Annonsera på Avpixlat

Fox News belyser återigen Sveriges migrationshaveri

SVERIGEBILDEN Som Avpixlat rapporterat har amerikanska kabeljätten Fox News rapporterat om Sveriges migrationshaveri vid ett flertal nyliga tillfällen. Kanalen levererar nu ytterligare en rapport där den brittiska journalisten Katie Hopkins intervjuades om sitt nyliga besök till Sverige av Tucker Carlson.

Hopkins konstaterar att bilden av Sverige som en utopi inte alls stämmer. Hopkins berättar om asylcenter som bränns ned och om en handgranater utanför en polisstation. Hopkins understryker att svenska kvinnor upplever en rädsla att gå ut men att detta är något som Sverige försöker dölja, framförallt i invandrarområden som Rinkeby. Hon konstaterar att kvinnor i Rinkeby är livrädda för kriminaliteten och gängen.

Carlson och Hopkins konstaterar även att den s k “feministiska regeringen” i Sverige helt misslyckats med att skydda kvinnor. Hopkins påpekar vidare att svenska kvinnor blir nedtystade från att tala ut om problemen. Ett anonymt kvinnligt vittne Hopkins talade med vågar inte visa sig på bild på grund av rädsla för svenska feminister och eventuell hämnd från dessa. Hopkins belyser att svenska feminister är en slags “maffia” som motarbetar svenska kvinnor och allierar sig med kvinnofientligheten som växer fram i landet.

Intervjun belyser även svenskars generella rädsla för att tala om massinvandringsproblemen och att rädslan är ett direkt resultat av totalitära krav på att omfamna mångkulturen från tredje världen, kosta vad det kosta vill.

Hopkins understryker även att Sverige vägrar erkänna problemen som kommer med migrationen från tredje världen och att detta beror på att ett sådant erkännande betyder att hela den svenska världsbilden kring migration därmed bevisas som ett enda stort fiasko och att den mångkulturella utopi som svenska politiker och media målat upp då krossas.

Hopkins påpekar klarsynt att de som anländer från Afghanistan, Somalia, Eritrea och andra dysfunktionella konfliktområden tar med sig sina diverse konflikter och krig till Sverige och att dessa konflikter nu börjar utspela sig i Sverige.

Hopkins belyste även att Sverige ämnar släppa in ytterligare 400 000 migranter från tredje världen inom en snar framtid och att problemen därmed inte kommer försvinna. Många av dessa är för övrigt anhöriginvandrare.

Tucker Carlson konstaterar avslutningsvis att svenskar hellre förstör hela sitt eget land än riskerar att bli kallad “rasist”. Och ännu en gång får vi klart för oss att det är i utländska medier den verkliga situationen i Sverige kan debatteras utan skygglappar, relativiseringar och politiskt korrekta floskler.

Relaterat

Rädd att bli gängens våldtäktsoffer men räddare att bli feministernas offer

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson