Annonsera på Avpixlat

Islams utbredning fortsätter

Ulf Blomquist

DEBATT År 0 uppstod kristendomen som bredde ut sig vid sidan om judendomen. När Muhammed utvecklade islam i Mecka ca år 600 var det en fredens religion eftersom han då inte hade mycket makt. När han senare flyttade till Medina och lyckades få många anhängare, genom att berika sig själv och de sina genom att råna kamelkaravaner, omvandlade han islam till en erövringsrörelse. Nu blev islam inte bara en religion (tro) utan också en politisk rörelse genom att Muhammed införde en lag, sharialagen (”ett land skall med lag byggas” enligt Karl XV). Lagen innebar en rätt att erövra nya områden med judisk eller kristen befolkning. Innevånarna fick tre val, konvertera till islam, förbli kristen eller jude om man hade råd att betala en extra skatt eller dödas.

Erövringarna bredde ut sig under 1400 år. Nu omfattas hela arabvärlden, Persien, Turkiet, Kaukasus, Afghanistan, Pakistan, Bangladesh, Indonesien, Malaysia, Albanien, Kosovo, Somalia m fl länder. Ett land tröttnade på islam och lyckades frigöra sig, Spanien, men det tog 600 år. Islam fortsätter i dag sin utbredning söderut i Afrika. Somalia var faktiskt en sekulär stat före år 1990. Kvar finns små öar av kristna, t ex kopterna i Egypten, yazidier i Irak men både den judiska och den kristna befolkningen tvingas fly de islamska länderna och deras synagogor och kyrkor förstörs successivt. I dess ställe byggs moskéer. Nu även i Europa.

Vi ser nu början på en erövring av Europa. Den sker smygande och underlättas av kristendomens undfallenhet och människans brist på förmåga att ta till sig i tid vart ett skeende är på väg. Vänstern verkar till och med heja på utbredningen och kallar dem som vågar beskriva verkligheten för islamofober. Kosovo är ett exempel i liten skala på hur islam tagit över ett område befolkat av serber, genom höga födelsetal. I Kosovo var enligt Wikipedia 66% albaner år 1921 och år 2011 var de 93% av befolkningen. Enligt Landguiden.se har Serbien ett nativitetstal/födelsetal på 9 per 1000 invånare. Sverige har 12 och Kosovo 17. Nästan dubbla födelsetalet i Kosovo jämfört med Serbien alltså. För många år sedan läste jag om hur albanerna i Makedonien kände sig diskriminerade. Lagstiftningen missgynnade familjer med många barn och det gällde främst albanerna som är muslimer.

Muslimerna har två kraftfulla vapen för sin erövring, högt barnafödande och koranen med sharialagstiftningen. En ”sann” muslim får inte ha vänner som är otrogna, därför bildar man parallellsamhällen där man kan be fem ggr om dagen, äta halalslaktat kött och tvinga in kvinnorna i hem och slöja. Övriga samhället intar en föreställning om att vi utestänger muslimerna, medan det i verkligheten är så att de ”sanna” muslimerna inte vill integreras i det övriga samhället. En ”sann” muslim får inte tvivla, det innebär dödsstraff enligt koranen. En muslim får inte lämna islam. Det straffas också med döden enligt sharia. Liksom blasfemi. En muslimsk kvinna får enligt koranen inte gifta sig med en otrogen. En muslimsk man kan dock gifta sig med en otrogen som då måste konvertera till islam.

Islam kommer successivt att flytta fram sina positioner, särskilda badtider i badhus, halalkött och slöja i skolorna, islamska friskolor m m. Det fria ordet begränsas och de som vågar utnyttja det hotas till livet, t ex konstnären Vilks. Antalet människor som behöver polisskydd och skyddat boende ökar och kan tillsammans med andra säkerhetsåtgärder på sikt undergräva landets ekonomi. Det är bara en tidsfråga innan vi behöver införa liknande kontroller till teater, tåg m m som till flyget idag. Andra ändrar sitt beteende och undviker platser med mycket folk, t ex tar bil istället för tåg. Ytterligare ett argument mot snabbtåg.

Västerlandet och de kristna vill visa tolerans och viker undan. ”Tolerans mot intolerans är feghet” har Ayaan Hirsi Ali uttryckt. Som somalier och före detta muslim vet hon vad det handlar om. Kriminella i utanförskapsområdena bryter mot koranen och kan därför inte komma in i paradiset. När personen blir varse detta, kanske i fängelset, finns ett säkert sätt att nå paradiset, att dö i jihad. Men det är inte bara kriminella som är i riskzonen, verkligheten visar att även välutbildade till synes välintegrerade muslimer och konvertiter snabbt kan radikaliseras. Anledningen är att islam är så utformat att det har ett hårt grepp om individen, rädslan att inte komma in i paradiset efter döden, det behövs mycket lite påbyggnad för att gå ut i jihad. De första som nu får ta smällen för islams utbredning i Europa är judarna, ett ökande antal lämnar Europa för Israel och andra delar av världen. Sedan står kristna och andra otrogna på tur. Detta har redan börjat i utanförskapsområdena där etniska svenskar, kristna, homosexuella och andra avvikare trakasseras.

Det finns bara en kraft som kan hindra islam att successivt ta över Europa och det är ateismen, eftersom den avskaffar Gud. Människor befrias då från religionens barlast och får möjligheten att tänka fritt. För att nå dit krävs bra skolor, inte religiösa friskolor, och djupa kunskaper i biologi. När Darwin utkom med sitt verk om arternas uppkomst var det som om alla pusselbitar föll på plats. Plötsligt såg man de mekanismer som gjorde att nya arter och mer komplexa organismer kunde bildas i en självgående process, det behövdes bara tillräckligt lång tid och den fanns. Det finns organismer i fossil och i verkligheten som visar de olika stegen i utvecklingen t ex från encelliga djur till människa.

Det finns arter som beskriver utvecklingen från vattenlevande till landlevande djur, som slamkrypare (en fisk som kryper på land och till och med klättrar i träd), lungfisk (en fisk som andas med lungor i sin håla i jorden under torrperioder). Till och med den mänskliga fosterutvecklingen visar utvecklingen, där fostret i ett stadium har gälspringor. Ju mer vetenskapen studerar naturen desto mer bekräftas riktigheten i Darwins teori. Det behövs inte längre en Gud för att skapa detta och hur skulle en Gud kunna skapa denna komplicerade väv av organismer, den måste växa fram organiskt genom sexuell förökning och det naturliga urvalet.

Det är bara logik och kunskap som kan rädda Europa från att bli som t ex arabvärlden idag. Vi ser nu början på ett inbördeskrig i Europa. Under de senaste två åren har islams fotsoldater dödat ca 260 människor i Paris, Nice, Bryssel, Saint-Étienne-du-Rouvray, Köpenhamn och Berlin. Åtskilliga terrordåd har också stoppats i tid. Vi trodde att vi nu skapat ett system för fred i Europa. EU har varit ett fantastiskt fredsbygge, men med invandringen från dysfunktionella delar av världen växer dysfunktionen även inom Europa. Detta kan också tära på resurserna som finns tillgängliga för klimatarbetet.

Ett hopp är de kulturella muslimer som är sekulära, men hur stor andel är de? En undersökning av 600 muslimer i Norge visade att 41% ville att de som kritiserar islam skall straffas och 7% ville ha dödsstraff för det. Undersökningar finns även i andra europeiska länder med liknande resultat. En del som kommit är som tur är kristna eller ateister. Det är ofta före detta muslimer som varnat västerlandet för islam, men väst har haft svårt för att ta till sig informationen. Man väntar istället tills verkligheten kommer ikapp, men då kanske det är för sent.

För den som är intresserad och vill få den kunskap som dagens vanliga media mörkar finns här en liten litteraturlista m m, som jag själv skaffat kunskap från:

Titta på Mona Walters videor på Youtube. Hon bor i Sverige men är från Somalia och har lämnat islam för kristendomen.

Läs Salman Rushdies memoarer Josef Anton. Här beskriver han hur ologiskt vi fungerar inför hotet från islam. Han är själv kulturell muslim men ateist. Levde med personskydd i nio år p g a fatwan.

Ayaan Hirsi Ali finns både på Youtube och som författare, t ex hennes memoarer En fri röst (svenska), Infidel (engelska) eller boken Nomad. Hon var muslim från Somalia, som gått i koranskola i Saudiarabien. Som flykting i Nederländerna lämnade hon islam och blev ateist. Efter dödshot där fick hon fly till USA, där hon lever med personskydd.

Läs Samuel P Huntingtons The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order. Han är professor vid Harvard och Columbia University och skrev boken för 20 år sedan. Han förutsäger i boken det som händer idag och varför det händer.

På sajten Avpixlat finns e-boken Islam under slöjan av Nils Dacke helt gratis. Han beskriver här koranen med dess verser och Muhammeds och islams historia.

En nyutkommen bok är Landsplågan Islam av Hege Storhaug. Hon har lång erfarenhet av islam. Hon är norska men boken finns på svenska.

Till sist Jag är Malala, memoarer av Malala Yousafzai och medförfattaren Christina Lamb. Skolflickan Malala blev skjuten av talibanerna i Pakistan, men överlevde mirakulöst. Hon skildrar i boken bl a arabernas negativa påverkan på Pakistan.

Ulf Blomquist
Akademisk utbildning i biolog, miljö m m

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson