Annonsera på Avpixlat

Det går att rädda Sverige – om vi vill

insandare_150

INSÄNDARE Vi ser dagligen i media hur Sverige säkert rör sig mot avgrunden. Men vi får aldrig veta hur vi ska lösa krisen. Det är alltid viktigt med en problembeskrivning för att veta vad som är fel, men till slut måste det presenteras en lösning.

Alla vet (nåja) att det är den okontrollerade invandringen som orsakar problemen, men i stället för att ta fram lösningar pratar man hela tiden om vad som är problemet. VI VET! DAGS ATT AGGERA! Vi har släppt in för många i landet från främmande kulturer utan att veta vilka de är. Vi har tillåtit islam och dess värderingar breda ut sig. Föreningar får statsbidrag trots att de propagerar för sharialagar. Islamister har varit ministrar både i borgerliga och socialistiska regeringar.

Det finns inte någon opposition att räkna med längre. Alla partier utom SD är sedan länge grovt skadade av den moderna kulturmarxistiska feminismen. Upplopp och skjutningar, brinnande bilar och våldtäkter, polisen står och tittar på. Kostnaden för invandringen skenar. Vård och skola är under en kollaps i slowmotion.

Vårt land är på väg med stormsteg mot två helt olika utgångar:

  1. Svensken fortsätter att knyta nävarna i fickorna och vi hamnar i samma läge som Libanon är idag. En stat som var ”paradiset i Mellanöstern”, men som idag är en spillra av sitt forna jag med flera muslimska falanger och en liten kristen minoritet.
  2. Militanta grupper av svenskar bildas som motpol mot våldet och våldtäkterna. Tändande gnistor som våldtäkten av en rullstolsbunden kvinna och den Facebooksända våldtäkten i Uppsala saknas ej. När Svensson vaknar ur sin feministiska värdegrundskoma och ser sina döttrar skändade och söner misshandlade går det inte att stoppa vreden. Blod kommer att flyta på båda sidorna.

Statsmakten måste reagera kraftfullt för att hindra dessa scenarion. Tiden för ”lagom” är över; Totalstopp för ALL invandring från MENA och återupprättandet av vårt gränsskydd.

Bilda en insatsstyrka bestående av poliser och militärer. Styrkan ska operera i no go-zoner och allmänna platser. Alla som ser ut att ha invandrarbakgrund skall kontrolleras mot samtliga register. Finns det några tveksamheter transporteras man till förvar.

Massgripanden vid brinnande bilar och stenkastning ska ske för att kunna gripa de skyldiga. En revisionsgrupp bildas som ska granska utbetalade bidrag. Grovt fusk leder till utvisning. Inga bidrag ska betalas ut utan motprestation i form av jobb/samhällstjänst. All statlig tolktjänst upphör.

Migrationsverket ska ombildas till ”Immigrationsverket”, dess uppdrag skall vara att granska uppehållstillstånd. Vid ombildningen sägs samtlig personal upp och får söka sitt jobb på nytt. Alla uppehållstillstånd till personer från MENA de senast tio åren tillbaka ska granskas. Har man ljugit om sin bakgrund förlorar man sitt svenska medborgarskap och utvisas.

Alla brott som leder till minst två år i fängelse ger automatisk utvisning. Gäller även det retroaktivt 10 år tillbaka i tiden. Vapen- och narkotikabrott ger automatisk utvisning. Utvisning skall alltid utföras oavsett vilket öde som väntar brottslingen.

Maxstraffet för ett brott ska alltid utdömas en invandrare. En progressiv straffskala, med fördubbling av förra straffet, ska upprättas. Detta skall även gälla hitrest brottslighet från övriga EU och öststaterna. Detta innebär att upprepade småbrott leder till utvisning.

Alla ”ensamkommande” de senaste fem åren skall testas för ålder. Är man minderårig ska det utredas om man inte kan återförenas med sina släktingar i sitt hemland. Straffmyndigheten ska sänkas för invandrare. Är man gammal nog att våldta någon så är man gammal nog att ta sitt straff. Sverige ska upphandla fängelseplatser i andra länder till lägre pris.

Alla brott och alla ärenden för utvisning medför automatisk internering. Vi vill ha koll på de som vi inte vill ha i landet. Utvisning sker företrädesvis med buss/tåg/båt. Vi ska samarbeta med övriga länder i Europa och välkomna att de bygger upp liknade funktioner för att rädda sina länder. Återupprätta alla gränskontroller mellan länder och samkör register för att fånga brottslingar.

Det kommer inte att kosta en krona att utföra dessa åtgärder eftersom vi slipper invandringens kostnader. Så att rädda landet kommer att innebära att vi sparar pengar och kan satsa dessa på gamla, sjuka och unga. Mycket pengar kommer även att finnas för att hjälpa behövande i krisers närområde och att upprätta säkra zoner att fly till.

Sverige ska bli en sekulär stat. Svenska kyrkans privilegier att utkräva skatt av medborgarna ska upphöra och alla kyrkans tillgångar ska återbetalas till staten. Religiösa byggnader bekostade av främmande makt ska ej tillåtas verka.

De skötsamma arbetande invandrarna som kommit till Sverige med giltiga skäl har ingenting att frukta. Tvärtom, de kommer att uppskatta att Sverige blir svenskt igen. Det var ju det landet de flyttade till.

Till sist;

En sanningskommission tillsätts för att ställa beslutsfattare till svars för att medvetet försöka utrota en minoritetsfolk – svenskarna. De makthavare och mediafolk, som befinns skyldiga att ha ljugit för svenska folket, blir av med alla sina jobb, pensioner och bidrag. Allt presstöd avslutas och SVT läggs ner och ombildas med ny personal. Vid alla framtida beslut är det Sverige och svenskarna som går först.

Så vad väntar vi på? Vill vi hellre ha de andra alternativen?

Tor

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson