Annonsera på Avpixlat

Därför lönar sig invandringen

insandare_150

INSÄNDARE Ingen vet hur många de egentligen är. Men under Reinfeldts regering kom bortåt en miljon nya arbetssugna somalier, irakier, afghaner, eritreaner in till Sverige. De skulle förmodas fylla de stora hål som 40-talisterna lämnade efter sig i framför allt offentlig sektor.

Men det var bara en sak: 40-talisternas uttåg från den svenska arbetsmarknaden förvandlade inte Sverige till en Grevéost. Detta uppblåsta kollektiv av gamla kommunistkramare, var precis den jätteproppen Orvar som man brukade kalla dem för. Hela denna generation var i själva verket ett stort gäng pappersvändare vars jobb nu har rationaliserats bort. Trots detta slet man sönder Sverige till det blödande sår som vi nu bekämpar utan att patienten blir frisk.

Trots att 40-talisternas arbeten rationaliserades bort, svällde den skattefinansierade sektorn till en nivå den aldrig befunnit sig på tidigare. Varför?

Svaret är: Flyktinginvandringen. Uppgifter om hur många som jobbar i flyktingindustrin är svåra att få tag på men en indikator är att kommunalskatterna nu sticker i höjden. Det kostar att anställa alla dessa tjänstemän, vårdpersonal, utbildare, asylmottagande enheter, fylla migrationsdomstolar, bostadsföretag och bostadsrättsföreningar som ska användas som flyktingbostäder.

De “ensamkommande barnen” (männen) kräver insatser som ingen grupp får, eller har haft någonsin. Varje “barn” har en egen passopp på sina boenden. Dessutom; kockar, jurister, gode män, tolkar, etc, alla får de sina extraknäck. Men allt ska också betalas. Av oss.

Men samtidigt så minskar arbetslösheten och nyanställningarna har givit många sköna skattekronor till systemet men utan att den inhemska befolkningen har upplevt någon förbättring. Tvärtom. Uttaget från dessa system är högre än inkomsterna.

Att det inte knotas mer om invandringen till Sverige, beror till viss del på att så många får jobb genom denna industri. Man brukar tala om att vi står inför en systemkollaps. Fredrik Reinfeldt har förstås hånat och uppvisat sitt folkförakt när han frågade om “brann granen ner i år?” Systemkollaps handlar om att mer pengar försvinner ut från den gemensamma plånboken än vad som kommer in. Visst går det att skjuta det hela på framtiden genom att pungslå oss med ännu högre skatter samtidigt som det skärs ner på alla områden. Förutom inom flyktingindustrin.

Men någon gång kommer gränsen till vad systemet orkar med. Arbetslösheten skenar, sjukfrånvaron ökar, vårdcentraler krymps ner, sjukhusen förmår inte att rädda liv eller göra nödvändiga insatser, bidrag fryser inne och skolor får stänga. Under tiden försöker media skrämma oss med Donald Trump och Vladimir Putin. Istället borde man fokusera på vad som sker innanför våra egna gränser.

Medborgare X

Print Friendly, PDF & Email
FacebookTwitter

OBSERVERA!

Kommentarer förhandsgranskas inte av Avpixlat och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Genom att kommentera intygar du att du är införstådd med och lovar att följa Avpixlats kommentarsregler.

Avpixlat på Facebook           
Donera
Donera med Swish
Annonsera på Avpixlat
Bojkotta bojkotten
SD Huddinge
Fakta om romer - artikelserie
SD Nacka
Yttrandefrihet 2.0 – Avpixlats nya teknik för fria kommentarer i gammelmedia
Bli medlem i SD
Hjälp till att sprida Avpixlat
Från sjuklövern till SD
Artiklar i samarbete med Dispatch International

Krönikörer

Mats Dagerlind
Björn Norström
Joakim Mårtensson
Rolf Malm
John Gustavsson
MigiLeaks

Arkiv

Kategorier

Besökare


MediaCreeper Creeper

Boktips

Vaclav Klaus - Folkvandring

Boktips

PK-samhället

Boktips

Haveriet - Den humanitära stormaktens fall

Boktips

Rekyl - Jan Öhman Gustafsson

Boktips

M/S Estonia - Stefan Torssell

Boktips

Landsplågan islam - Hege Storhaug

Boktips

Därför är mångkultur förtryck - Nima Gholam Ali Pour

Boktips

Nötskalet - Arnstberg och Sandelin

Boktips

Candida Olsson - Arvid Klegg

Boktips

Romer i Sverige - Karl-Olov Arnstberg

Boktips

Framtidsmannen - Jan Sjunnesson

Boktips

Landet som försvann: Politiskt inkorrekta krönikor - Julia Caesar

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Islam under slöjan - Nils Dacke

Boktips

Låsningen - Jan Tullberg

Boktips

Invandring och mörkläggning - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Invandring och mörkläggning II - Arnstberg & Sandelin

Boktips

Farliga ord - Carlqvist & Hedegaard

Boktips

Satis Polito - Jimmie Åkesson

Boktips

Inte svart eller vitt utan svart och vitt - Merit Wager

Boktips

Världsmästarna - Julia Caesar

Boktips

Absolut Sverige - Mikael Jalving

Boktips

Sverige 2020: Från extremt experiment till normal nation - Jan Sjunnesson