Annonsera på Avpixlat

Svensk kultur behövs i invandrarförorterna för att ändra kvinnosynen

KRÖNIKA Som vi väl vet växer en oönskvärd kvinnofientlighet fram i Sverige i rask takt, djupt rotad invandrarområden, som ett direkt resultat av massinvandring av män från kvinnofientliga länder, kulturer och ideologier i tredje världen. Den enda lösningen att bryta denna utveckling är att systematiskt framhäva svensk kultur och svensk kvinnosyn som det önskvärda i dessa invandrarområden. Om detta inte sker är loppet helt kört beträffande utvecklingen för alltför många kvinnor i Sverige, svenskfödda som invandrade.

Majoriteten av svarta barn i USA växer upp under förhållanden där den biologiska pappan är helt frånvarande. Ett stort problem i amerikanska getton är således att det finns alldeles för få manliga förebilder för framförallt pojkar, alltså vuxna män som representerar det önskvärda för samhället och något positivt som pojkar kan se upp till – drogfria vuxna män som går till ett stabilt jobb, går till gymmet eller springer en runda regelbundet, lever inom lagens gränser och engagerar sig i pojkarnas vardagsliv såsom skolgång och fritidsaktiviteter. Många i USA anser att lösningen på problemen i gettona är män, inte radikal feminism, som uppvisar en positiv ”manlig amerikansk kultur”.

Problemet är dock att det är en ”utmaning”, minst sagt, att få tag på dessa manliga förebilder som är villiga att bosätta sig och leva i gettona som positiva förebilder. De finns naturligtvis, men är alldeles för få. I avsaknad av positiva vuxna manliga förebilder ser pojkarna i amerikanska getton istället kända gangsterrappare och lokala gängledare som förebilder, vilket leder till att alltför många pojkar växer upp i gettona och själva blir gangsters i vad som ter sig vara ett olösligt ekorrhjul. I England börjar liknande problem växa fram.

Även Sverige börjar få massiva problem i invandrarområden där det verkar råda avsaknad av positiva manliga förebilder som representerar det önskvärda inom det svenska och västerländska samhället, till exempel synen på kvinnor. På samma sätt som amerikanska getton behöver mer manliga förebilder för att bryta gangsterkulturen, behöver invandrargetton i Sverige betydligt mer svensk kultur, framförallt manlig svensk sådan, för att bryta den vidriga invandrade kvinnosynen som leder till våldtäkter, kvinnoförtryck och diverse andra barbariska ageranden mot flickor och kvinnor, svenska som invandrade.

Vi vet att ett antal strukturella barbariska ageranden mot kvinnor i dagens västvärld är invandrade från vissa geografiska områden där en viss kultur och religionsideologi styr. En studie av ett kanadensiskt universitet samt amerikansk information påvisar den direkta kopplingen. Om en ärlig studie i Sverige i ämnet hedersvåld och invandring genomfördes skulle naturligtvis resultatet bli detsamma – att förtryck och hedersvåld där kvinnor, men även homosexuella pojkar och män, är offren som ett direkt resultat av invandringen från precis samma länder, kultur och religionsideologi. Vissa av dessa fenomen som nu migrerat till Sverige har dessutom officiella namn – till exempel  taharrush och bacha bazi.

Dagens feminism löser inte dessa problem utan precis tvärtom, bara bidrar till att samma problem ökar eftersom feminismen vänder ryggen till problemen, alltså sanktionerar dessa. Det är redan solklart fastställt genom feminismens val vilka “strider” den ger sig in i och vänder ryggen till.

Problemen som kvinnor upplever i dagens Sverige kring förtryck, hedersvåld, strukturella sexuella övergrepp osv. löses inte genom en totalitär feminism som hatar vita skattebetalande män samtidigt som grupperna som ligger bakom förtrycket, hedersvåldet och de strukturella sexuella övergreppen får fripass att fortsätta sitt kvinnofientliga agerande.

Svensk kultur framställs alltid som ett globalt föredöme beträffande kvinnors situation. Otaliga studier och rapporter bekräftar det, inte minst FN:s. Samma studier och rapporter påvisar att de länder och kulturer varifrån Sverige tar emot ett stort antal manliga migranter från ligger i absoluta botten i samma studier och rapporter, alltså är de mest kvinnofientliga, till exempel Afghanistan, Irak, Syrien och Somalia.

Gällande kvinnors situation vet vi därmed att det svenska är det önskvärda samtidigt som det afghanska, irakiska, syriska, somaliska osv. är det icke önskvärda. Det finns inte en enda trovärdig studie eller rapport där något av dessa länder och kulturer rankas ens i närheten av Sverige och svensk kultur gällande kvinnosynen och hur kvinnor behandlas. Detta är rena fakta, helt obestridliga. Punkt slut.

Nedan är några utvalda skillnader mellan svensk och invandrad kultur från länderna i fråga beträffande just kvinnor.

Svensk kultur / Patriarkala invandrade kulturer

  • Kvinnor och män har samma värdighet / Män har högre värdighet än kvinnor
  • Kvinnor har valfrihet / Män har total kontroll över kvinnor
  • Kvinnor äger sina egna kroppar / Män äger kvinnors kroppar
  • Okonventionella och flexibla könsroller / Traditionella och fasta könsroller
  • Jämställdhet mellan könen / Män står över kvinnor

I utopin, alltså teorin, ska man alltså byta ut invandrad kvinnofientlig kultur och istället etablera kvinnovänlig svensk kultur som normen i invandrardominerade områden! Realistiskt, alltså i praktiken, är det dock en ren omöjlighet. Att förändra människors kultur och värderingar till något helt annorlunda är oerhört svårt, vilket verkligheten konstant påminner oss om.

Att försöka övertala män att förkasta hela sin världsbild som innebär hängivenhet kring en viss kvinnosyn, kultur, religionsideologi och värderingssystem och vars förfäder varit lika hängivna för detsamma i årtusenden är rimligtvis helt omöjligt. Att förkasta hela in världsbild sker inte automatiskt med en axelryckning bara för att man korsar gränsen till Sverige, speciellt inte när man dessutom segregerar sig i enklaver i Sverige.

Många invandrare i Sverige måste alltså erkänna att de, deras pappor och förfäder, kultur, värderingssystem och religionsideologi har haft helt brakfel och dessutom kraftigt ändra sin mentala inställning och sitt praktiska beteende. Lycka till att övertala dem till det. Hur den nya myndigheten ska råda bot på den typen av totalsegregation och parallella samhällen kring värderingar och kvinnosyn är jag nyfiken på. Inbillar man sig att segregering bara är “fysisk” såsom bostad och arbete så begriper man inte mycket kring problemen med segregering och parallella samhällen i Sverige.

Sverige upplever, precis som USA, ”white flight”, vilket i Sverige betyder att dit invandrare från tredje världen med sin kvinnofientlighet flyttar in, flyttar svenskar med sin kvinnovänlighet ut. Kvinnovänlighet byts alltså strukturellt ut mot kvinnofientlighet, vilket slutar med framväxten av till exempel kvinnoförtryck och sexuella övergrepp som utspelar sig överallt runt om i Sverige idag.

I detta ämne är jag inte pessimist. Jag är realist. Nalin Pekgul och Zeliha Dagli verkar nu slutligen ha gett upp kampen om kvinnors situation i invandrargettona. Det invandrade kvinnohatande patriarkatet från tredje världens barbariska kulturer, religionsideologi och värderingssystem vann. Sverige och framförallt kvinnor är de stora förlorarna. Loppet är helt enkelt kört för Sveriges del om landet fortsätter i precis samma bana som den nuvarande, vilket allt tyvärr tyder på.

Precis som amerikaner sedan åratal vant sig vid att det råder en gangsterkultur i getton i USA är det bara för svenskar att vänja sig med och personligen skydda sig mot invandrade barbariska fenomen som kvinnoförtryck, sexuella övergrepp, gäng- och överfallsvåldtäkter, taharrush och bacha bazi.

Vi hörs i kommentarsfälten!

Björn Norström

Fler krönikor av Björn Norström hittar du HÄR.

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson