Annonsera på Avpixlat

SD-ledningen bekräftar Trumps uttalande om Sverige i The Wall Street Journal

SKRÄCKEXEMPLET SVERIGE Som få kan ha missat vid det här laget belyste Donald Trump Sverige som migrationsskräckexempel häromdagen. SD-duon Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson ger nu Trump rätt i en debattartikel i anrika och internationella tidningen The Wall Street Journal. Artikeln ligger bakom en betalvägg och kan eventuellt inte läsas av alla, därför delger Avpixlat en summering av texten nedan.

Rubriken på Åkessons och Karlssons artikel är: Trump har rätt: Sveriges omfamnande av flyktingar fungerar inte och underrubriken: Landet har tagit emot 275 000 asylsökanden, varav många utan pass – leder till upplopp och kriminalitet.

I debattartikeln påpekar Åkesson och Karlsson att Trump inte överdrivit problemen i Sverige kring invandring utan snarare underskattat dessa samtidigt som det nyliga Rinkebyupploppet omnämns. Vidare poängterar man i texten att Sverige släppt in 275 000 asylsökanden mellan 2014 och 2016, flest per capita i hela Europa, varav 80 procent av dessa saknar ID-handlingar.

Kärnan i Åkessons och Karlssons text går ut på att beskriva problemen Sverige nu brottas med som ett resultat av massinvandringen, till exempel att Sveriges nationella säkerhtet äventyras och att 300 jihadister rest härifrån till Mellanöstern för att ansluta sig till IS. Terrorattacken 2010 som lyckligtvis slutade i att endast gärningsmannen omkom omnämns även.

Vidare beskriver Åkesson och Karlsson att upplopp och generell social oro numera hör till vardagen i Sverige samt att utryckningspersonal systematiskt attackeras. Även de växande gängproblemen belyses i texten liksom att vapenvåld, trots landets strikta vapenlagar, är fem gånger vanligare i Sverige än i de övriga nordiska huvudstäderna. Vidare understryker SD-ledarna den växande antisemitismen i Sverige och framförallt i Malmö.

Ett stycke i texten tar upp framväxten av sexuella övergrepp mot kvinnor och att dessa har fördubblats de senaste par åren, och att justitieministern inte anser det nödvändigt att utreda vilka grupper som ligger bakom den kraftiga ökningen.

Åkesson och Karlsson beskriver också hur svensk kultur är under attack och att artister som kritiserar islam mordhotas samtidigt som kulturella evenemang som kan kränka muslimer ställs in i rädsla för muslimskt våld. Även att skolor förbjuds sjunga traditionella sånger belyses i debattartikeln.

Avslutningsvis påpekas det att Sverigedemokraterna ämnar sätta det svenska folket och dess säkerhet först på dagordningen och att partiet växer så det knakar och kan bli Sveriges största parti i nästa års val. I slutklämmen ger Åkesson och Karlsson rådet till USA och dess politiker att inte gå samma väg som socialisterna och liberalerna i Sverige beträffande migrationspolitiken.

Eftersom debattartikeln publicerats i The Wall Street Journal läses den i hela världen av såväl folk på gatan som högt uppsatta politiker. I USA kan vi räkna med att många politiker i kongressen i Washington läser texten samtidigt som ministrar i den amerikanska regeringen och troligen även Donald Trump själv och hans rådgivare tar del av den.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson