Annonsera på Avpixlat

Artisten iklädd Trump-klänning på Grammygalan etta på försäljningslistor

USA / MAKE AMERICA GREAT AGAIN Avpixlat rapporterade för ett par dagar sedan att artisten Joy Villa öppet visade sitt stöd för Donald Trump under Grammygalan i Los Angeles. Detta genom hennes val av klänning, en specialdesignad kreation med texten “Make America Great Again” och “Trump”. I tisdags låg Villa etta på iTunes albumförsäljningslista samt Amazons motsvarighet. Detta som ett direkt resultat av artistens stöd för Trump.

Trump-supportrar röstar inte bara vid valurnan utan även med plånboken. Joy Villa, som inte nominerades för något pris eller uppträdde på Grammygalan i söndags, men som alltså öppet visade att hon stödjer landets nye president Donald Trump låg i tisdags etta på iTunes och Amazons albumförsäljningslistor – före Grammynominerade/-vinnande/-uppträdande artister som Beyoncé, Bruno Mars och Adele. På bara ett dygn efter Grammygalan klättrade Villa över ett tusen placeringar på båda listorna för att slutligen placera sig som nummer ett.

Villa har berättat i en intervju att flera artister under Grammygalan i smyg anförtrott henne att även de röstade på Donald Trump, men uppenbarligen inte vågar gå ut offentligt med det eftersom kulturvänstern i USA förväntar sig att kändisar ska vara emot Trump och helst använda sitt kändisskap för att manifestera ett öppet hat mot landets folkvalde ledare. Villa har, föga förvånande i skenet av detta, mottagit flertalet mordhot från vänsterliberalt håll sedan Grammygalan.

Det kan i sammanhanget vara värt att påpeka att Trump-klänningens designer, Andre Soriano, är en homosexuell invandrare från Filippinerna. Joy Villa själv har såväl afroamerikansk som indiansk bakgrund. Såväl klädskaparen som artisten tillhör grupper som vänsterliberaler i USA förväntar sig ska ha röstat på Hillary Clinton och de som inte gjorde det betraktas nu av de högröstade aggressiva vänsterliberalerna som förrädare och ges epitet liknande de vi sett i Sverige som “husneger” och “husblatte” för invandrare som inte röstar vänster.

Samtidigt som intoleranta och hatiska vänsterliberaler i USA uttrycker sina åsikter genom gap, skrik och våldsamma upplopp visar Trump-supportrar vad de tycker genom hur de röstar i allmänna val och genom hur de spenderar sina pengar, dvs på ett civiliserat och demokratiskt sätt.

Relaterat

Musiker visar öppet stöd för Donald Trump under Grammygalan
Joy Villas webbplats
Joy Villas kanal på YouTube

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson