Annonsera på Avpixlat

Efter hetsjakten på Katerina Janouch: Är Paulina Neuding vänstermobbens nästa offer?

Paulina Neuding

Paulina Neuding – nästa offer för det “goda” vänsterhatet?

ÅSIKTSKORRIDOREN Den borgerliga debattören Paulina Neuding bidrar med en artikel i det senaste numret av den konservativa, amerikanska tidskriften The Weekly Standard. Hon skriver om den svenska regeringens ovilja att ta krafttag mot, eller att ens diskutera, grov invandrarbrottslighet. Neuding fokuserar särskilt på den våg av våldtäkter och sexuella ofredanden som sveper över landet. Man kan fråga sig om Paulina Neuding nu kommer att utsättas för samma slags drev som drabbade Katerina Janouch efter att hon i tjeckisk tv talat klarspråk om svensk invandringspolitik?

Avpixlat har i flera artiklar redogjort för det drev författarinnan Katerina Janouch utsattes för efter att hon i en intervju i tjeckisk tv gav en osminkad beskrivning av hur Sverige präglats av den okontrollerade massinvandringen. Den politiskt korrekta vänsterns reaktioner tog sig närmast absurda uttryck. Exempelvis tog en barnbokhandel i Uppsala bort Katerina Janouchs barnböcker ur sitt sortiment. Till och med statsminister Stefan Löfven lade sig i diskussionen och menade att Janouch gjort “ett väldigt konstigt uttalande“.

När nu stormen kring Katerina Janouch tycks ha bedarrat publiceras ett nytt debattinlägg som kan komma att leda till samma slags hysteriska reaktioner inom den svenska pk-vänstern. Även detta fall ges en mindre smickrande bild av Sverige i ett internationellt sammanhang. Den liberala debattören Paulina Neuding, bland annat känd från Svenska Dagbladets ledarsida och f.d. redaktör för numera nedlagda Neo, har bidragit med en artikel till ett kommande nummer av amerikanska The Weekly Standard, en politisk tidskrift som betecknas som konservativ. Neudings artikel finns redan nu att läsa på The Weekly Standards webbplats.

I artikeln, som har den engelska titeln “See No Evil. A tale of two New Year’s Eves” jämför Paulina Neuding inledningsvis hur tysk polis hanterade vågen av sexövergrepp i Köln nyårsafton 2015, med hur svensk polis hanterat den våg av sexövergrepp som under det senaste året skett på t.ex. badhus och musikfestivaler i Sverige. Paulina Neuding konstaterar att varken den svenska polisen, Sveriges regering, eller svensk mainstream-media vill tala klarspråk om att det i mycket stor utsträckning är asylinvandrare som står bakom vågen av sexualbrott.

Endast i Sverige: De beryktade "tafsa inte"-armbanden som, i avsaknad av effektivt polisarbete och kännbara straff för förövare, skulle hindra "ensamkommande" unga män från att begå sexövergrepp.

Endast i Sverige: De beryktade “tafsa inte”-armbanden som, i avsaknad av effektivt polisarbete och kännbara straff för förövare, skulle hindra “ensamkommande” unga män från att begå sexövergrepp.

Neuding lyfter därefter fram en rad exempel på hur både svensk mainstream-media och svensk polis försökt “mörka”, tona ner eller bagatellisera grova brott som begåtts av asylinvandrare. Hennes fokus riktas särskilt mot brott med kvinnliga brottsoffer. Flertalet av de exempel Paulina Neuding tar upp torde vara välbekanta för många Avpixlat-läsare. Hon nämner bland annat de många sexuella ofredandena mot flickor på ungdomsfestivalen “We Are Stockholm”, samt hur polisen, under Dan Eliassons ledning, gjorde ett pinsamt försök att motverka ofredandena genom att dela ut armband med texten “Tafsa inte“.

Paulina Neuding sammanfattar sin beskrivning av situationen i Sverige genom att redovisa aktuella siffror från Brottsförebyggande Rådet avseende sexualbrott och kvinnors upplevda otrygghet. Hon berättar bland annat att antalet kvinnor som säger sig ha utsatts för sexuella övergrepp mer än dubblerats under en treårsperiod. 2012 uppgav 1,4% av kvinnorna att de någon gång utsatts för ett sexövergrepp. I en undersökning gjord 2015 var motsvarande siffra 3%. Hela 31% av Sveriges kvinnor säger sig vara rädda att gå ut i sitt eget bostadsområde på kvällstid.

Neuding avslutar sin artikel med följande syrliga kommentar till statsminister Löfven och hans påstått “feministiska” regering, som säger sig värna om kvinnor och kvinnors villkor:

The rise in women’s insecurity is the highest recorded by the Swedish National Council for Crime Prevention since its surveys were introduced in 2006. But at least their country boasts a feminist government.

I och med sin artikel i The Weekly Standard har Paulina Neuding gjort sig skyldig till samma politiskt inkorrekta dödssynd som Katerina Janousch. Hon har, som svensk debattör och offentlig person, i en internationell kontext öppet påvisat invandringsrelaterade samhällsproblem i Sverige. Hon har därmed visat för omvärlden att den svenska politiska elitens drömbild av det mångkulturella paradiset håller på att krackelera. Detta gör man förstås inte ostraffat. Det återstår nu att se om Paulina Neuding kommer utsättas för samma slags våg av politiskt korrekt vänster-hat som nyligen drabbade Katerina Janouch.

Paulina Neudings artikel i The Weekly Standard kan läsas i sin helhet HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson