Annonsera på Avpixlat

Till Ygeman och till oss alla som har ärvt detta land

insandare_150

INSÄNDARE De människor som skulle behöva ta sitt ansvar kommer inte att göra det. För de läser inte tidningar eller ser på nyheterna. Deras lojalitet ligger någon annanstans än till vårt samhälle. Den ligger hos ideologins skrift eller dess uttolkare. Denna ideologi är vad de i sin tur indoktrinerar sina barn med.

Eftersom ideologin motsätter sig grundläggande principer för vårt samhällsskick fungerar dessa barn i allmänhet dåligt i skola och samhälle. För dem återstår därför endast kriminalitet och/eller våld. Våld som uppmanas i både ideologi och av kriminella, vilka tacksamt tar emot en till synes aldrig sinande och därtill ökande ström av kandidater, hoppfulla att finna sin plats. Därför kommer inte din uppmaning att hörsammas eller följas av dem. Vi andra tar redan ett stort ansvar. Utrymmet för oss att öka ansvaret är litet och kommer därför att ha marginell effekt.

Till detta kommer det massiva inflödet av likasinnade människor, i krigför ålder, med krigsvana och tvivelaktig eller helt oklar bakgrund. Ett inflöde som över tid, men särskilt på senare tid, kraftigt förändrar demografin.

Av ovanstående skäl har vi idag en lukrativ grogrund för inbördeskrig. Endast en kritisk massa återstår att uppnå. Vapen finns det redan gott om. Men en extra skjuts, som t.ex. inbrott i militärförråd, skulle göra en explosiv situation än mer explosiv. Efter en förevändning för mobilisering kommer inbördeskriget därefter att vara ett faktum. Hur lång tid med dagens situation och politik tror ni att det tar? Min bedömning är att det sker senast 2021, dvs. om mindre än fem år.

När detta inträffar kommer spelplanen att ligga öppen för Ryssland. Med ett för inbördeskrig helt oförberett, och allmänt svagt försvar, är det troligt att de ser ett sällsynt gynnsamt tillfälle att ockupera Gotland. Att behärska Östersjön är förmodligen ett frestande scenario. Men vad mer ligger i deras planer? Kanske en slags beskyddarverksamhet mot Sveriges regering och folk, med förevändningen att stävja inbördeskriget och säkerställa lugn i regionen. Med alla kort på handen får de så också full kontroll över landet. Att Sverige varit skonat från krig och förtryck under flera hundra år är ingen garanti för att det så förblir. Det enda det är en grund för är naivitet och aningslöshet.

En gång i tiden hade jag svårt att förstå varför jag i skolan skulle delta i en tyst minut för terrorismens offer den 9/11. Men efter att ha läst ideologins skrift har jag förlorat all sympati. Jag uppmanar alla att läsa vad som står däri för det är vad vi har att förhålla oss till.

Jag skriver under signatur eftersom jag genom att uttrycka ovanstående känner att jag annars skulle riskera mitt och närståendes liv och välbefinnande. Exempel i vår närhet på att så skett är Flemming Rose, tidigare redaktör på Jyllands-Posten och Lars Vilks, vilka lever, och kommer att leva resten av sina liv, under dödshot, I enlighet med ideologins skrift, vers 33:61.

En observatör

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson