänta sig vilket Sverigefientligt vansinne som helst.

Just när jag skrivit denna krönika inträffar terrordådet i Stockholms city.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson