Annonsera på Avpixlat

Ungt par åt pizza med skinka – misshandlades grovt av invandrargäng

Se upp om du beställer pizza med skinka – muslimer kan bli provocerade.

DANMARK / INVANDRINGS- OCH ISLAMRELATERAD BROTTSLIGHET Många danskar rasar just nu över en ovanligt ful misshandel som begicks under natten mot söndag i jylländska Silkeborg. Det är både själva våldsdådet och motivet som upprör. Ett ungt par blev brutalt misshandlade av ett gäng invandrarynglingar. Orsaken var att paret beställt pizza med skinka på en nattöppen pizzeria. Detta blev en förevändning för det, av omständigheterna att döma, muslimska invandrargänget att ge sig på dem.

Unga män med utomvästlig, asylrelaterad invandrarbakgrund är, som bekant, kraftigt överrepresenterade i brottsstatistiken i hela Västeuropa. I den brottslighet som begås av invandrarynglingar med ursprung i Mellanöstern och delar av Afrika kan man ofta ana en etnisk/kulturell och/eller religiös dimension. De begår inte bara brott för att t.ex. tjäna snabba pengar. De tycks också ofta drivas av en önskan att bekämpa och förnedra den infödda befolkningen, alternativt alla icke-muslimer.

Fenomenet uppmärksammades i Sverige redan för ett tiotal år sedan, då en sociologistudent vid Lunds universitet intervjuade invandrarynglingar i Malmö som dömts för personrån. En del av de unga rånarna ansåg att de genom att råna folk på stan “krigade mot svenskarna“. En liknande vilja att kränka och förnedra etniska danskar och/eller icke-muslimer kan anas i den grova misshandel som ett ungt par i danska Silkeborg utsattes för under natten mot söndag.

Det danska paret, en 23-årig man och hans 24-åriga flickvän, hade varit ute och festat på lördagskvällen. Framåt söndagsmorgonen avslutade de sin utekväll med att gå till en nattöppen pizzeria på centralt belägna Nygade. Paret hade just blivit serverade sin mat och satt sig för att äta, när en yngling med “annat etniskt ursprung” kom fram till den 24-åriga kvinnan. (“Annat etniskt ursprung” är ett uttryck som i dansk mainstream-media brukar användas för att beskriva utomvästliga invandrare, i synnerhet personer med ursprung i Mellanöstern.)

Ynglingen frågade den 24-åriga kvinnan om hon hade griskött på sin pizza. När hon svarade ja slog ynglingen henne i ansiktet. Han ska även ha tagit stryptag på henne. Kvinnans 23-årige partner ingrep och försökte försvara henne. Då lade sig fem – sex kompisar till invandrarynglingen i bråket. De överöste 23-åringen med sparkar och slag. Sedan flydde de från pizzerian. Trots att polis tillkallades och var på plats efter bara några minuter lyckades man inte få tag på det våldsamma invandrargänget.

Den 23-årige killen uppges ha blivit rejält blåslagen, och det ska ha tagit flera timmar för sjukhuspersonalen att plåstra om hans blessyrer. Han tros eventuellt ha fått en hjärnskakning, men ska lyckligtvis ha klarat sig utan allvarligare skador på inre organ. Hans 24-åriga flickvän uppges ha tappat hörseln på det ena örat efter att hon träffats av ett slag där. Det är ännu oklart om skadan är tillfällig eller om hon fått en permanent hörselnedsättning.

En talesman för polisen i Silkeborg uppgav på måndagen att det gäng som misshandlade paret på pizzerian ännu inte identifierats eller gripits. Polisen sade sig dock ha förhoppningar om att gänget fångats på bild av någon övervakningskamera i Silkeborgs centrum, och att de därigenom ska kunna identifieras. Polistalesmannen bedömde att gänget eventuellt kán ha kommit från någon annan ort. Han uppges ha sagt (i översättning):

– Vi har problem med grupperingar med annat etniskt ursprung som kommer till Silkeborg och ställer till bråk. Grupperingarna kommer från Århus, Viborg och Herning.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson