Annonsera på Avpixlat

År 2037

Rolf Malm

KRÖNIKA När jag i morse väcktes av NNS:en och fick veta att man utfärdat klass 3-varning för extrem kyla under dagen ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om. Igår var det nästan trettio grader kallt och jag fick vänta i över en timme på en överfull buss. Gnisslande och pustande under överlasten slirade den iväg längs oplogade och ishala gator. Det är ojämn vecka, så jag får inte använda min gamla bil – även om jag haft kuponger för att ladda den. Ransoneringarna är nu värre än någonsin. Nu har de sänkt inomhustemperaturen till högst 17 grader under vinterhalvåret. Det är tur att vi haft svala somrar sedan man införde förbudet mot luftkonditionering för några år sedan. Den svenska energipolitiken har visat sig bli den katastrof som många fruktade redan för trettio år sedan.

Trots förbudet frestas man allt oftare att stänga av denna förbannade Nationella Nyhets Service. Jag har nu fått tredje varningen för att inte ha bekräftat att jag tagit del av innehållet och för att jag besökt förbjudna utländska alternativsajter. En varning till och jag lär dömas till samhällstjänst – dvs politisk omskolning.

Sedan den stora politiska kraschen 2018 har Sverige genomgått en hisnande omvandling. Som många varnade för redan innan dess klarade man inte att bibehålla den tidens välfärdssamhälle samtidigt som man trots all välvilja totalt misslyckades med att integrera miljontals lågutbildade invandrare. Som trots det kommunala självbestämmandet med hot och piska tvingats på enskilda, små, fattiga kommuner. Jag minns att den då välkände kriminologen Leif G.W. Persson förutspådde att självförsvarsmord skulle bli vanliga i framtiden. Folk som bor ödsligt har ofta vapen hemma och polisen kommer inte – vad gör man då om någon tar sig in och hotar, sa han då. Nu läste jag på World News att svenskar lika ofta som amerikanare har skjutvapen i hemmet. Mer jaktgevär än revolvrar dock.

Det fanns ju folk redan i början på 2000-talet som försökte varna för briserande kriser – bostadsbristen, skolförfallet, kulturkrockarna, islamiseringen, energiförsörjningen, statsfinanserna, arbetslösheten, sjukvårdsköerna och allt annat elände vi upplever idag kunde förutses. Även utländska politiker, experter och internationella media framställde i allt högre grad Sverige som ett varnande exempel. Men den tidens svenska politiker ägnade sig mer åt att försöka dölja verkligheten än åt att agera och vidta motåtgärder. Allt utgick från att tysta all debatt och censurera all information som skulle kunna gynna Sverigedemokraterna.

Jag kommer ihåg när en svensk barnboksförfattare med tjeckiskt ursprung intervjuades i tjeckisk TV och öppet berättade om eländet i Sverige. Statsminister Löfven gick i taket och fördömde henne i starka ordalag, hennes oerhört populära böcker togs bort från butikshyllorna och pk-pressens ledarskribenter skrev rasande bannlysningsartiklar. Bara finsk TV gav henne chansen att försvara sig. På den tiden räckte det att äta lunch med välkända Sverigedemokrater för att bli bannlyst från svenska medier. När man idag läser om hur ansvariga politiker i ofattbar omfattning lurade svenska folket – och kanske sig själva – och med alla medel förnekade de enorma asylkostnaderna, ogenerat och reflexmässigt kallade alla kritiker för rasister, smygande arbetade för islamiseringen och storvulet kallade Sverige för en humanitär stormakt – ja, det är fortfarande helt ofattbart att en liten exklusiv grupp folkvalda så till den milda grad kunde vilseleda och förråda dem som valt dem.

Några av dem styrdes väl av ren och skär dumhet – men några måste ju haft en hemlig agenda och andra uppdragsgivare än svenska folket. Någon trovärdig analys av vad som drev dem och vilka de värsta femtekolonnarna var lär vi aldrig få.

Det märkliga är ju att vi fortfarande inte riktigt vill höra talas om den här tiden. Vi tycks lida av en kollektiv skam över att vi inte reagerade och försvarade vårt land mot det skamliga förräderi som vi utsattes för – trots att de flesta av oss innerst inne anade vad som komma skulle. Vi hissade trosvisst den svenska flaggan så länge det var tillåtet. Vi borde ju fattat att demokratin var död när Sverigedemokraterna blev det största partiet – men ändå behandlades som paria och sedan förbjöds. Vi borde insett detta redan när man införde den beramade decemberöverenskommelsen om att sätta Sverigedemokraternas väljare i skamvrån. Den kallades ju för DÖ och hör till den skammens påfund som nu censureras bort från våra barns historieböcker.

Samtidigt lät vi oss styras av ett litet islamistiskt Miljöparti med några få procents röster. Vi hade ju under en tid t.o.m. en islamistisk bostadsminister – även om han för det mesta befann sig i Turkiet. Det har ju nu skrivits böcker om hur ofattbart naivt och okunnigt detta sektliknande parti drevs från äkta miljöengagemang till lekstuga för politiskt okunniga strebrar med minst sagt oärliga motiv. Nu återfinns de flesta av dess företrädare väl etablerade i SI – Svenska Islampartiet, som är på väg att bli största parti. Skuggat av IS – Invandrarnas Samling och FI – Feministiskt Initiativ. Det ryktas nu om att dessa tre ska bilda ny verklig regering.

Det var ju inte så svårt att t.ex. räkna ut att den tidens bolåneekonomi inte skulle kunna överleva särskilt länge. Nu står vi där med 25% ränta och miljontals högt belånade hem till salu. Hela samhällen har blivit rena spökstäderna med alltmer förfallna fastigheter som ockuperas av bostadslösa, illegala invandrare. Polisen och bankernas privata säkerhetsstyrkor har inte resurser att förhindra förslumning och snyltboende. Ekonomiska värden av gigantiska mått förstörs och – än värre – hela vårt kulturarv, vår historia och vår nationella framtid begravs under den mångkulturella lavin som vällt över oss sedan riksdagsbeslutet om att Sverige skulle vara en multikulturell nation. Det är än idag svårt att fatta hur man kunde smyga igenom ett så dramatiskt beslut i riksdagen utan debatt och utan att informera medborgarna. Hade svenska folket insett hur detta radikalt skulle komma att påverka framtiden, skulle det aldrig kunnat ske.

Polisen kan numera bara kontrollera några få delar av landet. Bevakade reservat för välbeställda och kändisar. Med välfyllda butiker, exklusiva sjukhus, rent vatten, fungerande avlopp och el dygnet runt. Alla förstäder har tagits över av muslimer och styrs av sharialagar och kriminella gäng. De gamla husen från miljonprogrammets tid står oreparerade och vandaliserade och påminner om de övergivna bostadskvarteren i Tjernobyl. Sedan man under tiden efter 2018 började mörda poliser och annan blåljuspersonal har man tvingats överge alla ambitioner om att återställa ordningen. Malmö var den första stad som blev “öppen stad”. Sedan den extraskatt som togs ut från övriga medborgare för att underhålla Malmö inte betalades förföll ju staden snabbt. Där finns idag inga öppna kyrkor, inga synagogor, inga dansrestauranger, ingen svensk polis, inga gayklubbar, inga Pridefestivaler – och inga judar. Där vajar inga regnbågsfanor och där har kvinnor ingen makt. Där talas bara arabiska. Danskarna har stängt Öresundsbron och FN har meddelat att ickemuslimer besöker staden på egen risk.

Det är ju närmast ofattbart att det fick gå så långt utan att svenska folket protesterade. När man läser om den tidens politiker och deras sanslösa uttalanden är det närmast skrattretande – om det inte vore så fasansfullt dumt. Tänk att en ansvarig politiker utan att bli utskrattad kunde lova att fixa den urartade svenska skolan på 100 dagar. Att en statsminister på allvar kunde lova EU:s lägsta arbetslöshet år 2020! Att han inte skämtade när han lovade ordna toaletter till världens alla fattiga! Man tar sig för pannan i förundran över hur godtrogna vi var. En inrikesminister kunde påstå att sexuella övergrepp var vanligare på 1980-talet – samtidigt som Sverige hade flest våldtäkter i hela världen! De folkvalda kunde utan att skämmas påstå att Sverige var tryggare än någonsin – samtidigt som polisen stod maktlös inför dagliga mord, ständiga bilbränder och rekordnoteringar för allt från rån och inbrott till misshandel och vapeninnehav.

En tid när naiva politiker, en medlöpande, samvetslös journalistkår och en brottsligt enögd public service närmast oemotsagda kunde påstå att invandringen var lönsam och på alla sätt berikande för det barbariska Sverige! När en partiledare gick till val med kravet att vi skulle ta emot ytterligare 30 miljoner asylsökande – samtidigt som pensionärerna tvingades leva under existensminimum och dela på frukostäggen på äldreboendet. Bara för att ta några exempel på den tidens fullständigt hårresande politiska lögner och falsarier – som vi medborgare av bekvämlighet och socialt tvång till stora delar svalde med hull och hår. Fullständigt missledda av en en korrupt mediekår och en närmast religiös tro på det politiskt korrekta, mot allt sunt förnuft stridande svindleri som den tidens makthavare utsatte oss för.

Med tanke på de omistliga värden som gått förlorade på historiskt kort tid vet man inte om man ska skratta eller gråta när man läser om vad som på den tiden behandlades som stora ödesfrågor. Striden stod het om negerbollarna. Astrid Lindgren beskylldes för rasism för sin berättelse om Pippis pappa negerkungen. Tintin i Afrika och andra klassiker brändes i imaginära bokbål. Plåstertillverkare anklagades för rasism eftersom de bara gjorde rosafärgade produkter. Feminister satte sjal över håret i bakvänd sympati med islams förtryckta kvinnor! En rondellhund skapade nationell kris. Politiker tvingades avgå för att ha använt ordet volym i samband med invandring! Unga män i värnpliktsåldern kallades för ensamkommande flyktingbarn, tiggare kallades EU-migranter, en könlös varelse uppfanns och kallades hen.

Tillhörde man inte de förment förtryckta, men hysteriskt hyllade och Prideskrålande HBTQ-grupperna ansågs man lida av homofobi, var man rädd för den bestialiska terror som i islams namn våldtog världen var man islamofob, invände man mot den oproportionellt stora invandringen kallades man xenofob, hävdade man att Sverige förr varit ett jämförelsevis tryggt och idylliskt land fick man diagnosen Bullerby-syndrom. Vad man än invände mot beskylldes man för att vara rasist. Ogillade man könskvotering var man manschauvinist, fosterlandskärlek likställdes med nazism och påstod man att vi hade en ärvd kultur, värd att försvara, blev man fascist. Var man inte rasifierad var man vit, avskydd, medelålders man och hyllade man inte feminismen, så var man dödsdömd. Ord bytte betydelse och nyspråksbegreppen haglade. Man undrade ibland om det fanns ett särskilt verk med tusentals anställda vars uppgift var att hitta på nya ord och förbjuda gamla. Det som i Orwells värld kallades för sanningsministeriet fanns med säkerhet i Sverige redan före 1984.

En enda norrländsk polispatrull skulle bevaka ett område stort som hela Danmark! Gotland skulle försvaras med 120 soldater! Snart därefter fick Ryssland i praktiken hyra hela ön på obestämd tid. Men det ska gotlänningarna kanske vara glada för. De kan leva mer svenskt än övriga svenskar på det mångkulturella fastlandet och de är undantagna från de nya svenska skattelagarna. Redan före 2018 fick vi andra via skattsedeln börja betala för den kostsamma asylpolitiken och de historiska misstag som motiverades med den mystiska värdegrunden, den feministiska politiken och den allt förlåtande tron på cynismen om allas lika värde. Höjda skatter och avgifter smögs efterhand på oss. Så infördes den höga arvsskatten, förmögenhetsskatten, fastighetsskatten och de allt högre skatterna på energi, bolag, transporter, miljö etc. Allt för att i någon mån kunna bibehålla välfärdssamhället trots den gigantiska arbetslösheten bland alltfler invandrare. Som nu i rask takt blir pensionärer utan att någonsin ha kunnat arbeta och betala skatt.

Effekterna blev ju de motsatta. Utländska investeringar försvann, svenska företag flydde landet – liksom privata förmögenheter, entreprenörer, uppfinnare och välutbildad arbetskraft. Vi har blivit ett fattigt låglöneland istället för den uppfinningsrika, avancerade, framgångsrika tekniknation vi en gång var.

När man så förbjöd privata vård- och utbildningsföretag att gå med vinst så la man grunden till dagens totala kaos inom stora delar av samhället. Istället tvingades man erbjuda sjukvårdspersonal och lärare tredubbla löner för att täcka den akuta personalbristen. Effektiva bemanningsföretag och privata företag ersattes alltså av ännu dyrare, panikartade, skattefinansierade korttidsanställningar för att klara krislägen.

Nu har vi ju i många år styrts av vad som kallas en expeditionsministär. Alla vet ju att det beror på att inget politiskt block är berett att ta ansvar för det som är kvar av Sverige. Utmaningarna som problemen länge kallades har blivit för många, för stora och politikerföraktet har vuxit sig allt mer hatfullt. Ingen vill ta ansvar för den totala ansvarslöshet som ledde fram till dagens tragedi.

Men vi har ju förlorat stora delar av vårt land tidigare. För 200 år sedan förlorade vi Finland till ryssarna. Det svek av överheten som Runeberg skrev om i “Fänrik Ståls sägner” med den tappre men enfaldige Sven Duva som förgäves offrade livet i kampen för fäderneslandet.

Bra, bra han ropte – bra, håll ut min käcka gosse du.
Släpp ingen djävul över bron, håll ut en stund ännu!
Det kan man kalla en soldat, så skall en finne slåss.
Fort gossar,skynda till hans hjälp!Den där har räddat oss.

Så hördes hornblåsarens sista tapto ödsligt eka över nejden – föreslår min nya, tänkande IQ-dator som avslutning på denna framtidsdrapa.

Rolf Malm

Fler krönikor av Rolf Malm hittar du HÄR.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson