Annonsera på Avpixlat

WikiLeaks: Ett barn kunde listat ut lösenordet som blottade Clintons korruption

USA / PRESIDENTVALET Avpixlat rapporterade nyligen att media har desinformerat kring den påstådda ryska hackningen under det amerikanska presidentvalet. Även WikiLeaks grundare Julian Assange påpekar nu att de inte fick informationen av Ryssland samt att ett barn kunde legat bakom hackningen då e-post-lösenordet “password” användes av Hillary Clintons kampanjchef.

I en nylig intervju konstaterar Assange att Ryssland inte var källan bakom WikiLeaks hundratusentals e-postmedddelanden som läckte ut under valkampanjen. Assange påpekar att Demokraternas kampanjchef John Podesta, som läckan kom från, använde ordet “password” som sitt lösenord för sin e-post och att vilket barn som helst kunde listat ut det.

Vilket barn som helst skulle alltså kunnat logga in på Podestas e.post genom att endast pröva lösenordet “password”, vilket tydligen någon gjort och därmed fick tillgång till Podestas hundratusentals e-postmeddelanden som slutligen visade hur korrupt och ohederligt Hillary Clinton och det Demokratiska partiet agerat under valkampanjen.

Utöver detta ska Podesta även ha delat med sig av olika lösenord till diverse konton till andra människor i e-postmeddelanden. Podestas ovarsamhet kring lösenord och delning av dessa är alltså grundorsaken till situationen.

I grunden är det inte någon form av hackning som är problemet utan faktumet att Hillary Clinton och hennes valkampanj var inblandad i ett stort antal fall av korruption, såväl politiska som ekonomiska.

Det vänsterliberal media helt enkelt vägrar erkänna är att Hillary Clinton bär skulden till hennes eget fall genom hennes korrupta agerande som hon hoppades inte skulle komma till ytan. Ur ett demokratiskt perspektiv är det naturligtvis hälsosamt att korruption bland den politiska eliten exponeras, oavsett hur, eftersom medias roll är att granska maktens korruption och inte att mörklägga och försvara detsamma.

Det är dock mycket tveksamt om vänsterliberal media hade agerat på samma sätt om det var Donald Trumps e-post som hamnat i fokus på samma sätt. Att vänsterliberal media anser att det är ett hot mot demokratin att politikers korruption blottas måste anses vara ett mycket anmärkningsvärt ställningstagande och kan i sig ses som ett direkt hot mot demokratin.

Print Friendly
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson