Annonsera på Avpixlat

Vi hörs nästa höst, Petter Jenner

insandare_150

INSÄNDARE Så har då Sverigedemokraterna utnämnts till ondskan själv. Det är den kände förintelseöverlevaren Emerich Roth som skriver i SvD – eller gör han verkligen det? Under texten står det Roths namn i samarbete med Petter Jenner, gymnasielärare.

Vad jag kommer ihåg under åren så är Emerich Roth en man med stor integritet och stor förmåga, speciellt verbalt. Vad skall han med en okänd gymnasielärare till? Saken går inte riktigt ihop, så jag utgår ifrån att det är Petter Jenner som håller i pennan.

Först förklarar Jenner, genom svepande till intet förpliktande formuleringar, att Sverigedemokraterna är vår tids efterföljare till 1930-talets nazister, folk som bara suktar efter att återinföra nazismen. Så dags känner man sig som sympatisör med Sverigedemokraterna, rejält mobbad. Man är visserligen van vid det – men det blir än värre. Nu har Jenner fått upp ångan och deklarerar profetiskt:

”…Så länge ondskan klär sig i uniform och kängor och skriker ut sitt hat, är ondskan inte så farlig. Det är när ondskan klär sig i kostym och lägger sig till med lånad vokabulär, som den är riktigt farlig. Att bli insläppt och bli tagen i hand är ondskans högsta önskan, ty väl inne och accepterad, kan den sprida sig som en smittsam epidemi”.

Sverigedemokraterna är alltså rena ondskan, och ondskan behöver man inte argumentera med eller närmare föra i bevis – man bara utnämner den. Så praktiskt Petter Jenner! Det verkar som om du inte riktigt märker att det blir lite väl praktiskt – att du glider rakt in i fållan som är vikt för djupt intellektuellt ohederliga debattörer.

Som sympatisör med Sverigedemokraterna är man van vid mobbning. Man är utnämnd till nazist, rasist, islamofob, homofob, antidemokrat, lögnhals, och allehanda andra epitet…. you name it. Nu är man även enligt Petter Jenner ondskan själv. Tror du Petter Jenner att den som blir kallad för alla de skymford jag nämnde ovan, och nu blir utnämnd till ondskan själv, någonsin kommer tillbaka till sitt gamla parti? Något sådant sker inte – och du, vi hörs nästa höst.

Observer

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson