Annonsera på Avpixlat

Bäva månde våra förfäder göra

insandare_150

INSÄNDARE Bäva månde våra förfäder göra. Om de inte redan gett upp hoppet om dagens Sverige och svenskar. Vi som läst lite historia vet att vi har en lång, intressant och brokig historia. Det har varit många krig. Vi har ömsom erövrat, ömsom försvarat och förlorat mark. Vi har även utforskat och funnit nya territorier och kontinenter. Och allt dessa män och kvinnor hade gemensamt, var en orubblig vilja. Så jag undrar nu, vad har hänt med denna vilja? Vart har vår styrka tagit vägen?

Våra politiker har blivit en samling ja-sägare. Frågan är lite,vem som sitter i vems knä, massmedia eller politikerna? Känns mer som en olustig orgie, olustig för oss vanliga medborgare. Massmedia har gått från sin roll som kritiska granskare av makten, till att uppmuntra och uppmana makten att agera på ett visst sätt, och massmedia har istället valt att granska de medborgare som opponerar sig mot den nya ”ordningen”. Tänker på de som kritiskt ställt sig emot det som sker i vårt land och fått se hur de ofrivilligt blivit uthängda. Medan våra politiker helt ohämmat driver vårt land rätt ner i dyn, utan någon form av kritik från massmedia.

Nu har vi börjat få skörda de frukter vi har sått. Eller ja, inte VI, utan ”vi”. Nytt terrordåd i Sverige. Samma metodik som vi sett och hört om i andra länder som Tyskland och Frankrike. Nytt terrordåd, inte det första. Det första, som för övrigt fick mig att välja att aktivt stödja SD, var när Taimour abdulwahab valde att avsluta sitt liv som självmordsbombare i Stockholm. Då var det blott försynen som räddade oss från att det blev fler offer än han själv. Men lärde vi oss något av det? Blev vi mer försiktiga? Uppmärksamma? Började vi iaktta mer? Ifrågasätta mer?

Nej. Livet återgick snart till det vanliga. Folk glömde snart bort detta. Det var ju bara en ensam galning som begick självmord. Ingen annan skadades. Så det var ju inte så farligt, egentligen. Och det är här vi ser vårt största problem. Vi väljer att inte se den potentiella faran. Visst, man ska inte överdriva, man ska inte ”måla fan på väggen”, men man kan heller inte gå omkring med skygglappar. Våra politiker har varit för ”naiva”, vägrat att lyssna på några kritiska röster. Istället avfärdat oss som ”rasister” som försökt hetsa upp stämningen, när vi sagt sanningen.

Under tiden har våldet eskalerat. Våra politiker och massmedia har försökt ”lägga locket på”, få tyst på alla ”olyckskorpar” som kraxar om det ständigt ökande våldet. Morden på Ikea, skjutningen på restaurangen på Vårväderstorget, Biskopsgården, Göteborg… Listan kan göras lång. Och nu då detta. Det terrordåd som drabbade Stockholm. Oskyldiga människor nedmejade av en lastbil. Men vad har alla dessa dåd gemensamt? Jo, detta våld har ständigt kommit utifrån.

Detta, samtidigt som svensken i gemen har blivit alldeles för bortklemad. Svensk ungdom fasar över tanken på att göra värnplikt. Att någon sätter ett riktigt vapen i händerna på dem, lär dem att hantera det, använda det mot fienden. Dagens föräldrar har curlat sina barn intill absurdum, dagens barn är vettskrämda att behöva lära sig något utanför den sammetsvadderade lilla låda de ligger i. Säger man något obehagligt blir de alldeles förstörda. De ska leva i sin lilla rosa fantasi där alla är ”feminister”, där alla kan ”utforska sin läggning”, där ingen säger emot dem. Där inget ”hemskt” finns, där ingen verklighet existerar, där de ”slipper” allt ”otäckt”.

Så, bävar månde våra förfäder göra. Undrandes vad som drabbat oss. Vad som har hänt med den ”svenskhet” vi en gång kunde vara så stolta över. Vi hade empati, vi hade sympati. Vi arbetade hårt för att nästa generation skulle få det bättre. Vi tänkte inte så mycket på oss själva, som på våra barn. Vi ställde upp och hjälpte varandra, men vi gjorde det inte kravlöst. Vi var inte mesiga eller menlösa på den tiden. Vi stod upp för vad som var rätt, och vi var beredda att kämpa för det. Men det var då, nu viker vi ner oss för allt. Minsta krav, och vi viker oss. Urskuldar oss med att det annars är ”rasism”, det är ”patriarkism”, det är ”islamofobi”, det strider mot deras rättigheter. Ursäkterna är många. Och det har gemensamt att våra liv minimeras. För att de ska få ”utvecklas”. Vi ska offras, det är helt ok att kränka oss, så länge inte ”de” blir ledsna.

Minns en bra kolumn av Rolf Malm här. Handlade om indianer och att de var tvungna att vara “hårda som barken på ett träd” för att fatta beslut som var bra för stammen, minst sju generationer framåt. Det är dit jag vill komma. Att vi tänker långsiktigt istället på oss själva. Att vi har politiker som fattar beslut för Sveriges bästa istället för att försöka vinna några vänlighetspriser och ryggdunkningar. Och att massmedia återgår till att göra sitt jobb, granska makten istället för att försöka tala om för oss hur och vad vi ska tänka. För kommande generationer måste vi återföra svenskheten in i våra hjärtan. Istället för att ”öppna våra hjärtan” för massinvasionen, måste vi öppna oss för våra behov. Hjälpa, visst, men inte på bekostnad av vår egna utplåning.

Så jag hoppas innerligt att SD blir och sedan förblir det partiet. Att mitt idoga arbete för partiet inte har varit fruktlöst. Som jag ser det är Åkessons jobb just nu att se till att partiet växer. Att fler sluter upp och stödjer partiet på något sätt. Allt från att rösta till att bli aktiva politiker för SD. Och vi andra, vår uppgift är att se till att SD fokuserar på sin uppgift, att se till att Sverige återfår sin trygghet, sin demokrati, sin frihet, och viktigast av allt sin respekt från andra länder.

Nu är vi världens driftkucku. De skrattar åt oss, de undrar vad som har hänt med oss, de skakar på huvudet åt oss… Vi som en gång var så respekterade, är nu världens byfånar. Vi som en gång var beredda att strida för vår neutralitet har nu inget försvar längre. Vi har så kallade “feminister” som på olika sätt försöker inbilla oss att allt blir bättre, bara vi gör som de vill. Blir ännu mesigare, ännu mer töntigare. Ber om ursäkt för att vi existerar. Vi ska ha ”dialog” om något land försöker invadera oss. Kriminella måste ha ”vård” istället för straff, osv.

Vår så kallade ”feministiska” regering har vanstyrt vårt land något så hejdlöst nu. Hög tid att vi ändrar på detta och får in en regering som vill återställa vårt land. Vi får prata med vänner och bekanta. Vi måste få dem att inse vad som sker i vårt land, vi måste få dem att rösta och stödja SD. Och SD måste få den styrka som behövs för att arbeta för att Sverige åter ska bli den trygga, starka nation vi en gång var. Med karaktärsfasta och viljestarka människor som vi en gång var.

Max Payne

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson