Annonsera på Avpixlat

Ylva Johanssons pyrrhusseger

KRÖNIKA När arbetsmarknadsminister Ylva Johansson i BBC mästrande påstår att antalet våldtäkter i Sverige går ner, ner, ner – då kan det bara bero på en av två saker. Antingen ljuger hon medvetet och hoppas att ingen ska kolla upp påståendet. Eller också är hon så dåligt informerad att hon trodde att hon talade sanning. Det är lika illa i båda fallen.

Ja, det är inte bara illa – det är stor förbannad skam! Ylva Johansson är en av regeringens tyngsta ministrar. Är numera i praktiken också integrationsminister med rätt att köra över andra ministrar. Om hon fattar beslut baserade på lika lögnaktig eller oinformerad grund även i andra frågor än om brist på kvinnofrid i Sverige – då är det rena våldtäkten på anständigheten. Hon påstår att hon ingår i världens första feministiska regering – samtidigt klär hon tillsammans med övriga i “smartaste och bästa tjejgänget” ut sig i löjlig hatt för att håna dem som kritiserar islams slöjtvång. Är det hennes uppfattning om att vara smart?

Den där löjliga hatten får snarare ses som en dumstrut. Eller var hon lite i hatten även på annat sätt? Liksom när detta smarta tjejgäng spökar ut sig i huvudduk för att med brännvinsadvokatur och någon sorts kvinnlig, bakvänd logik påstå sig stötta kvinnor som utsätts för islams groteska kvinnoförtryck. Byggnads styrelsemän inspireras och klär på Kvinnodagen ut sig i rosa pussy-hats! Femton foliehattar – alla medelålders vita män – kämpar på detta vis för ökad jämlikhet mellan könen! Nattmössa vore mer klädsamt. Den skulle också klä LO-ledningen som nu ska slåss för lägre löner för sina medlemmar! Inte undra på att man sedan förra året förlorat över 7 000 förbannade medlemmar.

Är fru Johansson fullständigt känslokall? Hur kan hon sitta där i brittisk TV och påstå att sexövergrepp blir allt ovanligare i Sverige? När i samma ögonblick ett antal kvinnor blir brutalt våldtagna på gator och torg i Sverige. När BRÅ i senaste trygghetsundersökningen visar på att 30% av kvinnorna i Sverige inte vågar gå ut kvällstid. När var tionde kvinna har utsatts för övergrepp. 130 000 av dem yngre än 19 år. När Uppsalapolisen redovisar 60% ökning av sexbrott. När sjukhusen tar emot 20% fler som behöver akutvård efter att blivit brutalt våldtagna.

Är dessa politikerproffs så empatiskt avtrubbade att de offrar normal medmänsklighet och normalitet för politiska pyrrhussegrar i TV. När president Trump pekar ut Sverige som avskräckande exempel på mångkulturfiasko – då rycker Marita Ulvskog ut som tillförordnad psykolog och distansdiagnostiserar honom som sinnessjuk. När förre UKIP-ordförande Nigel Farange utser Malmö till världens våldtäktshuvudstad – då påstår Ylva Johansson – som just visat att hon inte vet vad hon talar om – överlägset att han inte vet vad han talar om. När tyska UD utfärdar varningar om försiktighet för tyskar som ska besöka Sverige – då menar svenska UD att det inte behöver tas på allvar. När två pojkar som våldtagit en 14-årig skolflicka går kvar i skolan – men flickan undervisas på annat håll…

Verkligheten ger ju vanligt folk överväldigande besked om att Ylva Johanssons syn på kvinnofriden i Sverige saknar all trovärdighet. Hon sätter sin egen politiska, välbetalda trygghet före tryggheten för den där 14-åriga skolflickan. Det är avskyvärt! Du har fått ansvar från svenska folket Ylva Johansson – kom ner på jorden och ta det ansvaret!

Denna organiserade lögnaktighet från de styrande är förödande. Detta närmast nordkoreanska förhärligande av verkligheten är mer skrämmande än den verkliga verkligheten. Eftersom inga som helst problem med massinvandring och mångkultur erkänns av de styrande så görs heller inget för att motverka den allt mer katastrofala utvecklingen i Sverige. Det är som om sanning och sunt förnuft försvinner i ett gigantiskt statligt slukhål.

Det närmast sinnessvaga förnekandet av problem gäller ju inte bara kvinnofrid. Det gäller över hela fältet. Trots att vi numera kan läsa om nya mord dagligen, så sitter ansvarig minister Morgan Johansson där i TV och påstår med sedvanligt siffertrixande och orwellskt nyspråk att antalet våldsbrott minskat! Enligt senaste SIFO-mätningen är det nu våld och kriminalitet som svenskarna oroar sig allra mest för – följt av den stora invandringen. Sverige är tryggare än någonsin försäkrar dock politikerna skamlöst och får understöd av regeringstrogna expertslavar som kriminologen Jerzy Sarnecki och komiker som Henrik Schyffert och Henrik Arnstad. Som stöds av rabiata ledarskribenter som Aftonbladets Anders Lindberg – som i sin ofattbara naivitet påstår att folkets upplevda otrygghet bara är resultatet av högerpopulistisk skrämselpropaganda. Det är inget annat än idioti och rent förakt för vanligt folks intelligens. Fem mord bara i Stockholm under senaste veckan är skrämmande, dödlig verklighet herr redaktören – inte högerpropaganda!

Malmö är Sveriges fattigaste kommun. 25% av dess budget består av stöd från andra kommuner. Utan denna Robin Hood-skatt skulle staden gå i konkurs. Arbetslösheten är skyhög. Stor invandring. Växande klyftor. Social oro. Omåttlig kriminalitet. Staden är en tryckkokare med samma problem som övriga Sverige – fast värre. Under Ilmar Reepalus ledning frodades dessutom antisemitismen. Synagogan måste ha poliser på vakt utanför. Simon Wiesenthal-centret avråder judar från att besöka Malmö. USA:s president har upprepat sänt ombud för att markera mot judehatet i Malmö. Men vår statsminister berömmer Malmö och tycker att det är framtidens stad! Det är skrämmande obegåvat.

Bostadsbristen är katastrofal i Sverige. Arbetslösheten bland invandrare skyhög. Värre lär det bli när Sverige de närmaste fyra åren ska ta emot fler invandrare per år än under katastrofåret 2015. Man har visserligen motvilligt tvingats strama åt den helt okontrollerade invandringen, men antalet asylsökande i form av anhöriginvandrare kommer att öka lavinartat enligt Migrationsverket. Annie Lööfs dröm om ytterligare 30 miljoner invandrare hotar att bli verklighet. Vad gör då Stefan Löfven – jo han lovar att Sverige ska ge alla världens fattiga vatten och toaletter och att vi ska ha EU:s lägsta arbetslöshet 2020! Finns det i anständighetens namn ingen gräns för hur lögnaktiga politiska vallöften får vara?

Men de folkvalda nöjer sig inte med att föra folket bakom ljuset genom att förvanska verkligheten. De går mycket långt för att förhindra att andra uppfattningar får spridning. Det är inget annat än politiskt styrd statscensur. Kritiska böcker – som Arntsbergs och Sandelins “Invandring och mörkläggning” förbigås med absolut tystnad i det imaginära, svenska bokbålet. Tino Sanandajis bok “Massutmaning” har finansierats med donationer från svenska folket. Den toppar säljlistorna. Men svenska bibliotek vägrar att köpa in den! När barnboksförfattaren Katerina Janouch uttalar sig kritiskt om Sverige i tjeckisk TV blir hon åthutad av statsministern. Hennes populära barnböcker dras in av bokhandlare. Hon ska mästras i TV-duell med Aftonbladets Anders Lindberg är det tänkt. Men han blir ångvältad av en frispråkig, orädd och blixtrande kvinna som får honom att likna en fisk på land. Trots att han får hjälp av debattledaren.

När polisen Peter Springare på Facebook skriver att invandrare står för de flesta grova våldsbrotten blir han anmäld för hets mot folkgrupp. När detta inte fungerar försöker man med anmälan för dataintrång. Tjeckiska polisen tänker nu demonstrera för sin svenske kollega. Tänka sig – tjeckisk polis går i demonstrationståg för åsiktsfrihet i Sverige! Världen är i sanning upp och ned.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har undersökt Muslimska Brödraskapets inflytande på svensk politik. Detta gillas inte av Socialdemokrater för Tro och Solidaritet. Dess ordförande kräver att rapporten dras tillbaka – vilket är unikt och skulle kräva ändring av Tryckfrihetsförordningen. Man kan med fog börja fundera på om Socialdemokraterna och Miljöpartiet är på väg att bli rent muslimska partier. Med nuvarande takt på muslimsk invandring till Sverige har de snart väljarunderlag nog för att helt överge svenska folket.

Men lugn, gott folk. När Sveriges Radio kommenterar SIFO-undersökningen där svenskarnas oro för våld och brott nu toppar, så har de förklaringen. Det beror på att media under senaste tiden rapporterat om så många mord, våldtäkter, upplopp, bränder och rån. Då är det naturligt att folk blir oroliga slår man fast. Goddag yxskaft – svensk dumhet i ett nötskal.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson